Коментари - Четвърт век по-късно: Сексът продължава да тресе града | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сексът продължава да тресе градът, само дето участниците в него са други :) А бившите сексапилни младоци се превръщат в кисели морлаизатори или във вечни мераклии, тип Лили в минижуп на 85 години.

И аз познавам един дърт вампир ,реза си клепачите ,но сега гледам след 2 години пак са увиснали, преди няколко месеца си опъва кожляка на лицето и нещо по гъза прави ,защото след като изсмуква сланина й увисна гъза . Става въпрос за поне 62 годишна дърта грозота,но ѝ се ще да се шиба с един 54 годишен ,който има приятелка 57 годишна без операции, вече сбръчкана ,но с големи цици,Оня ден дъртата с операциите я чувам , след като той я попита ще прави ли още операции ,да казва че смята да си сложи силикон ,понеже няма никакви цици! И се пита в задачата за какво са ѝ пластмасови на 62 години!???? Отговора е един иска да се шиба с 54 годишния и да го лъже ,че е млада и секси! С една дума луда мумия.

Ама тея има ли кой да ги треска в днешно време!?!

Като ще е секс що да не си пусна порно, обяснете ми? Вместо да гледам драмите на една кифла, което и без това правя с разликата, че кифлите са много? Нейсе, бутилка вино, салата и мач и секса да си го наврат нейде из анатомията

Не всичко опира до порно Баце

Тъп сериал. От четирите жени само една е привлекателна, а се оказа, че актрисата е лезбийка. Гледайте го, подражавайте на коконите. Сексът обаче е друга материя.

Учудващо е за сериал, чието действие се развива в NY наистина да няма черни актьори, и то, когато става дума за секс. Живях в Манхатън 4-5 години и съм била с поне десетина черни партньори и да, сексът с тях е несравним. Така че какъв секс, какъв град е този сериал без черни, расови мъже.

Имаше чернокож актьор, Миранда беше във връзка с него, но се върна при Стив.

Българинът с разбит аналник отново се подми да се сложи на ПОСОЛСТВАТА. Нищо, че за периода самата статистика на ЦРУ го показва като най-умиращ в света. Тия бабички дадоха принос да убедят жените, че да си тъпо, разлигавено парче дето интригите и 500 чифта обувчици от педали дизайнери са смислено съществуване.

Позастарял Разхлопан Гноен Бабуляк трябва да си пуснат от лудница да си легнеш с такава при толкова млади свиркаджийки наоколо.

Одъртели бели жени се плющят с бели мъже ... що за филм е това? Къде са лесбийките, къде са травеститите, къде са негърите и педалите, къде, къде, къде??? Доста расизъм и всякаква нетолерастност виждам тук, дано Истанбулската конфекция се самосезира.

В нивите серии има по много от изброеното.

Учудвам се, че не са сложили и една черна плющялка да привлекат и от тяхната аудитория.

Поне са естествено грозни, а не като сега тунингованите, които пак са грозни ама са гротескни. Например Соня Кутюклиева на мен ми е много противна с джуките си и не само тя. А тези изглеждат натурални.

Целта на тая боза е да убеждава курветата, че е нормално да са курвета и да привлича нови курвета. Повече курвета по-малко семейства и деца. Абортите също яко ги пробутват откъм кравария.

От тия четирите трите са отвратителни, четвъртата горе долу става.

Бог с нас абе, ква е тая полит-некоректна статия? сексът е само за педали! между негри, като обама и олаф - фашлягата, а не за... тия бабиери на колко са? четвърт век и четвърт век и четвърт век... ми кой ги ебе тия спаружени, миришещи на пръст пенсионерки. поне пенсията голема ли е, че да им се наметкат отгоре тия от максуда? аре ми ту оттука бе боклуци грозни и недоебани! Бог с нас

Тази бурлеска разказа играта на поколения момичета!

Разгонени дърти мъстии , за които се направи филм . Ценностната система на гнусното им общество , което наистина плаче за " ядрен гъбки " .

Аз съм на кон!

Ги критическата, ако питаш мен, ама карай, поради липса на друго ни набиват в лицето тия стари лелки.

Да си го кажем направо- в Откраднат живот имаше повече ебня

Коя недоклатена пръчка измисли това заглавие на статията!?

Ти да видиш какви моралисти тук. Пък възпитахте цяло поколение дъщери - курви. Иначе за сериалчето - не съм го гледал. Явно ми е бил скучен, т.е. не е имало кой знае какъв секс.

Съжалявам за родителските ти неуспехи. Карай - дъщеря ти ще се отебе и един ден ще се кротне, може и внуци да ти народи.

Нямам дъщеря. След като навърших 50 г. напълнях, но пък поне имам неустоима финансова привлекателност. И много от вас, които имат дъщери "студентки" в София да знаят, че ми е било кеф.

И по тая част ги биеме хамериканците.Аз не съм гледал по - курвенски филм от "Откраднат живот".

Голям праз!

Абсолютни курветини...не е за мен тая работа...

Може ли цяла статия да посветиш на някакъв си тъп сериал, който е аморално изображение на това какво една жена не бива да стане. Не възпитава нито морал, нито семейни ценности, нито обич към съпруг, нито желание да имаш деца! Пълна деградация по англо-саксонски! И ми го хвалите? Големи журналисти сте, няма що. Само за сериали можете да пишете, безсмислени стойки!

Познавам няколко мадами, на който този сериал развали живота. В момента са около 50-те, самотни кариеристки без деца. Като излизаше те бяха на около 25, бяха му фенки и се държаха точно Кате героините му. А иначе сериалът просто показа, че няма нищо лошо в това една жена да е курва и много се поведоха по него. За съжаление. Даже и тука са написали три варианта за край, но вместо реалистичните са избрали хепиенда. За разлика от истинския живот.

... пък познавам доста самотни мъже към 50, без жена и деца, които на 25 бяха недостижими и турбо независими, искаха да са свободни и да си правят каквото си искат - държаха се точно като героините от сериала. :) Сега търсят жена, даже и с деца, ама никоя вече не ги иска. Освен за, ако още стават, един секс и айде вънка! Та недей се опитва да обясняваш как са пострадали само жени (ако изобщо се смятат за пострадали). Егоизмът и самовлюбенноста играят лоша шега и на 2та пола!

Не знаех, че и мъже са гледали тази боза.

в леглото мъжете вършат 90% от работата, жените само лежат като трупове... затова всяка жена казва "да ме eбaт" а всекъ мъж казва "да eбa" така че да седиш като някакъв увиснал дроб не е гордост

Никакъв проблем не е на мъж на 50 или 55 да прави деца. Ако не знаеш да та светна примери много.

Някои съображения: 1. Мъж на 55, че даже и на 80 може и да може да прави деца, само че какви? В повечето случаи Даунчета и Аутисчета - да не дава господ на никой! Семето ви генетично остарява и това, че има там нещо, не значи че е читаво! 2. На коя и трябва мъж на 55 г. да и прави деца? От какъв зор като има млади и здрави мъже? Да рискува да роди изродче? Знам, че много си мислят, че са станали татко на дърти години, но ако направят генетични тестове, ще останат мноооого изненадани...:)

Само прости неграмотни домакини, които гледат тази простотия.

Я да видим сега колко озлобени самотни малкопишковци ще се изплют тук с "курветини", "бабишкери" и т.н.? Жените можем да правим секс до 100 г. - вие можете докато не ви падне папалюгота. Което се случва доста по-рано... А при някой си е перманентно състояние. Набийте си го в тиквите, че с възрастта ставате по противни и отвратителни от нас жените! И ако не си плащате стоите на сухо! Факт.

Бабче, може да правиш секс и на 110 ако си платиш или ако си намериш някой недоклатен льольо, дето и дъска с дупка няма да подмине. А нас мъжете не ни мисли, откакто измислиха виаграта, нямаме проблеми с висенето.

Бабче ще викаш на баба си - не съм видяла до сега жена да си плаща, разгонени льоловци, готови те да си плащат колкото искаш! А тая виагра дето я спомена, не ви ли се отразява лошо на сърчицето? И не ви ли намалява продължителността на живота? Май да... а и да пиеш хапче за да правиш секс си е жалка картинка.....

Аха, ясно, определяш се като "запазена" ;)

Из сериала "Ало, ало" Рене към тъщата си: - Дърта кукумявке, ставай, ще бегаме, след малко ще почва десанта в Нормандия! Мадам Фани: - Никъде не тръгвам, обещаха, че ще има изнасилвания!

Напротив, точно обратното е лелче. Жените, колкото повече време минава, толкова по-зле ставате. И като визия и като характер, и поведение. Мъжете с лекота могат да се поддържат, но вие просто си ставате грозни и нищо не може да промени този факт. Освен това и изперквате много много рано, особено ако до 30 не е постигнала нищо значимо. Не можеш да ни уплашиш изобщо с тия приказки. Мъжете вече си знаят цената. След 30 стойността ви пада почти до нула, докато на мъжцете започва да се вдига.

Продължението на тоя изначално глупав сериал вече е интересен само за гетонтофилите. Бабички ма 60+ години дрънка лакърдии за секс и за мъже. Би било смешно, ако не е тъжно.

Ти си мислиш, че само ти си на този свят

Курвалъка не умира.

Не, мерси! Бях до тук. Геронтофилията ми е чужда.