17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уил Смит ще е за жалост, иначе къмбърбач е този, който заслужава.

Да ме извинява Къмбърбач, страхотен актьор е, но силата на кучето е мноооого силно надценен филм...

"Сега в "Силата на кучето" относно героят му отново има намек за подобна сексуалност, и всичко е премерено и деликатно" Промивката продължава, но този път на деликатно ниво. Искат да изкарат всеки бял мъж, с твърда ръка, гейтак. Много удобно и деликатно.

Може и на Зеленски да искочи, аз по-добър актьор не съм виждал!

И трите филма ги има в filmi7 ком. , стрийминг. Методът Уилямс го търсете като King Richard обаче ;-)

Как да кажем кой заслужава когато тъпите кина в БГ не дават никакъв по-свестен филм

За мъжката мода иде реч. Че един оплешивяващ български политик с много апартаменти, който пръв тръгна с карирани костюми, уинк-уинк, беше с бордо още преди Ковида. Значи е било още през 2019 г. Те малко нещата с мъжката мода замръзнаха тогава, началото на 2020 г. Сега какво е модерно? Говорим за мъже над 115 кг. и 190 см., бивши и настоящи спортисти по силови и бойни спортове, с широки рамене, но с коремче и паласки? Срам не срам, това е положението. :))))))) Шиенето по поръчка е ясно. Ясни са и фирмите, които го предлагат и че платовете им са уж същите като тези на Запад. Ама шевовете и шивачите са си български... Откъде пазарувате дрехи? У нас бутиците на световните марки нямат такива размери. Или бързо се изкупуват. "Пиринтекс", демек "Ролман", също не правят серийно нищо над размер 60. Дайте някакви идеи, споделете опит. Или само по поръчка му е майката?

Пробвай в Али Експрес, ама се сетих, че те там могат да те изненадат и размер ХXXl, да е еквивалент на 44 размер :)

« Чие име ще изскочи от плика за най-добър актьор? » - ROCCO SIFFREDI !

Е как кое, на Зеленски.

Не харесвам Уил Смит, дали е добър актьор не зная, щото субективното ми мнение надделява и не гледам филми с негово участие, или това на отрочетата му, набутани в шоубизнеса, заради свърхамбициите на тате и мама

Точно моето мнение! Нямам какво да допълня! Само споделям!

И аз не ги харесвам особено като хора, защото ми бият малко снобари и куку, но Уил има един страхотен филм със сина си като 10 годишен някъде, когато двамата живеят по приюти за бездомни и едвам свързват двата края, не помня как се казва, но е наистина много добър и момчето играе страхотно там

"В преследване на щастието" се казва, от 2006 г.

Кристиано Роналдо.Дъълга и бляскава актьорска кариера

Задължително ще е черен. Проблемът е, че и двамата са хетеросексуални. Така, че радостта от Оскарите ще е кратка.

Явно е време единият от двамата да си признае.

Зеленски?!

Толкова неуместно, та чак просташко! Не разбирам плюсовете!

Между Дензъл и Къмбърбач! Аз съм за Дензъл, един от последните по-интелигентни актьори от "школата" на Морган Фрийман.

Зеленски или просто киро

Жужик я заслужава, с репликата "... хихихиихиииккк... е бай джо, в колко точно часа ще нападаме Украйна". Просто класа...гледа с празен поглед, трепа наред, героят на Хавиер Бардем в "....старите кучета" може само да лапне дулото пред него, но тека се управлява мордор, само с уроди начело.

Зеленски номер едно. Но призовете от Малинките обаче, Киро е първенецът. Киро би трябвало да вземе също така наградата в XXL жанра, в раздели "Посади бор, в задния ми Двор!", "Дупедавци", за специалните си участия в групово любовно -баталните международни продукции "всенародна любов", "до Канада и отзад", "Бай Дън, ни капка от вън", "Наведените", "Нормалното не ми харесва", "Ухилени джендъри" 1,2 и 3.

Зеленски