Коментари - CNN пусна видео как Шон "Диди" Комбс биe приятелката си в хотел през 2016 г. | Лайф.dir.bg
назад

CNN пусна видео как Шон "Диди" Комбс биe приятелката си в хотел през 2016 г.

Рапърът отговори с клип, в който се извинява за действията си

Обратно в новината

Коментари - CNN пусна видео как Шон "Диди" Комбс биe приятелката си в хотел през 2016 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гюптянска работа...

всяка жена трябва да бъде третирана така ! да си знае мястото

ма

Загубеняк!

Бой на негри в тъмна нощ.

Истински съжалявал..бля , бля. Съжалява единствено че са го сгащили и прикещили, и че милиардите му ще се изпарят за адвокати и съдебни дела...

това е Америка - бой, бомбардировки и санкции, жалка работа

Ами примат, рита, влачи и хвърля бутилки. Това му е капацитета и в случая няма нищо общо с цвета на кожата. Знаем че и по нашите ширини ги има такива бол.

Които този индивид е извършвал са в услуга на музикалната индустрия, която притежава затворите в САЩ. Няма конспирация, нещата са видими с просто око. След 90 те години музикалната индустрия стана директно поле за реклама и програмиране на младите поколения към тотална олигофрения, сатанизъм и анти-социално поведение. Зад всичкото това седят огромни печалби. Както след наскорошният рап дис между Ламар и Дрейк стана ясно, че и канадеца е част от подобна операция насочена към подрасващи и малолетни жертви. Интересното е че зад Шон Комбс (Диди) и Дрейк седи Лусиан Грейндж шефа на ЮЕМДЖИ, който е част от дело срещу Брадър Лоув ( Диди) като участник и инстигатор на "секс партитата". Въпросът е защо Комбс е на свобода, след като видяхме, че му направиха рейд се едно е част от Ал Кайда. Много интересно. Както и списъкът на оня другият оператор дето уж се самоуби.

Дрейк е еврейче. Него не го мисли. Шон Комбс успя да скрие сървърите с порно на великани от всички индустрии. Няма види затвор. Най-много да му съсипят всичките начинания и мангизи. Всичко, което кльопаме от запада идеологически е ционистки манипулации с определени психологически цели. Медии, забавления, оръжия, войни, корпорации. Все едни богоизбрали се определят какво да става. Докато е така, сатанизмът ще вилнее по планетата.

После що някоя си седяла при мъж си докато като я маризи, що не си събрала багажа и да се махне,сама си била виновна Ами вака ви оте, она си събрала гащите и шапката в едно торбе и търтила да бяга, преди тоя орангутан да я усети, ама он не пуска , бе , и сраньето си е прекъснал , за да я довлачи пак обратно...

Така са колегите. Естествено произвеждат голямо количество тестостерон и са по агресивнички. Оставете го на мира. Природа

И плачат и богатите….

Тоя не струва, личи си от далеч. Вижте интервюта с него. Нищо чудно да се окаже, че освен Тупак е очистил и Биги. Най-добрият му приятел - уж! Ама тоя има много кофти излъчване.

Диди е един от най-мразените там, съсипа кариерата на Каси и на другите от лейбъла си. Брутален тип, измъкна се от дело преди няколко години ама сега май няма мърдане.

Мънки бизнес