Covid-19 все още е тук: Ерик Клептън отмени концерти заради положителен тест за болестта

В разгара на пандемията музикантът обяви, че е скептично настроен към ваксините, въпреки това обаче се имунизира с "АстраЗенека"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ерик Клептън, сподели за случилото му се след набождането, защото оцеля, едвам. ( https://www.youtube.com/watch?v=RfxInk0w1aM ) Той споменава и за трета игла през есента, която се готви и която не би преживял според него. Когато разказва това, още не се знаеше за другите дози, които ще последват, но лекарят му знаеше.

Очевидно е по смъртността на седмица изнасяна от НСИ, че ковида приключи и остават единично бройки. А там където са много ваксинирани, се случва да са най-много заразени. Като София с най-много ваксинирани и най-много заразени на 100 000. Дори само по българска статистика е така.

София е най-големия град в България, естествено че ще има най-много заразени. Що за тъпоумна логика?

ТОЙ ИМА И ДОСТАТЪЧНО ИЗКАЗВАНИЯ В ИНТЕРНЕТ ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ И НАЙ-ВЕРОЯТНО БОЛЕСТНОТО МУ СЪСТОЯНИЕ Е ЗАРАДИ СТРАНИЧНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ВАКСИНАЦИЯТА МУ, А НЕ ЗАРАДИ ПСЕВДО КОВИД!!!!

Ваксинацията му е през лятото на 2021-ва година. Той има заболяване на периферната нервна система от много години.

Е, щом се е "ваксинирал", положителният тест му е сигурен.

Щом се е ваксинирал, ще го изкара леко като повечето ваксинирани, а много от неваксинираните са с дълъг ковид или не са сред живите или са лежали в болница (примери много, статистиката е очевадна за всеки който чете и има поне малко мозък). България е с най-висока смъртност от ковид на глава от населението и най-ниска ваксинация. Сега обяснете как точно ваксинире причиняват ковид с вашата диплома по нищо знание.

Не само се е имунизирал, а е имал и сериозни странични последствия като временна парализа на ръката-нещо, което не виждам да е споменато в статията! Негативното му отношение към ваксините за Ковид са като следствие на това, а не защото просто си е против ваксините!