Д-р Чачева, оперирала неродено в утробата: Доказах, че двeте Х хромозоми не могат да ми попречат

България е добро място за живеене, твърди лекарката, която избра родината пред кариера в Германия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на каката, да е жива и здрава и всичко да и върви по вода... Нищо, че съм фен на д-р Радева :)

Кой пък те е обвинил?

Приветствам такива примери за някакво родолюбие и привързаност към България. Само имам питане за качените снимки, които не кореспондират с темата за професионалната реализация в медицината - можеше да има само една ненатрапчива снимка и то със цялото семейство на доктор Чачева.

Красота и интелект! Браво, д- р Чачева!

Тази статия е част от поредица, възхваляваща разни успели жени. Т.е. пропаганда, реклама на жените. Вероятно се плаща от неправителствена организация. Естествено, не е маркирана като платена статия, типично за Дир-ниците. Учудвам се, че не са забранили коментарите и очаквам да го направят скоро.

Браво на жената. Изглежда умна, естествена и чаровна.

какво общо имат двете X хромозоми с успеха ѝ?

Аман от феминизъм, "правата" на черните, "бежанците", "ромите", кучетата...

Не е добре, когато се парадира с това какъв пол си. И мъжете и жените са еднакво ценни пред лицето на Бога и едните и другите имат еднква надареност с възможности има различия във възможностите, но мъжете и жените трябва да се допълваме, а не да се разделяме, защото при мъжете едни качества са засилени, а при жените други и обратното при мъжете едни качества са слаби, а при жените други.

Малко Y хромозоми , ще и дойдат освежаващо...

тва майтап ли е ..или расизъм

Днеска за разнообразие, понеже няма да пускат матрял за правата на черните, може би.

И в допълнение - направете такава поредица и за мъже, иначе си просите обвиненията в дискриминация по пол. Нали всички искат равни права?

В България исторически никога не е имало разделение на мъже-жени, както е имало в други държави. Жените са работили и са се биели редом с мъжете. В новата история сме дори сред първите 20 държави, които са имали жена начело на държавата. Подобни статийки от разни списвачи, които намекват, че може да има някаква полова дискриминация са смешни.

Което не е попречило да я промият и да позволи да я използват, с гнусни цели.

Нацията се топи... Кой да се хАби да ражда? Едно - да отбием номера, максимум две, а повечето и без това минават... Понеже нали еманципация, феминизъм, "равенство на половете", кариера, удоволствия, рахатец, "Животът си е мой - аз ще решавам дали и колко ще раждам!"... Резултатът? Национална демографска катастрофа... Иначе БРАВО! за постиженията, но при текущото положение на нещата - това дори няма да има кой да го помни... Та не хромозомите са виновни, а това, което го има (или съответно по-често го няма...) на горния етаж...

Братко, виждате ли как комплексираните дженки Ви бълват дислайкове - те искат да са центрирани, за тях съпрузи и дори деца нямат особено значение.

Браво на тази дама. Вместо да и намирате кусури вземете я за пример.

Добре Е че днес се сравняваме с Германия А не с балшая и непабедимая!!?

Стига си мрънкал, че жените са ти виновни. И да раждаме, децата ни ще емигрират после. Впрочем, много български деца се раждат в чужбина! Понятие си нямаш за реалните причини за топенето на нацията. Ама, простотия - жените са виновни.Колко удобно.

Как жените стават мъже, негрите стават бели, квадратите стават кръгове...

като си толкова светната?

Хем си прав, хем пък в статията жената заявява, че семйството и децата са и най-важните. Но да - опраделено си е пропаганда. Просто предчувствам как след 10-на години унас ще свалят паметници на мъже и ще ги хвърлят в реката. Щото нали - подтисници, за нищо не ги бива. Само си бият жените и строят пътища и блокове.

само Индивиди с Много Нисък Коефициент на Интелигентност Парадират с Пола си, тези от тях, коити са с XX 23-та двойка Хромозома, са известни като Гнусни Феминистки - Рака ядящ Западната Цивилизация!!

Лъха ми нещо на комплексарщина. Не мисля, че някой посредствен лекар от мъжки пол, демек XY, ще бъде допуснат до операция само защото има чурка.

Не схващам, кой би ти сложил минуси. Най-малкото това което казваш е съвсем по конституция. К'во ся, като хвърлихме в реката паметниците, да изгорим и конституцията и да си живеем в някаква утопична анархия?

Ами, огледай се дали тая държава става изобщо за живот? Излез от София например и виж как хората живеят! Половината от роднините ми са в чужбина! Децата им се родиха там. Тук и аз не искам да раждам.

Е реално не е казал, че жените са виновни. Виновни сме всички ние дето не следваме примера на дядовците си, да се женим до 20 и да имаме поне 3 деца. Консуматорско общество, коли, ски и воаяжи до екзотични места. Това замества истинските семйниценности. За добро или лошо - явно ние ще сме тия дето ще я затрием тая държава дет 1300 години не са успяли да я затрият всякакви беди.

Навремето,, дяволът е излъгал Ева, че ще я прай като боговете. Днеска лъже жените, че ще ги прай като мъжете и че това е много хубаво.

Защо тази другарка парадира с пола си и разделя професионалистите по пол? Това не е ли дискриминация? Каква е разликата между успелия мъж и успялата жена? И ако искате а бъдете наистина толерантни, трябва да добавите и успялото ТО (неопределен пол). Говорите за равни права във всичко, но искате квоти за позиции за жени, ЛГБТ, негри, цигани. Те това е дискриминация на бледоликия, хетеросексуален, полово определен МЪЖ с образование, възможности и желание да преуспява!

Защото, ако не парадира с пола си, никой няма да я изтипоса начело в някоя "медия". Затова.

Ще се притесня, ако разбера че ще бъда опериран от лекар, който държи да доказва на операционната маса нещо извън сферата на професионалните си знания. Хирургът трябва да е в сянката на операционната лампа или най-малкото да е в контражур, а не във фокуса на прожекторите.

А на мен ми е загадка, защо една професионално очевидно успяла лекарка си причинява това, да участва в събитие, организирано от сайт, чиито "редактори" не могат да напишат една статия без правиписни грешки...и за капак събитието е спонсорирано от производители на цигари и алкохол. Че и 30 лева вход, за да види човек как въпреки условията на пандемия някои се събират доброволно на едно място....за да слушат как се преуспява в живота... и да въздъхват тежко, че видиш ли, те са добре, а аз съм зле....

Ти лично, можеш да се сравняваш много успешно с германските дебили. Дето подкрепиха "мути" мЕркел и ходиха да посрещат "сирийските" "инженери" и "лекари" от Судан и Афганистан. С мечета.

НАВЯРНО ИМА МНОГО ДА СЕ РАЗКАЗВА ЗА ТАЗИ ЖЕНА ..НО ... МОЖЕ ЛИ ДА НЕ Е В ТАКЪВ МАЗЕН СТИЛ ...НЕ СЕ ЧЕТЕ ...

Ама жените обичат светлината на прожекторите.

X хромозомите не пречат. Y хромозомата е тази която те прави човек.

може да е с XX, ама е много грозна горката - това не е до XX, а е до ДНК!

в Библията ясно са Изяснени нещата около пола, но Сатанистите като тази, все пак са Слуги на Луцифер!

Бе, не е "сатанистка" жената. Само не знае на кой свят живее. Мисли си, че се бори за "правата на жените".

всеки който работи против Божията Воля е Слуга на Сатаната - друг е въпроса дали го осъзнава!!

"А сред известните личности, които говориха от сцената, бяха гранд дамата на българския театър Стоянка Мутафова, любимият актьор Юлиян Вергов, един от най-актуалните журналисти" Само на мен ли ми прави впечатление, че Стоянка Мутафова е била на сцената. Дир, вие съвсем изтрещяхте - от къде крадете новини, ами като лкрадете, поне вашите журналистки, освен тъп исказ и правописни грешки, да не възкръсва мъртвите от гроба. Апсошютна тъпотия сте - от деболните и фотошопирана инфлуенсърки, плеймейтки, които наричате красавици и направихте звезди, до крещящата новина, че е ПРИСЪСТВАЛА СТОЯНКА МУТАФОВА

Е, анджак, де - "сатанист", значи, че го осъзнава. Пък тая е душичка. Не участва в сатанински ритуали с кървави жертви. Напротив, бори се за живот и здраве. Професионално. Тъй че кротни се,, да не станеш ти, без да се усетиш, слуга...

Една "дама" винаги спестява учителя ,който я е направил такава.

Дано и съпругът да е на ниво, та взаимно да се радвате и да бъдете щастливи!

SirBob

Пак русофобията те тресе, а? Ей откъде се намирате такива дебили, не знам.

Аз лично сложих минуса, когато стигнах до "лицето на Бога". Предполагам, че болшинството други минуси също са по тази причина.

По гей-паради, цигански панаири, дрОгарски сборища...

Вие сте силна жена.Пожелавам ви много здраве и щастлив попътен вятър!

Ох ако ми падне тая докторка ще я кача на седмото небе и ще я накарам да изпадне в екстаз,а мога да я напрая и да умирга!