17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като види човек как се е облякла като лектор на това събитие, става ясно, че жената живее в паралелна вселена. Облякъл си се с дрехите, с които се търкаляш из вас и излизаш пред аудитория - толкова за уважението към останалите

Жената не е никакъв доктор, нито има образование и опит да прави това за което се мисли за експерт. Питайте Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани които за пропищяли от нея. Няма отчет колко животни се спасяват и колко оцеляват. Заобиколена е от такива като нея вяврващи но не разбиращи. Клиниката работеща с нея е за домашни животни не за диви, но и те за пари са там защо да не вземат някой лев пък някое животинче ще оцелее. ... Защо не намерихте някоя дама учен от истинските които наистина работят за спасяването на дивите животни?

Докато на тази земя има и един човек който страда от глад, мизерия, болести, недоимък, бедност и войни създадени от хилядите алчни получовеци.....хич не ми пука за друг животински вид освен човешкия. Днес, другите видове животни просто са храна за нашия вид или са някакъв друг вид полза за човешкото оцеляване. Но съм силно против използването на другите видове животни за забавление или безцелно убиване.

Така им наранявате устите и те не могат да се хранят. Измислете си друго развлечение. Затова говори Кривошиева, за грешките от незнание.

Но много често намираме пенсионери в безпомощно състояние. Тях какво да ги правим? Как да ги третирами и къде да ги заведем. Ходя често по горите и планините, но безпомщни животинчета много рядко се намират там. Можеш винаги, разбира се, да набедиш някое и да му разкажеш играта. Виж, хора безпомщни, без да търсиш, има много.

Слагаш го в кашон с дупки/пенсионера/ и викаш неволята...

Хайде сега отново да се опитам да напиша коментар за г-жа Баба Вихронрав или Яз боли или там на каквато се чуства г-жа "Дивите животни" Опасявам се че, от продължителното контактуване с тях дамата е "леко подивяла"!!!!! На 01.07.2017 намерих малко катериче в гората. Отгледах го докато укрепне и прецених, че единственото отговорно и разумно отношение към животинката ще е да бъде върната в дивата природа. Разбира се, това не би могло да се случи просто така! За това реших, че от фондация "Дивите животни" ще се погрижат за катеричока да "подивее" подобаващо и да се подготви за връщането си у дома. Предадох го във фондацията срещу съответния входящ номер, под който при позвъняване от моя страна /така ми се обясни/ ще получа информация за животинката. НООООО УВИ! Всеки път ме овикваха, че хранели животните. АМА ВСЕКИ ПЪТ! няма обед, няма до обед и там да отидеш пак същото! в същото време във фейсбук профила на фондацията, г-жа Баба Изтрещяла много пространствено се "зъбеше" и отговаряше! Не знам кога свършваше храненето и кога започваше ЗЪБЕНЕТО?! С подобно АРОГАНТНО И БЕЗПАРДОННО отношение и поведение скоро не се бях сблъсквала! Та така и не получих отговор какво се случва с катеричето и до ден днешен 11.04.2019 г. Надявам се да е добре да е жив, свободен и здрав. А на баба ви Язовка , Кукувичка или каквото там беше предлагам да потърси специализирана психиатрична помощ докато все още може да говори, че май скоро ще започне само да ръмжи!

А! Забравих да кажа, че при едно от 20 ми посещения до клиника "Добро хрумване" където по съвместителство беше и фондацията се сблъсках с проверяващи от министрество на околната среда и горите / предполагам/ , които така извършваха проверката, че баба Ви Яз Боли им диктуваше какво да пишав в протоколите. Явно някой друг нещасник се е опитал да надигне глава и да се оплаче, но УВИ! ГРЕДА!

у мен от пръв поглед се зароди антипатия - твърдението за таралежите я затвърди. така че вместо разни почитатели на херцогинята (защото основно писах в теми за нея) да ме пращат на психодоктор, този фанатизиран язовец не е зле да си лекува нервите и да се заеме с преките си задачи, вместо да раздава съвети за детските приказки. по нейната логика трябва да се забранят и всички анимации за таралежи, да речем, които не бива да носят нищо на бодлите си. съчувствам ви за това дебелокожие, проявено точно този яз-боли доктор по недопустим начин.

намирам, че борсуците е по-добре да си стоят в дупките, където пускат дори лисици да им топлят гърбината. или може би бъркам? въпрос към доктор ох ... пардон яз боли - ако намеря пума, или хайде, мечка, къде да потърся адекватна помощ?

Мисля, че още от сега може да се обърнете към специализиран психодиспансер (едни места, където няма опасност да се ударите, стените са тапицирани, а ръцете ви прикрепени, за да не се уморяват от висене), където според мен ще ви обърнат подобаващо внимание (пардон) ще уважат величието ви.

миссля, че имате богат опит от пребиваването си там, щом намирате за адекватно твърдение, че приказките вредят на дивите животни.

извинете за правописните грешки. пп някои хора не следват съветите й и не подминават, да речем, изоставените мечета (останали по една или друга причина без майка), занасят ги в специални центрове (е, в други държави), за да бъдат отгледани адекватно и пуснати сред дивата природа. нищо, че и те като малки са чели приказки. въпрос на отношение и интелект. така че когато у нас се направи нещо подобно на място за престой на диви животни с последващо пускане сред природата, тогава ще си говорим.

Ловя риби, снимам големите и ги връщам във водата. Преди месец хванах кефал около два килограма. Красота. Снимка и го върнах във водата. Уловена от мен риба не ям. Купувам си морска.

С други думи, осакатявате животинките за да си начешете Егото. Да ги снимате, да се похвалите пред близките. То не е много различно от убийство, защото едно наранено, кървящо животно, не оцелява дълго в природата. И вие би трябвало да го знаете, ама то... е по-удобно да се хвалим колко сме великодушни. Отврат.