Коментари - Да "мегзит"-неш или как името на Меган се превърна в глагол | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир-а превеждате като идиоти. Тази статия може да е забавна на английски, но на български е нелепа. Замисълът е изцяло подигравателен по отношение на Меган, ама редакторите ви са тъпи и са я приели като "ода". В събота бях на тур из три английски клуба. Никой и дума не обели за меган камо ли този "глагол"

Дирници, скоро с по-голяма тъпотия не бяхте избухвали!

Леле каква ужасна тъпотия, определено не ставаща за четене..... някакви абсолютно празни приказки, лишени от мисъл, от смисъл и без никакво чувство за хумор....

Много сложно. Няма да се наложи в положителния смисъл, а в отрицателен

По-тъпа стария не бях чела в живота си. На края усетих как IQто ми е паднало до критично ниво. Тоест, на нивото на автора и редактора на статията!

Що не спрете да пишете идиотии ?!?

Не се впечатлих от статията. Мисля, че този брак няма бъдеще. Четох, колко известни приятелки има Меган в Северна Америка. А Хари - той колко доверени приятели има там? Добре - тя е довоолна, постигнала е за момента това, което си е наумила. Нея не я интересува семйството и, поддържа връзка с майка си, която също е дистанцирана. А Хари - той за сега е с жената, която обича и с детето си, ок. Но е без семейството си, брат си, приятелите, с които е преминало детството му, начина на живот, всичко, което е определило житейските му навици. Любовта е красиво чувство, но тя също е зависима. Бъдещето ще покаже. Те пари ще имат, но са от различни светове...

Не намесвай майка й. Тя я подкрепя. А и да се разведе какво от това. Не настоява да бъда с буля В., която я нарича напориста бездарница. Къде е "иначе много надареният доктор" или оня ти син "надарения" да се ожени и едно дете да има. Е толкова им е дарбата. Само размисли. Нищо лично. Хайде сега ти мисли.

Преди да влезеш в толкова "дълбокомислени" размисли че Тя имала приятели там, пък Хари бил без семейството си, да беше отворил една географска карта да видиш какво е разстоянието межуд Ванкувър айлънд, където са в момента Хари и Мегън и Торонто и Лос Анджелис, където са приятелите на Мегън. Милиони хора по света живеят на хиляди километри разстояние от майка си, баща си и брат си със съпругата си и децата си, сменят професии, поприща, но точно Хари няма да се справи, така ли....И точно неговия брак няма бъдеще, така ли....То защото брака на баща му например, който си беше при майка си и роднините, приятелите и навиците си и имаше жена, която беше от неговия свят се разви много положително и оцеля..... Абе защо не си гледате собствената паница и връзки със семейството се питам, а се правите на психолози, ментори, гадатели на чужди животи за хора, които нито познавате, нито сте виждали дори отдалече.Мислил той....Смехотворни неща. Мислете и анализирайте собствените си животи, не чуждите.

В такива случаи се казва, че който се смее последен, се смее най-хубаво. Монархията може и да забавя, но не забравя. 12 века господство са това и никой не е победил монархията в собствената им игра.

Ама толкова са изобретателни ингилизите, че да се чудиш, да се смееш ли, да ревеш ли на "хумора" им. То си е от акъла, де. Явно тези, които се възхищават на това са на същото умствено ниво. Всеки е свободен да се припознава...

нали е дала тон как се екзитва, няколко дена преди всички мишки да напуснат европейския титаник