Дан Стивънс заменя Арми Хамър в минисериал за скандала "Уотъргейт"

Хамър бе освободен от ролята заради обвинения в сексуално насилие и тормоз срещу него

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи българите са тотални емоционални инвалиди. Тотални. Но защо ли се опудвам на коментарите.

Сега стана модерно всякакви алчни женички да се сещат, че преди 5-10-15-20-30 години някой си известен ги е насилил. Що толкова бързо им загрява мисълта?!

Гледах и четох за деянията на този. Очевидно този е психично болен нарцис BDSM abuser. Сериен при това. Промил е мозъка на жертвата но явно няма да излезе сух от водата. Линч за всички други като него. Стотици такива се подвизават в доц медии и dating apps. Dan Stevens е добър актьор. Ще гледам сериала за Watergate

С уж жертвата са имали връзка. Как ще е изнасилване? Пък и тя си е падала по грубостите. А работата е станала преди 4 години и сега се е травмирала, тъй ли? Поредната отмъстителна, алчна харпия.

Добре де а ако се докаже, че той наситна не е изнасили това момиче и че тя е излъгала? Тогава защо нея не я затворят за да речем 10г и тя да трябва да му изплати милионите които той е загубил от този договор? Мисля, си че тия неща с изнасилването и мето взеха да стават мноооог извратени! Не за друго ми се оказа, че вече няма известен музикант актьор и режисьор дето да не са изнасилвачи!!!! Не знам някак си почнах да не вярвам та тия "изнасилените" напоследък!!!

А ако ти си жертвата? Отиди да погалиш егото на този. Ако си жена ще ти стане ясно бързо бързи дали е или не е. Ако си мъж може от мъжка солидарност... Българите и балканците са едни от най-големите emotional mental abusers. Факт

Всъщност не си ме разбрал правилно! Аз съм за кастрация на всеки изнасилвач! По всякакъв начин! Но представи си, че ти цчл живот градиш кариера! В киното в музиката или където ида било! И иадва един човек и казва абе преди 20г този човек ме изнасили! И ти казваш ама аз дори не ви познавам как така съм ви зинасилил!? Но от тук нататък за теб всичко отива по дяволите! Нямаш договори нямаш кариера нямаш нищо! Просто защото някои е излъгал! Та тогава къде е твоето възмездие!?