Дара Екимова се яви на кастингите за Евровизия

Дъщерята на Дими от група Сленг и Ива Екимова се яви на кастинг за детската Евровизия 2015.

Обратно в новината

Коментари - Дара Екимова се яви на кастингите за Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да не го пробутват защото имаше деца с истински таланти, но майката се бута повече от дъщеря си!! Жалко за детето!!

Талант не се наследява мило дете, жалко че мама не ти го е казала.

Слаба работа като гласче, ще ни го пробутват и това. Жалко за баща и, беше свестен и талантлив тип.

Жал ми е за това дете с джуките като хобот.Остана без баща, живее с майка-олигофренка, прави се на не знам какво, чекне се по снимки...Абе мъка, мъка...

Офф... ма разбира се... Майчето и нали е видна ПР-ка - веднага разпространила до медиите за великите дела на щерка си... И.. нямаше нужда да си прави патешки джуки... Щом е щерка на майка си... всичко е ясно!

Аз пък мисля че е смешно големи зрели хора да коментират външния вид на едно дете. Не смешно, ами направо грозно. Който има около себе си деца в пубертета знае, колко им се иска да се правят на големи и интересни. Толкова им е още акъла. Ами вашия колко е щом сте седнали да одумвате някакво дете. Иначе с останалото се съгласявам, лоша услуга прави тази жена като пробутва по този начин детето си. На тези кастинги показаха много талантливи деца, но за нито едно не се писа конкретно, чие дете е и от кого какво е наследило. За това пробутване обаче не е виновно момичето, ами майка и. Тъй че не е лошо да се съобразявате, че коментирате някакво 12-13 годишно хлапе.

с качества НЕ изглеждат така, НЕ се държат така, НЕ разчитат на родителите си, за да се докажат кои са Това е някакъв средностатистически безличен кифлоч от мрежата, чието място не е там, където си мисли, тя и майка и, че е.

Хахаха не разчитат на родителите си. Всички разчитат на родителите си на тази възраст. Да не мислите, че да се явяваш по певчески /а и не само певчески/ конкурси става само с талант и труд, трябват и пари, много тичане насам натам с детото. Ако няма подкрепа на родителите си колкото и да е талантливо ще пее в къщи. А тази се пробва и с връзките си да уреди детето си, но няма как да стане след като сама си го тиражира. Децата нямат вина за болните амбиции на родителите си, а много често виждам как всяко състезание между деца се превръща в някакво изродено състезание между родителите им. Затова никога не си позволявам да коментирам децата. Те много често дори не осъзнават поведението и думите си, защото са им вкарани от родителите.

големи претенции - нулев резултат като родител - да си докарате дотам детето да се муцуни като средностатистическо идиотче от Долнонанагорнище. ....по плодовете ще ги познаете.

Мисля, че майка й беше няква пиарка. Ао е така трябва да си смени професията. Това съобщение трябваше да излезе след като се явеше на кастинга, а не преди! Сега направи много лоша услуга на дъщеря сивиж по-долу лошите коментари

Сега, сега трябва, да я изтика преди гласуването, че след това няма да има полза....

като вземат да си свиват тези джучки по селфитата и направо цирк.не може да се разбере кои как изглежда вече от нацупени устнички и.т.н.наистина ли е на 12? амииии........не виждам нищо нищо детско и свежо,особено с тези позиорски фотоси,с устничките напред тип чалга селфита

нужно ли е да правиш дъкфейс момиче? Tолкова ли е ужасно вече човек просто да се усмихне за снимка....

Няма никакъв чар в това момиче, съвсем обикновена физиономия, незапомняща се

Крисия свири, пее, ходи на солфеж от малка, нищо, че може да пее, а туй девойче с оскубаните вежди на 12 години, на какво ходи, и прилича ли му да представя детска Евровизия? Там няма да я има майка й за да оцени колко е велика Дара, а ще я оценява цяла Европа, е на какво прилича това?

Прилича на бг чалга.

Туй девойче е родено на 25 юни 2002г. Познайте на колко години е.

И кво като пее? Нима нейните родители и Слави не я използват. А и да не пее само тя. Айде стига вече с тез дечурлига. Да си гледат уроците, че после и Крисия и тази ще има да се чудят как да обелят два лафа

Много му нарисувани веждите бееее)И тая кифленска снимка!лелелеле!И пък скромна- колко таланти била наследила от кой ли не!!!Да е жива и здрава, де!

За мен това момиче няма никакъв талант от видеото, което прослушах, но мама Ива ще се погрижи да го побутва с връзките си напред.

Потрес !

Ива Екимова има изкривено професионално подсъзнание което е насочила и към дъщеря си.... Защо си мисли, че като я вре навсякъде и помага а не обратното... Това води до негативен резултат в повечето случаи.... Естествено, че предизвиква повече критики по тоя начин към Дара, за разлика от дъщерята на леля Пенка от Долно Абланово.. Лошото е, че Дара не е изключителен талант и ще отпадне.... което боли... а ако вземе, че спечели ше я унищожат от критики, че е дъщеря на Ива и Дими... затова по добре да си пее под душа и да се насочи към нещо друго - ще има повече успех със сигурност.....

думата "професионално" съчетаваш с името Ива Екимова...

Елита и звездите в България са малко и това са Мика, Ива Софиянска, другата Ива, Гала, Джужи и още няколко от този калибър, та затова не се сърдете, че често се въртят новините за тях.

Надявам се, че се шегуваш с посочените персони.... Особено с "Мика" Стоичкова, която освен, че е дъщеря на баща си не е никаква....

Естествено, че се шегувам, що за звезди могат да бъдат тези отрепки, като прочетохте имената не разбрахте ли.

Тези пък като започнат за си пробутбат децата, могат не могат да пеят бутат ги, а това не прилича на дете е на дърта поне 25-30 годишна жена. От малки ги правят на к...та

Аз също мисля,че това момиче има вид на 25 годишна с тия джуки и вежди и излъчване.Не ми отговаря на представата за детска Евровизия.По скоро кандидат за телевизия Планета - Пайнер

А ти на колко години си Верче, че си седнала да коментираш 12 годишни деца а?

стига с този дъгфейс, че на нищо не приличате и без друго сте никому неизвестни.

с какво е известна Ива Екимова. Такива ни са "виповете" - едната дъщеря, другата жена на заслужили хора. Щото и Стоичков и Дими са със собствени заслуги и известни. Мамо, само като чуя МИКА, ИВА и пр.нахалници и ми се повръща.

и може да не съм на ясно, но този кастинг не беше ли за деца.А тази на снимката майката или дъщерята е. Не влагам подигравка - просто питам.

Майка й ще подкрепи избора й да стане певица, но държи да има висше образование и да знае езици-какво излиза, че за да си певица, не ти трябва висше образование, още по-малко езици. Само връзки ти трябват, така ли? Е и на Данчо Караджов Лорчето пее по слух, без образование и се има за певица.

ми е вече защо Лорка пее така- сигурно има проблеми със слуха.

Ох, майка й, която е известна само с това, че е вдовицата на Дими стана по-досадна и от Мика Стоичкова, и от Рут Колева, сега пък и щерката ни натрапвате...АМАН ОТ ВИП-ове!

Нахална като майка си, а дали е талантлива като баща си ще видим!

И това нещо е на 12 години???

На тази снимка може да правите трибют! После снимайте резултата и поствайте!

Не познавам тази, както и семейството и. Чувал съм за баща и и гледал и чувал за майка и. Не знам на колко е години, но като гледам снимката си мисля, че се гласи да прави свирка на някого и той е избързал да щракне кадрото. Дано се развива с гласа си, а не с устата и дупето, щото при т.нар. изестни или още им казват "звезди" - има голямо себенадценяване, самовъздигане, което е грозно и пречи за нормални отношения. Вземат се на сериозно! А като гледам Стоянка Мутафова, Петър Слабаков и други техни колеги, истински филмови и татрални звезди - колко са ларж, непринудени, човечни, и същевременно супер известни, се сещам за курветата от циганския пайнер, чалгарите и мангалите, даже на един му бяха сложили задника на тапет покрай пътищата!? - се питам кому е нужно? Моме, не се връзвай и вземай на сериозно, не залита по курвалъка, щото от там вадене няма. Няма бивши комунист, курва и милиционер!!!

ЕЕЕЕЕЕ успях да го прочета преди Дир-а да го изтрият..... хахахаха

детето си е супер, успех момиче!

Пожелаваш и да прави повече свирки и да си ляга с грочни чичковци?!?! Предполагам това е успеха, към който ти се целиш?

ааа, разбрах, защото ти така си успял и даваш акъл как става работата... ми браво!

С такава "майка" направо си си комплексарче от срам. Дано се засичат по-рядко с оглед на здравословното психомоторно развитие на момичето.

Haha! Не можете да смогнете да триете тез ласкави коментари за това таУантлиУото. хмм?:))))))))

Аз пък имам информация, че освен Дара и Мара се е явила на кастингите за Евровизия

Страхотна снимка! Направо страховита! И защо не носи фамилията на баща си след като толкова се гордее с него?!

дали не е Димитър Екимов?

Не е зле Дара да пее само на майка си или в краен случай само като е в компания. Да не се надскача.

Отново болните амбиции на Екимова.По-добре да си остави детето на спокойствие, иначе в тази възраст всичко се възприема много съдбовно и драматично.

Кончита Вурст вече е в депресия...

Какви са тези джуки, бе дете?На какъв конкурс отиваш?

да пее не знам, свири със сигурност все пак е седми клас, в София бързо се пораства.

Обаче скромност май няма от кого да наследи...

Незнам от кой какво е наследила ,ама с тоя порнографски ,,изглед'' и без наследство ще припечелва добре

Само не разбирам дете ли е или не е, щото като гледам кви джуки е източило, май не мисли за Евровизия. Само дано майката не се яви с източени джуки и тя на портрет, че страшно става, насън ще се мятам от кошмари.