17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна си! Ти си бъдещата голяма звезда на България. Мачкай смело. Завистниците нека говорят. Ти си най-добрата!

Горкото момиче! Ако беше се ориентирала към достойна професия и бе поставила фундамента за самочувствието си на нещо смислено, нямаше да страда толкова, колкото сега! Тъжно е, когато мъжете избират леки жени за майки на децата си, много, ама много тъжно! Ива съсипва не само своя живот, но и живота на дъщеря си, жестоко е!

Самото е много нагло и зло и възпитано в духа на това,че е велика и тропналас крак на мама и тя айде..... по-здраводловно щеше да и каже истината и да я насочи към някаква полезна професия!!

Това момиче просто си мяука в песента.

Гласови данни-нищо специално. Визия-нищо красиво, грациозно,с излъчване, харизма... абсолютно плоска

Абе Иви не е ли време да се вразумите с щерка си и да се насочи към нещо дето ще и осигури някаква прехрана па макар и с работа защото за това дето си фантазирате НЕ става...

Няма да миряса Ива! И това е само клип, ами като тръгне да жени щерката не ми се мисли. Ще прави кастинги за зетове в риалити ;)

Кой ще ги вземе тези вещици?

kolata e zviar! ina4e mom4eto prili4a na sin na sadam husein s durzankata si v edin ot palatite mu predi da go obesiat. dosta orientalska rabota

интересно , нищо ли друго не се случва у нас , че сте направили реклама на това заблудено от майка си момиче ... нещастна работа - във всичко ! или добре платена е рекламата ? и с нея, и без нея - никой не я слуша тази млада жена, която сама не знае коя е !

Пълна пародия е всичко

Нито песента, нито изпълнителката. Музиката и изпълнението са дразнещи, клипът е долнопробен. Дара няма таканта на баща си. Злоупотребява се с името му за да бъде лансирана.

Най-точния коментар.

Клипът не ми хареса, особено началото - тоя телефон, след това става по-добре. Музиката не е лоша, но това е песен тип еднодневка - слушаш я, приятно ти е, но след 1 месец нямаш никакви спомени за нея. Все пак пожелавам успех!

Амбициозната и майка да спре да я бута... Дара/Мара не става за певачка... да си поръси друго поприще!!

Ами не пее хубави парчета като баща си за жалост. А като е себе си пее тъпи песни.

Ясно е, че Даро Екимова е висока класа, на която конкуренти биха били малцина на територията на България. Висока класа, която мнозина ще опитат да достигнат, и в опитите си ще се изказват неблагоприятно и най-вече недостоверно по неин адрес. Това обаче е незначително, твърде незначителн. Високо, момиче, и напред!

Чак пък висока класа...висока класа е Деница Караславова!!!

Тази Дара и онази Дара едни и същи ли са? Всъщност коя изобщо е Дара? Без Дара ?!

тази е бездара, която майка и бута, бута, но ... не става. И с много пари не става!

Как на 18 бе изглежда поне 35 годишна! И то не тупалка а леличка на 35.

Много груба

Всъщност това момиче изглежда страхотно и най много ми хареса, че няма капка фалш

Стига бе....не е красива! Това парче е по-добре от предните напъни,но тя си остава......Ами....да....

Но цялото ѝ поведение е поза. Няма чара нито на майка си, нито на баща си, уви. Майка ѝ не ѝ прави услуга като я лансира в сфера, за която няма необходимия талант.

Един адекватен коментар, най-после. Междувпрочем дъщерята на онзи известен поп-фолк певец какъв талант притежава?! В България подобни деца вървят...

Много я бива Дара. За пръв път я слушам

Сам да си пишеш коментари

На вкус и цвят приятели няма, нали знаеш. На теб не ни харесва, на мен ми харесва. Нито я познавам, нито ми пука, нито пък имам връзка с когото и да било от популярните в бг Живея и работя в Лондон и за сетен път виждам що за боклуци са българите. Едно изречение не могат да напишат без омраза и без за се заядат

Браво, уникална песен, на световно ниво, браво, млади хора, творете все така, гласовете ви си пасват перфектно, поздравления!

Нямаше нужда,Дарче :-) Завърши си училище после учи нещо полезно за обществото. Така ще е най-добре.

Локация-резиденция Лозенец. Далече са от Гетсби и младия Папа.

рекламно съобщение, редно е да псочоте това. А авторите на рекламата доста са прекалили с епитетите и суперлативите.

Нелепи епитети,но това е мама Ива.

Да му имам паналона на тоя...

Неприятно и посредствено момиче. Нахална майка. Искрата гррр е готин,но се потдава на глупости като поведение, обличане, обкръжение....иначе и а хляб в него :-)))