Дара Екимова от болницата: Не съм подозирала, че състоянието ми е толкова тежко

Преди седмица младата певица отмени свой концерт заради здравословни проблеми

Обратно в новината

Коментари - Дара Екимова от болницата: Не съм подозирала, че състоянието ми е толкова тежко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е тоя инджектопляктор?

Летен вирус от родното лайноморие. Може ли да е толкова проста тая да се къпе с лайната от ресторанти и хотели.

ДАно пее по-добре, отколкото изглежда...

Много мляко и млечни продукти консумират жените - в това е проблемът. Създава се слуз в организма - прекрасна среда за развитие на патогени, затлачват се органите и кръвоносните съдове, имунитетът отслабва...

Боже, Боже... Създавала се била слуз в организма! Абе не е лесно със седми клас да обясняваш заболяванияа

Един по здрав и е ок .

Това лекари го казваха в началото на ковида... Ако имаш да се караш на някой, почни от тях, защото не са на едно мнение за много въпроси, после ми обяснявай на мен...

Да добавя: Малкото теле суче от майка си само докато е малко, за да порасне по-бързо. Същото е при хората. А ние какво правим? И като възрастни пием мляко и то от чужд животински вид. Опитваме се да надхитрим природата, но си плащаме съответната цена. Ако искаш провери, едни от най-богатите и известни личности и спортисти не консумират млечни продукти! Замисли се защо. Човечеството трябва още да израсте докато проумее някои грешки от миналото. На мен все ми е тая - секи сам си преценя.

Тая не може да пее, но има яка цица. Останалото е на заден план.

Задният план сигурно изглежда много добре.

Какъв е извода - не се къпете ако ще ходите на (Лай) Ченоморието. Щото виждате като Ви пипне вируса какво става ... ПС. Желая на жената бързо оздравяване !!

Дано бързо се възстанови момичето!

Относно яденето на мляко - моя близка доживя до 90 години като се хранеше основно с мляко и млечни продукти /кисело мляко, извара, прясно сирене/. Но има едно но: прясно издоено домашно козе мляко и продукти от него.

Ти сигурно си падаш по 100 килограмови лелки !!

Явно всеки идиот се чувства длъжен да обяви публично, къде е ял и къде и кога е пикал.

Към Мончо: Тук съм склонен да се съглася с теб... Кравето мляко в магазина е произведено във ферми, където се гони максимален добив! Как се случва това? Ами тъпчат кравите с химия - хормони на растежа, антибиотици и всичко това се отделя в млякото. Възрастен човек, ако се тъпче с хормон на растежа постоянно, в един момент развива рак! Няма да пиша повече, че само минуси събирам.

Няма статия за добрите дела на хората - които спасяват бездомни животни, помагат на хора попаднали в беда? А навсякъде по всички сайтове тази "певачка" видиш ли как била болна и как щяла да хапва диня. Колко по-тежко болни хора има по лечебните заведения, че и децата се държат по-смело от тази "певачка".

Тая направо ме разплака. Горката и майка какви работи я кара да пише само и само да се прави на голям ПР. За чеп за зеле не стават и двете ама непрекъснато ни занимават със себе си. Предполагам това е истински ПР. Ама той Лорда я нареди оная ПРка.

Я, специалиста се изказа. Е аз не ходих на море и пак ме хвана и ме държа 2 дни.

това ли е оная с майката РАЗПРАЛНИЦА ?

Рекламата си е антиреклама!

На лайноморието... Да ходи да пее Sagapao в Гърция. Гарантирам "летният вирус" няма да я хване!

Две кавалчета и ще и мине.

Само истинска кифла и е зле , и първата работа е да пуска снимки, и да прави драми в фейсбоклук и инстаграм.

Не знам коя е тази , но си личи нагласена работа отвсякъде. Ама вижте, аз съм болна, зле съм.....Още поне 500000 души са болни. Но не се развяват по интернет за съжаление

некадърна и крайно неприятна

Прави го в стила на Мадона, мислейки се за изпълнител от нейния ранг. А тя, смешница!

Абе, кво стана с оня с големите цици?

Ешерихия Коли ли ли е лепнала ???

Аз не пиша по новините, когато имам градуси.

Мий си ръцете!

Няма нужда - никой те незнае!

Харна е момата!!! Да се оправя бързо!!!

Търпяхме тъпите им майки, сега трябва да търпим и тъпите им отрочета!

Толкова много шум че се е посрала.

и все пак, всички тук пишем...

"Ало, Мамо... нааках се" "Стига си ми звъняла по цял ден, пиши на инстаграм"

айде бегай в мусагеница да пиете ариана с майка ти. нея кой ли не я мина

Видях я на един басейн, тия дунери не прощават, целулит отвсекъде, верно е доста разпърдела

Дара, съжалявам че трябва да бъда реалист, но ти нямаш някакъв талант над средното ниво! Талант има майка ти, която знае как да те пробута в медиите. Не знам дали тия номера минават сред широките народни маси, но точното време в което се появява "нещо" за теб в медиите е точно дозирано - аха да те забравят и хоп - новина за летен грип, която не интересува абсолютно никого! Или нещо друго, също толкова смислено. Да си известен щото си известен е стара българска ПР концепция, ама вече е работи. Да си известен щото баща ти е бил средно известен - също не работи. Дори нехаресваните от мен Стораро мога да кажа че поне имат някакъв талант - като малкия (Фики) дори е доста добър. Като сложим и фигурата с която не би се гордяло нито едно момиче на твоята възраст - не, мерси. Моят личен съвет е временно да дадеш задна, да се махнеш от ефира и да използваш малко време за да оправиш фигурата, да помислиш по-добра стратегия, да се понаучиш малко повече как се пее и най-вече - направи по-стойностни парчета. С тия дето сега ни заливаш - никой няма да те оцени и помни. Хайде, със здраве!

Дъщерята на баща си, който се преби с краден мотор, търси медийно внимание поради /без/Дара/ност/

алергична реакция към силикона ли е или към друга пластична операция?

Да, в мозъка

Пак ли ваксата?!

Да не би болестта да е извинение за провалени концерти поради липса на зрители?

Въй, на туй, ако му махнеш помадите и пудрилата…и за големите изкуствени цици не бива да оставаш…бягай бързо презглава :). Лечението й в болница Лозенец иначе предполага “звезден” статут. Парашутът на мама явно още се отваря.

Личи ѝ.

А фолк певачките имат огромен талант ли? Хем е красиво момичето, хем е талантливо. И е смела задето се е заела да прави хубава музика в такава чалгаризирана, опростачена и циганизирана държава!

Допреди две години му викаха Ковид-19.

Викаха му и експериментални инжекционни течности с неизвестно съдържание.