Дара Екимова вдъхва нов живот на обичаната песен "Остани" на Паша Христова

Певицата представи своя версия на една от най-красивите мелодии на българската естрадна музика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е че няма никакъв ама никакъв талант...

Единствено по-добра от нея е софи маринова.

Кощунство... Тази Дара трябва веднага да извади от употреба пошлото си изпълнение и да се извини на Паша (символично) за безДарния си опит да я копира...

СЛУШАХ Я ПЕСЕНТА.МНОГО МИ ХАРЕСА В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДАРА ЕКИМОВА

Съвременните т-нар певци да си пеят техните песнички,в миналото ,за да станеш пенец е трябвало да имаш глас,и не просто глас,а хубав запомнящ се глас. По бг радио често като пуснат съвременна музика се дразня,и превключвам. Трябва да си глух,за да ги слушаш.

аз по принцип харесвам Дара Екимова като певица, както и друг път съм казвал - трябваше да възроди Сленг и да пее с тях. Сега в момента просто няма полезен ход защото се състезава в лентата за тупаки с георги-никол, бездара селяндурката и други подобни които не само за пеене, а изобщо за нищо не стават И мисля, че ако се смята за изпълнител, трябва сама да седне и да измисли хит, а не да пее кавъри кавъри се пеят по кръчмите

Айде вече спрете се с обидите към Дара! Отдалеч се вижда, че злобеете.

Аз реших в първия момент, че е нещо от Като две капки вода... Категорично няма достатъчно изнесен глас, за да пее като Паша Христова.

Прилича на Кристина Димитрова малко. Харесвам я. Пее страхотно!

Това е подигравка с покойната Паша Христова. Два килограма грим се мъчат да пеят. Инфантилно изпълнение на една посредствена певица.

Къде забравяш трите пръста сланина?

Много шум и една камара хора зад еди кавър. Адел си пише сама песните. Тая мома вместо да се чуди къде да си набие ботокса, да създаде нещо. Песента за тате, не се брои. Пълно клише. Лесно е да вземеш една велика песен и на чужд гръб да се пишеш творец.

Ужас! Много зле.

Гавър- версия...

Тази личност защо се е докарала като зомби?!

Имам един, единствен въпрос! ЗАЩО? Кому е нужна тази гавра?

безДАРА, Не пей, моля те. Само НЕ и Паша Христова. Абе, няма ли съд за нАглост и безОчие?

Учете се от Лили Иванова, бе млади самозвани певци със слаби гласчета. Сега когато Лили вече е без никакъв глас, пак има невероятно присъствие и дори със шепнене постига да направи шедьоври. Но така да се пее на умряло и така вяло и то когато си в прайма си не бива, чеда бездарни.

Как да се учат? Ами едно време всички певци дори и някои от рок групите бяха завършили косерватория. За това фалшивото пеене беше рядкост.

Много на умряло вие това бустерно девойче. Одеждите и боичките по лицето са като за карикатура. Оркестърът свири толкова зле, явно не са яли пт три дена горките. Скръб, мъка и тъга След версиите на Лили Иванова и Паша Христова всели дръзнал да пее песента на Арабаджиев е един нарцис, който заслужава да бъде оплют.

СТАРА ПОМАШКА ФАМИЛИЯ

Поради преклонението ми към Паша! Това момиченце има акцент. А Паша е Вселена. Безкрайна, Вечна, Недостижима. Отиде си на 21 г. и ни завеща повече от 40 шедьовъра. Недостижими до днес. Защото песните и са създадени и изпяти с Любов. Онази Любов, възпята от Шекспир. Вазов, Яворов. Любов, която повечето никога не са изпитали а са чели за Нея в книгите. Най-прекрасното нещо на Света е влюбената жена когато пее. Затова Паша е Вечна и Недостижима.

Говориш смешки. Няма незаменими хора пък било то и певици. Паша си е Паша. Дара Екимова е новата Паша може би, а защо не и по-добра.

Паша беше талант, Дара е недоразумение!

Пластмасата е тая Дара

Да, затова сигурно ще е :) Когато ни зарадва с таланта си в живо изпълнение, щото тоя "лайф" от клипа не е лайф, тогва ще сме по-обективни към таланта ѝ. Докато не я чуем на живо, сме в правото си да спекулираме, че ауто-тюна пее вместо нея, и мама е посръчкала този или онзи, за да ѝ направят аранжимент, не кой да е а бендът на БНР:) А колко талантливи, красиви деца, си похабяват най-доббрите години, докато бъхтат по нощите сред пияниците в долнопробни клубчета и пианобарове ...

Защо това младо, безспорно, супер-талантливо, красиво момиче толкова ви дразни. Може би, защото наистина е най-добрата и някак трябва да я окаляте, да я принизите до вашето ниво, за да се чувствате удовлетворени в собствената си нищожност. Тя обаче знае коя е и какво може, а вие сте смешни и жалки.

Защото песента е прекрасна, а Дара не. Контрастът на разминаването дразни.

Защото от млада се състари изкуствено с тези "подобрения", очевидно не е супер талантлива, просто пее, но има много по-даровити от нея и като добавиш към това претенции и клишета от типа на "зная коя съм", постига обратен ефект. Формулата за себеоценка е успех, разделен на претенции. При нея претенциите са твърде големи, а успехът е спорен. Така че да намали претенциите, за да постигне реална самооценка.

аз съм един от малкото тук в коментарите, които по принцип харесват Дара Екимова Обаче тези писания са толкова смешни и жалки, била най-добрата чшшшшшш вземи се събуди в кой свят живееш бе , още не е изкара ЕДИН СВОЙ ХИТ, ЕДИН, ти говориш за най-добрата? В какво? Смехотворни самочуствия и оценки непокрити...

Некъдърнице спри да ризелиш песните. Защо си мислиш , че можеш да пееш. Жалка си.

Неграмотнице! Това че имаш тИлифон и интИрнтет не те прави умна!

Беше ужас

Има доста отрочета на популярни личности, следващи стъпките им, но Дара е единствената , която акумулира такъв солидарен обществен хейт. Дори щерката на Караджов не отнася такъв виртуален кютек :)))

То, детето не е лошо, просто Паша е много висока летва. За това мисля , че не се възприема добре. Дара , смятат че е достатъчно талантлива да стане топ изпълнител със своя песен.

УЖАС!!! Пача, спри са ма!

Дара ще е новата Лили Иванова. Има излъчването на звезда. Гласът ѝ е специфичен и мощен, макар все още да го развива. След по-малко от 5 години Дара ще е най-голямата в България. До десет години ще е популярна и по света!

Дарче не така с бутонките

Ама ти си по тъп и от нея !

Постна песен,подходяща за слабия й глас. Не пее фалшиво, но няма глас просто.

Жалко за Дими, гледа отгоре в какво превърна жена му тяхната дъщеря...

А той Дими като беше талантлив певец, това не означава че щеше да е по-добър родител.

Дим беше пеещ гинеколог с харизма. А колко талантлив от вокална гледна точка, там специалистите дасе изкажат.

Дими беше сладък гей, много ми липсва!

Да, ама не - както казваше Петко Бочаров. Далече, ама много далече от истината....

Малко са кавър- версиите дали нов живот на оригинала. Това се случва,когато са по- хубави от него. В случая не е така- гласът на Дара не е подходящ за тази песен.

Ама тая кокона, само кавъри пее, тоес опитва се да изпее. На баща ѝ песните свършиха ли, та посегна на соц иконата ни ?

Бате, тая госпожица има обаянието на платно за кофраж...

Неее,моля те ,Дара,недей ! Не ни го причинявай! Убиваш и малкото красиво, което беше останало! Боже,с какво заслужихме да има в живота ни Дара !

9999

Зашо изглежда така?

Рядко неприятна личност, както и майката.

Туй на руса уруспия ми мяза .

да изпее нейна песен. Стига с тия хитри номерца, с пробутването и под всякакви форми. Ами иска или не не е толкова талантлива.

Минала е покрай Паша Христова. Бледа сянка. Няма друг такъв глас, като на Паша.

боже ма тва момиче е страшно без талянт и няма ли кой да и го каже?