DARA пред Life: Вървя по пътя си смело и без страх

Според певицата в България има много талантливи артисти, които заслужават да бъдат чути по цял свят

Обратно в новината

Коментари - DARA пред Life: Вървя по пътя си смело и без страх | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е...в тази индустрия и този "стил" трябва да си без страх, какво и колко пъти ще ти го сложат и къде... Иначе мегадразнеща селяндурка която не може да обели 2 думи без сьелско мяканье, ама била "певица" Да, сигурно :)))) на микрофона Дара Бубамара.

,,голем,,треньор е Дара! Като гледам изтренираната от нея жаклина какво представлява , то е ясно в какво ги тренура -голу цици и ....

в гъ зо!

Измислен от продуценти образ. Важно е да се гледа и коментира. Точно като отя урунгел - (циганин- педераст)Азис

Става момичето за дебелите дето са нацвъкани в милата ни татковина и пълнят дискотеките и кафенетата.

Без страх, но по пътя към Пайнер Мюзик, където ти е мястото! Само с хубави цици не става, трябва и талант!

Такова хубаво момиче, а какви отвратителни и вулгарни песни пее. Срамота!

Отваряш дира - яко сеч и плюене по Дара. Отваряш една международна платформа БЕЗ филтри и манипулации като yutube и само позитиви! Толко големи киселяци сте останали в кочината, че може да правите туршия ако само се изплюете в кацата! ДГД!

На нормалните любители на хубавата музика сигорно не им харесва разчекването на Дара. За някои дейности бог е дал ръце Това се отнася и за натискатето на бутона.

Тоя па бил любител на “нормална музика”! Първо кой то даде право да решаваш и делиш музиката на нормална и ненормална? Второ къв си ти да коментираш Дара?! Всички сте измишляци и чикиджии тука, циците тва, устата онова…Дара беше дете когато участва в детския формат и още тогава беше уникална! Яжте си чорапите!

Мокри сънища ли имаш с нея

Ти нямаш ли? Или си от онея?

Не знаех че така се прави туршия . Ввно си занесъл там, където си, хранителните навици на майка ти и баба ти. Отрепки български по света . И нр ми дреме какво пишете,, международните,, ку..и за . Дара. Плюй пак сега

В тих горски кът Бях клекнала на колене. Чувам,някого е.ът Обръщам се ,А мене

Мечти, мечти

Таз да се грижи много за циците си, че без тях не е никаква певица.

Оставете я тая селска пръчка. Ами съгледах единия от Дони и Момчил на снимките в материала. Горкия, защо така изглежда? Какво се случва с него? Има ли нужда от помощ? Много се притеснявам.

Е, че не изглежда като мазен чичак с шкембе е факт. Станал е пешетарианец, яде основно риба. Иначе си е добре.

Тази и тя се класира по другия начин, чрез дудуците. Нито е добра певица, нито е красавица, каквато я изкарват джендърите. Доста е грозна и дори пластичните операции не могат да дадат това, което природата и е отнела.

По-лигава жена не съм виждал.

Глупости! За тази категория борбата за първото място е ожесточена!

Дара е индустриален продукт, носещ пари на продуценти и тв, за сметка на зяпащата телевизия тълпа

Че то кой не е в тая сфера?

Що постоянно се пише само за журито и никога за успехите в музикалния бизнес на победителите в тези бози? Реторичен въпрос

Заради отвращението от поведението на някои членове на журито не гледам предаването. С жалявам за изпуснатите добри изпълнители.

Виж Йоана има сума ти клипове в ютуб и тикток, с бая гледания. Днес не е най-важното да те открият и издават! Благодарение на Ютуб можеш да достигнеш до всички и ако си добър да си имаш фенове! Да го духат гадните пиявици, евре@ски продуценти и звукозаписни компании!

Раз поретина

Смело и без страх. Яко дърти краставици си набрах. После се разпях и са съм звиздъ в тоя смях.

богу наперено за даунче

Аз ви казвах, че ТЕ са сред нас!

Кой?

Моме който ти е казал,че можеш да пееш жестоко те е излъгал.Хубаво си виеше народно в музикалното училище защо ти трябва лозе на байр.

Вървях си смело и без страх. И на голям мазен ... се наденах.

Евала Дони, докарваш го на вайб, все едно са те изпуснали от Slab City

Нищо не ти тежи,освен бърните и циците.

пълна чалга е тая песен. Дара не беше ли поп изпълнителка? Пълен ужасон!

Ами пробваха се! Тая другата трътлеста кифла Мария Илиева нали ходи в Щатите с намерение да "пробие" там. Проби дъното и се върна по терлици - били я възприемали като латино певица. Че там има много успешни такива, но тя не стана, защото там се иска много бачкане, а не като тука.

Навсякъде е въпрос на пране на пари! В тази индустрия, и не само тази! България е малка държава и се знае коя/кой на кого е дуxaл/а!

"по птъя си смело и без страх"...Само глупакът няма съмнения , а тая не е от най - умните.А страх от какво ?Бахура на продуцента и ?

как врвиш като си с вдигнати крака?

Дардони ...

Толкова младо, а толкова фалшиво от всякъде

Бахти бездарната чалгаджийска помийна яма. Що не се пробват в среда с реална конкуренция???