17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крадла, която харчи пари присвоени с мошеничества от българския народ. Някои хора като нея не знаят какво означава морал и достойнство. Но всеки рано или късно си получава заслуженото.

Тази женичка и се носи славата ,че е по преспала с половината Рим. Но е нормално като си роден в малък град или село да ти се отворят очичките като отидеш в голяма столица.За това тя е символа на чалга женичката-крадени пари и чукане до безобразие.

Много нелепо стои до великия Мориконе. Тази нахална женичка до колкото знам е известна само с това, че харчи заграбени от бг народ пари. Най добре е да се скрие някъде и да не се показва

Тази крадла отново?

Тая нахална женичка отдавна трябваше да е в затвора !

Аз бях на съседната маса и си спомням как изневиделица се появи тази особа, избута нищо неподозиращия Енио (RIP-Маестро), и докато той попита коя е тази, съпровождащия я млад хипстер, приличащ на жиголо ги засне за секунда. После се изнесе светкавично като ранен глиган.

Маестрото е ходил до вилата на Ел Кавалеро(Берлускони) за делова среща с продуценти. В този момент Дарина се е подплаквала във ваната Ел Кавалеро след бурен следобяд в ролята на Масажистката от етюдите на ВИТИЗ. Едвам успяла да се облече и цъфва пред Маестро Мориконе в ролята на елитна прислуга. От любезност и изтънченост Маестро Мориконе позволява да изтърпи наглото и присъствие за 1 снимка. Не бих се учудил, след 2 години, Дарина да изтърси, че тя е Музата на някое от великите музикални парчета на Маестро Мориконе.

Тази съм я гледал в един единствен телевизионен филм, дето правеше секс с Дим Дуков в една тоалетна! Такава си и остана цял живот! Колкото и пари да има, за мен винаги ще бъде курвата от клозета!

....чак на мен ми замириса на нейните превръзки.

И Дир не ми трийте това ,което казавам щото се чудя на чия страна сте..ето на такива и на Васил Божков парите трябва да са в държавата, а има такива които ги защитават

Велик композитор! Тя е добър пример за несполучливи пластични намеси.

нагла жена

.

Хах... ама как фамилиарно само го нарича Маестро, ще каже човек ...

Ще каже човек че.....Дарина се вживява в Маргарита на Булгаков ....от "Master and Margarita".

И какво общо има тя с този колос ? Надявам се, не е знаел с кого се снима !

Казанлъкчанката има манията да се снима и показва със световноизвестни личности.

Лека му пръст на човека. Колкото до фльорцата, коментара от Stanko е достатъчно изразителен....

от нагласени снимки и фантазии в текст от тази световно неизвестна дама. Така и не може да се примири, че в никое общество не е приета, просто защото я свързват с тъмното минало и с мръсните пари, които е наследила... А да не говорим за фото шопа!

Лицето на Sig. Мориконе казва всичко.

Изплюйте се върху всяка публикация съдържаща името на жената на човека който с кръв и убийства с помощта на ДС ограби стотици милиони от парите на обикновения българин. ПФУ У У У! Боклук! Уууууууууууу!

Значи, в битката на Света през 1402г при Анкара, султан Баязид Светкавицата е пленен и вкаран в клетка, на която стъпвал куция Тамерлан хан да се качва на коня си. А най-любимата ханъма на Баязид 2 ГОДИНИ ГОЛА ПРИСЛУЖВАЛА НА ТАМЕРЛАН. Дарина ханъм е баш шарвантия, гола да радва всички нас, които мъжът и ограби.

От България само Даринки се пръкват, особено напоследък.

Ти с''я к'во искаш да кажеш....че Ел Кавалеро(Брерлускони) изобщо няма вкус? За интериор на Римската му Бяна, Дарина идеално се вписва.

Стара чанта...……….скрий се и не се показвай, никъде, ужасна си...

Тая снимка ме подсеща, че Енио Мориконе написа най-хубавия саундтрак на филма за Мафията "Октопод".

Тоя май омря

Даринка малинка дърта, дебела, импотентна, грозна курва...бивша съпруга на куклата на конци Илия от Мултитруп...

колко хумор и кич има в тази публикация? С какво тази жена е достойна да се снима с Енио Ммориконе - представете си тя е "вдовицата на Илия Павлов" и "има много пари"! Това са и "талантите" защото вече не и красива с това неестествено опънато лице! Жал ми е за композитора, че е трябвало да изтърпи това!

Минала покрай него,направила си снимка. Да не мисли,че някой вярва,че са се познавали????? И още нещо ми прави впечатление- винаги я представят като вдовицата на Илия Павлов.И 15 г. след убийството му е е в сянката на този бандит.

Един наистина хубав и пълноценен живот - дълъг, изпълнен с красота и творчество, хубаво семейство, което е край теб в предсмъртните ти дни. Душата на този човек ще почива в мир, вярвам. За Дарина и решението й да пусне собствена снимка редом с него въобще не ми се говори. Класата не се придобива с пари.

За Илия ли говориш? Много го ласкаеш тоя бандит.

Пак ли платена реклама, така де спонсорирана статия? Сигурно стотици милиони са си взели сбогом с този музикален гений, но за тях не пишете. Айде стига вече. Вчера Саня, днес тая. Утре сигурно пак ще има статия за Джулката или Филип Плейн. Втръснахте с едни и същи образи, разнообразете малко бре!

Ако е бил наясно Мориконе с кого се снима, не би го допуснал. Ама в калабалъка е минала и тя. Както един от ам.президенти, пък й върна, официално, пари, които беше дала за предизборната му кампания. Пак срещу снимка.

А каква точно е тази госпожа, че и отдаваме почит на нея точно ?! Нима никой друг не си е взел сбогом с него по този начин ?

Тая е позор за Великия Мориконе! Не всичко е пари, ковро!