17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше да го подменят тайно, без да се вдига излишен шум.

Ето, още едно потвърждение, че от двама мъже живот не никне, даже и да си посадят, даже и да си го карантират, даже и да са президенти!

При демокрацията няма приятелства, има само интереси!

На мене питона ми изсъхна вие дървета ми оплаквате..

Някой помияр го е препикал...

Е край блока има една липа ,15 метра за четири години стана - пикалника на всички кучета в квартала

требвало е да посадят тиква със крушовишка семка

Сега за наказание до края на годината да посадят по 20 дръвчета, или ако не могат и това, да спрат да получават други народи, а само техните си избиратели.

тиква

Като ги гледам заедно мисля, че не би било лоша идея двамата ди си разменени дамите.

вече е изсъхнала

Макрончо е това, което е, благодарение на баба си - дребна изящна женица. Едрата и хищна Мелания (и отново по-възрастна) може само да го сдъфче и изплюе. А на дедо ти Жълтурко какво ще му стане с реномето на плейбой с това крехко, френско бабе?

Макрончо не е по тая любов дето си мислите. Други любови го интересауват него, но сега няма как да зареже баба и да развее дъгата.

АХХХ, на човек му идва да са фърли да рита, да рита, да скубе коси и да плаче от отчаяние. Глупаци така ли се сади дърво, бе, с две леви ръце, с костюм и официална рокля. Па да бехте извикали един френски селянин да ви изкопа дупката и да зарие дръвчето, а вие само да позирате с лопатите. Освен това като го закопате тва дЪрву требе да го препикате, за да фане. Вие не сте направили това, а сте го полели само с вода. Най-накрая трябвало да го наторите като клекнете до него със собствена тор, за да порасне големо. Не така момчета.

Евала Нинче, точно си го рекла!

Френската преса се надява да не е лоша полчиба

Поличба ще да е,тия двама клоуни едно дърво не могат да засеят,света щели са оправят .И на Гагарин дървото,което е засадил в морската градина на Варна е изсъхнало.

около микрон всичко изсъхнало и изгоряло

И най-вече Микроновица.

Госпожо вие сте в много добра форма.