17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да не се снима по бельо на 40? Това й е работата. Щом в Америка Адриана Лима дефилираше до 38 по бельо и беше най-добрата, защо Диляна да не го прави в БГ. Хубава е и много нежна. Рядко се срещат високи жени с грацилна костна структура. Обикновено високите жени са с едър кокал и са много груби. Щастливките с фина структура са малко и обикновено са манекенки. Работата им е да снимат и на 20, и на 40.

Още от зората на времето... Егати лиричните статии. Тази статия се покрива от: "Диляна Попова по цици на морето. Вижте снимки"

снимай се че кати артиска си тотална трагедия

Безспорно хубава жена... Но, защо по дяволите, и тя се хлъзна по пързалката към пошлата елементарност: И тя под палми, и тя някъде из Малдиви, Дубай или Сейшели... Защо бе, моме, защо... ОК, имаш какво да покажеш, покажи го, но много тъпо е това, които всички родни свирки правят с подобни фотоси. А сега и ти... Имах добро мнение за теб, но вече не!!!

От малък обичам Зрънчо :)

Защо не скочиш на Мика Зайкова...

Изкуството на съблазнявaне е друго. Това с разголването си е покана за порно-никакъв проблем-мъжът е готов-удря пушка и бяга. Под съблазняване се разбира да влезе не само в гащите на мъжа, но и в мозка, така, че самецът да насочи мислите и ресурсите си и ( не само е.ане) за потомство от нея и семейство, а с този намек за "лесно се разсъбличам" се пращат сигнали за обществен ексхибиционизъм и промискуитет-т.е. предупреждение за съмнения за лоялност и дългосрочен комитмент.

И тази вече си е пръднала в гащите. Преди 10-15 години може и да е ставала...

С една единствена точка: Диляна да даде на всеки мераклия ! Само мъже имат право на глас!

Се наредя два пъти!

Да я сравним с момичетата, които ни представят на олимпиадата... Нали няма никаква база за сравнение, гигантска разлика. Те са мили, скромни, трудолюбиви, готови на зверски лишения, поемат рискове, подготвят се в направо невъзможни условия, но не се оплакват! Отиват и спорят за призови места. Някои от тях се окичват с медали и плачат от щастие на почетната стълбичка. Те са красиви, достойни и смели и имат какво да ни кажат! С тях се гордеем! Интервюирайте тях, снимайте ги, запознайте ни с тези спортистки. Диляна? Какво Диляна!

Страхотен коментар и изключително точен! Поздравявам те!

Госпожата има само една съперничка по популярност в медиите - и това е г-жа Ива Николова от ПИК. Д. Попова постепенно замязва на дружката си по популярност!

Жалко, навреме била е страхотна мацка!

Естествено красива българка, женствена, нежна, секси, просто Жена ! Може би най-красивата ни българка, след нея е Юлиана Дончева !

Много е красива Деляна, спор няма !

Жалка картинка е тази, кой ли не е минал през нея.

40 годишна и все още по гащи. Жал ми е...да нямаш никакви други качества и способности, за да се прехранваш, освен да се чекнеш по гащи, докато месата ти провиснат. Страхотен пример, няма що!

И къде й видя провисналите меса ? Чак и годините й преброи...

Ти да не гледаш себе си в огледалото и да ни се описваш ?

Децата учат НАТФИЗ за да станат актьори. Тази не разбрах как стана? :)

МУРВАЛНА,КОЯТО КАТО ЗАКЪСА ФИНАНСОВО ЗАПОЧВА ДА СИ ПОКАЗВА КЛЬОЩАВИЯ ЗАДНИК И МАЛКИТЕ ЦИЦЕТА ЗА ДА ИЗКАРА МАКО МАНГИЗИ.ДАЖЕ НЕ СТАВА ДА СИ ПЕРНЕ ЧОВЕК И ЕДНА ЗЛОБАРКА.

Aaaa,става , става

Когато си родила и имаш дете, мъжа си го заеби с баджанаците му, не трябва ли, поне заради детето, да не си по пичка и зърна в ДИР?

тя едно време беше по катерица и зърна всяка седмица в ТРУД. сега е даже прекалено облечена!

Много е жалка, сега си е хванала поредното богато гадженце. Блатечки закъса. Ама нищо. Идват нови...

Дилянка да гледа български олимпийки. Това са истински жени !

Дилянка също има златен медал от Олимпиада - по трошене на паламарки - без ръце

Новина.......Диляна Попова се снима пак по гащи,дано SNN ABC DW и другите по големи телевизии са отразили световната новина !

SNN - това няква нова тв ли е ?!? Щото аз знам една CNN.

Някои стават олимпийски шампиони, други вървят с гъза напред...

Някой стават олимпийски шампионки други се гъзурчат

Барем извадете нещо по-младо и още по-напористо, тая флигорна вече е за миманса, провиснала, повяхнала, не е същото. Като стара манджа в хладилника от миналата седмица.....

На тази снимка определено няма нищо за гледане. Не изглежда много привлекателна, поне за мен и въобще ако спре за малко да се показва без дрехи, ще стане по-интересна :) доколкото е възможно за такъв тип жена :)

Обикновенна уроспия. Нищо по специално от селския бек блатечки

Лесно им е на хубавите жени ! Като свършат парите, свалят дрехите и парите почват да валят ! Ако парите пак не стигат, свалят гащите и се мушкат в леглото на някой богат чичко !

Бат’се, ако мислиш че е много лесно що не се пуснеш и ти в леглото на някой богат милф? То и такива има вече. Или да напреднеш и ти със задника напред при някой ватман?

Не я намирам чак толкова провокативна. Има много по-провокативни момичета от нея.

Тук съм заради коментарите ...

Заради ЕДНА нова снимка сложихте 30+ стари ????

Провокация и предизвикателство не е едно и също...

Дърто е вече, мина му времето! Моето също, ама все още ме търсят!

НАСРАЛНИЦА !!! ммм ....

Видях я в Лозенец. Беше се надула като мисирка. Гледаше важно и се озърташе дали я загллеждат мъжете

Аман от тази ! На кой му пука за нея !! Толкова по-интересни жени има от нея!

И умни! И постигнали нещо с главата си!

Не мога да пропусна да лъсна една! Яки фотоси!

Знаеш ли значението на думата фотос? Ще ти подскажа - снимка, фото и фотос не е едно и също. Фото е фотографско ателие, каквито вече почти няма, а фотос е снимка в много голям размер.

цветенце

Фотос/и означава също снимки, експерте :P Направо се чудя вече на нещата, за които хората се заяждат в коментари на новини като тази :D Не че и аз не го правя в момента :D А Диляна е много красива :) Обаче, за мен, това е студена и празна красота, като статуя ;) Да са живи и здрави и тя, и детето ѝ ;)

тази се води красива ли , че не разбрах?

Истински красива жена!!!

Тая да престане да се навира навсякъде.Банална стана с това да ни показва живота си. Не е толкова значима за много от нас.

Цици като цици. Кво толкова.

О, ужасТ - цици без силикон?! Диляна има изключително красиви крака.