Още от зората на времето хората често свързват мъжката природа с думите "сила" и "издръжливост". Независимо обаче от впечатлението, което се опитват да оставят в околните, истината е, че дори и най-коравите господа имат своята ахилесова пета, която ги прави уязвими... най-вече за женската съблазън. Разбира се, дамите отдавна са установили този факт, ето защо понякога, когато обстоятелствата го налагат, те умело се възползват от него, печелейки надмощие, доказващо, че без значение от общоприетите разбирания, поне в това отношение не те са по-слабия пол.

Но макар да звучи лесно, изкуството на прелъстяването всъщност е трудно начинание, а жените, усвоили го до съвършенство, са малко. Добре е да се отбележи, че вулгарността, с която си служат някои, далеч не може да се определи като изкушение, способно да прекърши и най-желязната воля. В тази връзка може да се каже, че Диляна Попова е добре запозната с тази истина, защото по нашите географски ширини тя е от малкото родственички на Ева, които умеят с лекота да обезоръжават тези на Адам.

Вижте снимки на Диляна >>

Доказателство за това могат да се приемат предизвикателните кадри на светлооката хубавица от последната ѝ фотосесия, заснета специално за родно списание, които осезаемо покачиха градусите в социалните мрежи. Изображенията, накарали последователите на звездата от "Останалото е пепел" да се изпотят, съзерцавайки ги, са направени на морския бряг, където допреди няколко дни тя се намираше заедно със сина си Борил. Спазвайки своята лична традиция, повеляваща да прекара по-голямата част от жаркия сезон край вълните, и тази година моделът се отправи към курорта Лозенец, разположен на Черноморието. Единствената разлика бе, че този път ѝ се наложи да работи по време на почивката си, отмятайки няколко сериозни ангажимента от графика си.

Така например доскоро брюнетката се снимаше в продължението на хитовия български филм "Завръщане", което отново я събра пред камера с Ники Илиев, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова и останалата част от актьорския екип на продукцията. А малко преди да се върне обратно в София, за да подготви наследника си за първия учебен ден в живота му, тя засне въпросните изображения, на които е по-провокативна от всякога. Пред фотографския обектив на дуото Слав Анастасов и Хубен Хубенов, познати в средите с безупречната си работа и професионализъм, Попова позира седнала върху горещия пясък, облечена в къси панталони и изцяло разкопчана риза с къс ръкав, разкриваща на зрителя голата ѝ плът. Снимката е качена в личния Инстаграм профил на създателите ѝ, които все пак са решили да прикрият най-съществените части на любимата на Асен Блатечки с черни хиксове. Въпреки това тя изглежда просто невероятно, както отбелязват в коментарите потребителите на платформата, наричащи я истински блян.

Малко преди да стегне куфарите и да отпътува към столицата, Диляна изненада почитателите си във виртуалното пространство с друга снимка, показваща срещата ѝ с певеца Руши Видинлиев, с когото очевидно са се засекли случайно по време на ваканциите си. На нея двамата са се прегърнали и си правят селфи в заведение, разположено на плажа.

"Любим ми е!", гласи посланието ѝ към поста.