17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наддавай народе, ей я стоката на показ.

Абе я питай мама ,дали аз не съм те правил.Тия вежди ,ще го изпапкам ,приличат на моите.Сладурана ей.Обичам Мари Веждирова.

Ако мъж ми каже, че не би я клатил 7 дни и 7 нощи, веднага ще разбера, че е с леви убеждения

Женска му работа. Жадна за внимание и завист от другите жени...

Като майка си е куха....

Пачаври... Майка и щерка и бабоеб..

Вируса е проникнал през резервната уста !

Тая мома, освен на името на мама, само на голотата си разчита да възбуди публичния интерес към себе си. Нищо особено, нито красива, нито талантлива, нито умна, но всеки ден е в този сайт. Явно мама доста му плаща да се показва дъщеря й тук ден през ден с досадната си фзиономия и торс. А и доста е черничка за моя вкус. Скрий се, моме, отдавна вече прекалихте.

Вижте коментарите тук - 99.99% са твърдо негативни... Еее, нима това радва кухата лейка Галя (никаква Гара не е тази фръцла, а Галина) и нейната още по-куха щерка? Дир прави лоша услуга на родните коври..

Такива като гала, Николета, Андреа и пр. разчитат на принципа “няма лоша реклама”. Важното е да се говори за тях; да заемат място в пространството...

Потомствена пача

малии, къ шъ я лижа тая, ше се побърка

Такъв парафин ще и дам , че и майка и ще ма търси !

На тази застаряваща лелка да й имам самочувствието, тъпо предаване, с тъпаци около нея, и Стефанчо на Гала щом блесне на екрана, и ще повърна от блясък и красота, и хайде наврете си го Марито дето щете, не ни го вирете пред очите

И ко, да не го е хванала докато се е чесала...местя в другия крачол!

На живо съм я виждал десетки пъти. С такава престореност ходи, тска се оглежда все едно е принцеса. А реално не е нищо особено на живо. Тея снимки са толко обработвани, че нишо общо с реалността. И на живо баш си мяза на 16 годишна, която се е наклепала да изглежда на 35 и гледа с курвенския поглед.

Доста тъпо момиче ...

Честно да си призная, повръща ми се от Гала, предаването й ще го гледам, ако съм окована с белезници пред телевизора. Не знам защо Стефан го представят като Стефан на Гала, сякаш наднича изпод поличката й, с нещо друго не е ли известен този индиец

Трябва да го направим известно за да може да си намери подходяща работа, като майка му. Бла бла, фръц фръц и хоп парички. Също отрочето на К. Евро.

Щеше да добровилства в ковид отделение,но тя и за чеп за зеле не става!

"Covid, но го направи секси".....малоумието явно се предава....

Не изглежда като млада жена, не знам защо, красива е, но изглежда на 33+ не на 20 годишна.Това че всеки я е виждал без гащи и по цици също не помага да я възприемем като сериозен човек.

Изяж ме! Ще яде папура!

Тая е по проста от майка си...

Което само по себе си е постижение!

ся ще проституирваме ли?

Ами хубава е. Не мога да си кривя душата. 100 пъти по хубава е от майка си...малко Боливудска красота, ама красота.

Who cares....

Супер тъпо парче, средностатистическа визия, курврнски нрав

Тя е нашата гордост!!! Щом не може да успее облечена, най лесният начин е да се съблече! А и много добра идея, защото останалите се къпехме до сега облечени! Не знаехме , че в банята трябва са се събличаме ! Каква простотия е сътворило това момиче , а дали родителите и ръкопляскат!

Taман е момето, нищо ѝ няма. Малко салам с чесън и ще се излекува.

Сърбежа прави бодежа! Дано се ваксинира редовно, че иначе ще изплющи като мама!

МУРВА КАТО МАМА.

Отвориха зелен коридор за клюкарница.... Няма спиране... Хора, правете нещо полезно, добро, а не това...

Галка малка заспалка, Стефчо чехълчо и Мара Дупара= Три пачи

Грозна работа....... Не е хич добре, но и майката на тия години си я натиска шантавията..... Париците и славата обезобразяват....

Ако се разровите ще видите, че почти всички новини свързани със щерката на Гала се въртят около това как е пуснала гола/разголена снимка (на която никога нищо не се вижда)

Има ли нещо за доебване>?

Тебе

Първо слез от майка си.

Дали е викнала Стелиян Пидаля да я снима в банята, нали тоя е безопасна игла... Или може би Тъпки Тъпчев я е снимал, а за награда му е дала да й натори веждите???

Известна стова, че е дъщеря на майка си. И че с повод и без повод се съблича. Красавица не е. Иначе нямаше да се съблича за да привлича вниманието.

Доста от снимките са обработвани, за да прикрият грозните й бузи. Издължени, избелени... Всичките снимки са цел да активират похот. Мотивите на майката и дъщерята са алчност и простащина. Е, радвам се, че разбрах за съществуването на Мари.

Определено е болно момичето, но първо психиатър да го прегледа

бутилки прескъпо шампанско да не би да ги снасят? сигурно много ги боли...

Веждите и имат собствен живот ;)

е кой па се интересува от тая лигла

Добре че само Ковид, щото ако беше с по-сериозно заболяване сигурно щеше да го съобщи лапнала нЕкоя близалка.

ма то нищо не и се вижда! черната златка като се снима гола си показва путкат а

На тая толкова и мирише, че даже на снимка е нетърпимо.

Dir, от 13.03.2020, когато за последно писахте за дъщерята на Гала, чак сега ли се е къпала? "На днешния "фатален" петък 13-и дъщерята на Гала навърши 23"

Ясък за детето, стана същият миндил като мама.

КЪДЕ ПАДА КРУШАТА !

Лай-о, като майка й.

А има ли снимка на стефан гол в банята ♡♡♡

Ако си изпуснеш сапунчето докато се къпеш, като се наведеш ще усетиш присъствието на Стефан.

Голяма новина на Гала дъщерята снимана гола кой го интересува изобщо

И една друга новина, която "Дир"-а е подминал: Вчера и аз си измих коронясалия. Ега си тъпаците ! Мислех,че само в "Пик"-а и "Факти" има тъпаци!