Коментари - Дъщерята на Глория се дипломира с отличие, вижте оценките ѝ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от глупости! Както казва една приятелка - Едва изкласяват средно с около 4, не знаят цялата азбука, не знаят таблицата за умножение, но ... завършват висше с отличен успех. Голям напредък!

Ти приятелки нямаш. Познаваме се. И аз не съм се върнала от езиковата гимназия. А що се отнася до умножение и деление, се учи в трети клас. Ако това те е успехът, здраве му кажи.

Сещам се веднъж делеше число на две и не можа да го разделиш. Къде си тръгнала

Малко Дряново има-няма 5 баби и 5 дядовци. Селска седянка

Ако бяхте написали дали знае къде се намира университета ,завършен от нея, може би щеше да е новина.

Ами, Бон Шанс!

Нов български се завършва само с пачка в джоба без дори да се явяващ в него... Голямо постижение да го завършил няма що там ходят най големите тъпа и и мързели

Заядливи сви... Не. Майка й си е завършила езиковата гимназия за разлика от вашата майка. Пък и след това е учила повече от нея.

6.00 не 5.98, дааааа

Това е моята диплома. Не можеш да видиш, защото не те каня.

Харесвам Глория, но това за езиковата за пръв път го чувам! Бях чела някъде, че е учила нещо селскостопанско и има диплома за трактористка!

По-малко чети. Четенето е за хора, които разбират какво четат

Оставете я щерката,дано има успех в бъдеще. Покажете оценките на майката

АЗ ЛИ НЕРАЗБИРАМ НЕЩО? След като завършиш бакалавар нетрябвали тогава да направиш(УЧИШ) МАГИСТРАТУРА. Тази как ги завърши и двете на идимпат? Някой може ли да обясни?

Вече завършват по няколко едновременно. Но ако попиташ, така и не знаят какво са завършили и още повече какво са учили.

To muzikata ako se u4eshe v universiteti

Прекрасна е Симона ! Красива, синеока, възпитана, добричка, умна, изобщо много възхищение към това момиче ! Да е жива и здрава, и много щастлива ! Успехи по пътя на живота и музиката !

Ти си тъпа селянка

Тая селска много гнусни нокти е отпрала.

Бульо Ваньо и тука ли си ма

Моят син е на 18 години и половина, говори свободно три езика писмено и говоримо, спечелил е десетки медали по математика и физика, завърши с пълен отличен, приет е да учи в Англия физика и химия - една от най-трудните специалности, от която всички бягат. Защо не пишете за моето дете и за други деца като него? Докато в България на почит са децата на проститутки и мутри, а вие ги величаете и изкарвате нещо повече от останалите, точно вие журналистите не сте с нищо по-различни от най-долните чалгари и сте причина за упадъка на България като нация с морал и достойнство.

Браво, ето сега научихме и за твоя син.

Леле колко си възпитан/а. Родителите ти не са си изгубили времето. Каква грация на изразяване, стил. Човек не знае как да спре да те хвали.

Ако е вярно написаното, какво Ви пука, че не пишат за него. Да се реализира на запад и да Ви помага на старини, това е достатъчно. Нужда от медиина изява имат тези, които само нищо не могат да постигнат. Успех на сина Ви.

Не съм фен на майка й. Обаче на нея съм й фен. Има страхотен глас, а да не говорим, че е и много красива. Пожелавам й успех! Тя го заслужава.

И на нея не си фен. Айде стига лицемерие

С радост ти плеснах минуса!

Много красиво момиче. Да е живо и здраво за радост най-вече на майка си

Що е Симона Иванова в дипломата, а се казва Симона Загорова?

Обича майка си повече от незнайно къде намиращия се баща.

Баща й се намира в Швеция. Защо незнайно къде?

Оправихте ми Понеделника......сега като знам световната новина че дъщерята на ГлорияТА са я дипломирали....че и отличничка.....седмицата някак ми тръгна по мед и масло !

Някой знае ли кой е въпросния до нея?Фризьор ли е по професия?

браво! положителен пример. не слушам чалга и знам, че майка и не е мой тип нито музикален, нито заради мутренското обкръжение от 90-те, но добре е възпитала дъщеря си и това се вижда. дай боже повече млади такива хора, които не паразитират, а се трудят

Голямото възпитание, направила си устата като полов орган на раждала крава.

Тази диплома е без всякакво покритие! Тези, които не могат да влязат в Национална музикална академия, защото не могат да покрият изискванията, отиват в НБУ, а там всички са наясно как се пишат оценки и какви са преподавателите, особено в Департамента по изкуства!

Момичето изглежда доста зряло на снимката.

Да е живо и здраво момичето и да ѝ се сбъднат мечтите. Само жалко за родителите ѝ, които уж много я обичали, но могли да намерят време да присътват на дипломирането на дъщеря си. Дано да успеят да го направят за някое от останалите си 10 деца.

Не разбирам защо злобееш. Ако дъщеря й е искала майка й да трисъства, е щяла да я покани. А и не ми се вярва Глория да й откаже. Дали сега е в Гърция..или не си е нейна работа, нейн живот. И достатъчно е направила за Симона Загорова.

Абе в Нов български не ви ли учат как да пишете? Завършила магистратура и пише Д-р. с главна буква вътре в изречението и точка след това. И защо изглежда толкова възрастна?

Правописът се учи в едни по-ранни години, които очевидно е пропуснала. А за възрастта - живяла е бурно и бързо.

То пък един университет! Всички знаем, че е подслон за разни провалени политици и връзкари. Изисквания и критерии - никакви. Къде ли другаде има шанс да получи диплома. Държавата няма никаква полза от дипломата и.

с тази диплома и силиконова уста има голямата вазможност да зпочне работа в дубай минетния център

дипломата от този прословут университет къде по света в коя държава я признават имам един въпрос става ли за тоалетна хартия

А кой Български университет го признават и коя велика специалност ,ако смея да попитам? Защото аз освен 1ва английска съм завършила там Маркетинг плюс перфектен немски ,защото съм учила и в Германия. Ще се радвам да чуя компетентното Ви мнение???!!!!

Половината завършили лекари духват за Дойчланд ведна, щото им признават диплимите....

Потресаваща е липсата на вкус и стил в чалга-плеймейт-мутро средите. Това момиче си е съсипало устата. Не е красиво, не е секси. Грозно и гнусно е. Мярка трябва, мярка. Но за такава трябва мозък, който в цитираните среди напълно отсъства.

Грим е. Устата й е ок.

Не е нежна красавица...и титан на модния вкус не е.....

Не е нежна красавица - едра красавица е, ефектна мадама. Титан на модния вкус със сигурност не е, но ако попадне на правилния човек, има много хляб в нея. Не бива да имитира майка си!

Майка и защо не и каже,че днешните шестици се равняват на 2,75 от преди 30г.?

Защото пее от тийнеджърка по кръчмите. И в това не влагам осъждане, защото Глория е жена, която въпреки сферата, в която се препитава, е от тези които спазват благоприличие. Тук дъщерята надгражда родителите, което е чудесно! Много често децата на "преуспели" родители са техния срам. Симона е талантлива, има прекрасен плътен глас. Аз повече бих се радвал да бяха я насочили родителите й към фолколора, но там явно няма хляб, за огромно съжаление и срам на всички българи.

Майка й няма какво да й каже, тъй като дори не познава нотите.

Симона е по-хубава от майка си и по-талантлива от нея. Само ще спечели ако заложи на естествената си хубост и престане да имитира Глория, на добър час й пожелавам и дано да качи летвата - има данните за това!

Голямо училище е било!

Как не е завършила със седмица направо, с тия джуки...

Много държа на такива новини, затова искам от ДИР-а графика и за ходене до тоалетната....важно ми е.

Ако не е Патрик, ще е дъщерята на Глория. В краен случай Софка...

Не си прав за Софчето Маринова. Тук си плащат да пишат за тях такива като Венка Райкова или Тоца Крокодила, Никлозета....Софчето не се бута толкова

Да е жива и здрава и да продължава, ама се питам за какво е това хвалене за нещо дето от нов български знае какви големи ''професионалисти'' излизат, а в нейната сфера не дипломата прави таланта..

Браво, вече е успяла да си наприви джуките на полов орган.

НБУ!!! Честито!

В нов български всеки може. Трябваше да опита в стар български, напр. В СУ или консерваторията. Там нямаше да е същото. С това пунтиране на майка й до никъде няма да стигне

Като е толкова хипер мега талантлива , защо не у консерваторията....аз сега за хоби уча опера и солфеж и никак не е лесно ако не учиш....и т.н

Тая па, майка й, толкова ли й е важно да е в Гърцията, че да не отиде на дипломирането на единственото си дете???!!!

Това някой да ми се хвали и гордее, че е завършил НБУ говори колко му е акъла в главата :(

Също като УНСС ...

Офф, имам си една амуджа на 4-тия етаж в блока. То трудно говори и разбира български. Ама било магистър от РУ. Питах го за име на преподаватели, то ми говори, че имало пчелин.

Ми те и Красьо Черния неговата Магда, певачката, си взеха дипломите с отличие от свищовския, без да са се вясвали

Опааа, време е вече за дудучета и кариераааа!!!!

Мога за завърша всеки БГ университет без да съм отворил учебник!

То може и без да стъпиш там!!!

Може даже и не си бил студент никога! Ово е стандарт у БГ-то. :)

Абе аз ли нещо,но..... подзаглавието е с грешка.. или трябва и да е с ударение или дипломата СИ не дипломата и......

Дипломата СИ

Тези с музикални дипломи от НБУ са най-великите "музиканти" в света ?? Не знаех, че такива дипломи са про-дават там.

За доброто отношение....е да като навсякъде с известни и богати хора..... зъболекар, фризьор, университет......изпитах го на свой гръб...в клиника дето се лекуват певици и инфлуенсъри....мен ме третираха като куче....

В дира слагат бан винаги когато критикуваш някой или нещо което спонсорите им не харесват или някой от "журналистите' им се почувства обиден от коментар. Редно е обаче да слагат бан и на техните хора - редактори и тези които пишат съдържанието, когато демонстрират пълна неграмотмност или когато пишат за неща, които не разбират.

оценТките? С колко се е дипломирал "журналиста"?

Срам и позор

Браво на дъщерята на Глория, но остава въпросът кой даде дипломи на списвачите на дир.бг. оценТките