Симона Загорова, която подобно на своята известна майка е част от музикалния бизнес, но за разлика от нея се изявява в поп жанра, се дипломира успешно от Нов български университет през уикенда. Хубавата новина сподели самата тя, използвайки профилите си в социалните мрежи.

Вижте снимки >>

Дъщерята на Глория публикува в личната си Инстаграм страница серия от снимки, на които позира пред фотографския обектив облечена в тога и академична шапка, държаща в ръце дипломата си от висшето учебно заведение. Тя е учила в специалност "Музикално и танцово изкуство" с професионална квалификация "Музикален изпълнител" (поп и джаз пеене).

"Ето, че и този ден дойде! Благодаря на невероятните преподаватели в НБУ за труда и страхотното отношение!
И по-специално на един уникален човек! Моята преподавателка по поп и джаз пеене Д-р. Нели Маринкова! Обичам те безкрайно!
Днес съм едно истински щастливо момиче!", написа брюнетката към публикацията си.

Тя завърши бакалавърска степен с успех 5.69, а магистърската с 5.90.

В специалния ден я придружи половинката ѝ Даниел, който е полицай, тъй като родителите ѝ не успяха да присъстват, понеже от седмица насам Глория се намира в Гърция, а Илия Загоров от години живее в Швеция.

Въпреки отсъствието си, те я поздравиха и изразиха своята гордост.

"Нямам какво да кажа, само че те обичам откакто се роди и винаги съм знаел че ще бъдеш топ! Обичам те!", написа баща ѝ.

"Браво на моето пораснало момиче! Така се прави ,защото децата са нашето отражение! Обичам те! Време е за твоя школа...", изрази своята радост майка ѝ, споделяйки галерия от изображения на Симона на своята страница.