17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя много прилича на баща си, но по-инетерсното е, че мъжът ѝ също прилича на баша ѝ, по-точно един и същ типаж са. Или само на мен така ми се струва?

Alissica17 взимай хапчета бе човек, ще ти помогнат и работа ще си намериш даже пък и гадже.

Да не се закачат с електрическия скат С него шега не бива

Някое крокодилче-сираче или кенгурче? В клетчица би ще го кърми и приспива или ще е само на плодова диета? И да не му дава засега да си играе със змийчета и паячета, има време после... Хората на 22 още се квалифицират, тези работи ги правят малко по-нататък, но явно и там има селска традиция да бързат със шушпензията и да не останат "стари моми" за срам в маалата.

Всеки рано или късно среща своя скат.. дори ако си ловец на крокодили и по презумпция , естествената ти смърт би трябвало да дойде от крокодил, но... твореца е написал всичко още преди да се родим. Нашата поговорка е “ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш”

сладурана

Баща и беше велик. Най-готините документални филми напрали. Няма политика, просто любов и преклонение към природата

Това, което не се публикува пред хората е търговската дейност на Стийв Ъруин с диви животни, за жалост .... , той е бил търговец на диви животни, в най-порочния му вид, нооо това не се разгласява. Изтъква се само публичният му образ на защитник на дивата природа. Жалко, нали ? Пей бек / pay back / възмездието - се е случило доста бързо.

Баща и беше много див