Дъщерята на известния като Ловеца на крокодили Стив Ъруин - Бинди Ъруин, стана майка за първи път преди няколко дни, а днес публикува снимки с новородената си дъщеричка по случай навършването на една седмица от живота ѝ.

"Нашата перфектна Грейс навърши седмица. Седмица, изпълнена с много гушкане и безкрайна любов" - написа Бинди в своя Инстаграм профил.

Бебето на Бинди и нейният съпруг Чандлър Пауъл се роди на 25 март и я кръстиха Грейс.

Бинди оповести, че е бременна през август миналата година с пост в социалната мрежа. Това се случи по-малко от 6 месеца след сватбата на момичето и нейния колега от зоопарка в Австралия, в който работят заедно, Чандлър Пауъл.

"Бебе войн на дивата природа 2021. Чандлър и аз сме горди да съобщим, че очакваме бебе. Чест е да споделим този важен момент с вас", гласеше постът на тогава бъдещата майка, допълвайки, че все още се намира в първия триместър от бременността.

Австралийският естественик и телевизионна звезда Стив Ъруин загина през 2006 година, когато при гмуркане по време на снимки в района на Големия бариерен риф, скат го убожда в зоната около сърцето с отровния шип на опашката си. Ловецът на крокодили загина на място. Тогава дъщеря му Бинди бе на 8 години.