Дъщерята на президента провокира в поза с вдигнати крака

Дарина Радева вече е млада дама, която привлича вниманието в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да се чекне, и да дига краката и да прави патешки импресии, и да я лансират като дъщерята на еди кой с - Марчето Никоя си Бакалова от Бургас вече удари актьоркия джакпот в БГ за това десетилетие поне :))

Хубаво тяло има, ама е закачила мунчвата мутра и тези татуировки. Каква е тая масова простотия да се шарят с татуировки. Тове едно време само мангалите го правеха! На всякаде пос вета, като се нашариш с татуси те мислят за малоумник, само в БГ е култ

нищо необичайно - всички актьори са такива - опитват се да бъдат забелязани, защото те това продават.

На таа къдрава траверса.

Колко жалко, какво падение, показват телата си сякаш това и единственото, с което разполагат, сигурно майка й не я е възпитала, а й баща й. Имало е влияние на улицата и това е ефекта, сигурно си търси работа на околовръсното момичето.

Не дъщерята, а синът травестит на президента.

Тъпо о грозно селско мурве

Тати на масквата

В пълна готовност да й направят подробно, инвазивно изследване на отворите. Затова са й вдигнати краците.

"Коремно" може ли?

Сещам се за един каламбур. Двама възрастни господа се разправят. Ех, навремето какви курви имаше. Балерини. А сега? Това балерини ли са? Курви! Кой какво къде ще си завира си е негова лична работа. Кой какво и къде ще си го показва, също. Като знам аз какво съм ги вършил като студент, тази си е направо за монахиня. Но ако иска да се прави на отворена, не зле да отиде на специализация при Лена Курвалана.

Нема значенше коя на кого Всичкото са 4 пръста упикано месо

Бе ти виждАл ли си nyтka на живо бе?

И президента е с вдигнати крака - към Москва

ндупен е към москва

То и баща ѝ напоследък си вдигнал краката пред ГЕРБ/ДПС и руснаците, та крушата не пада по-далече от дървото.

Курвее му се на момето.

Хах

Kako, ako имаш 18, обади се. Ще ти запълня вакуума между краката, а и не само там :) :))) Казвам го с най-добри намерения :)

Тя ше стане на трийсе скоро, ти питаш за 18!

Одрала е кожата на баща си

Е, па - що да си не вдига краката - баща и как се нагъзи на ГЕРБ и ДПС???

Снимките от Сочи ли са?

Девойката си е съвсем наред. Натурална и симпатична. Сега е модерно да се снимат и събират лайкове, а журналята търсят сензация, че е дъщеря на президента. Ако е възпитана добре, поне може да не се замеси в някоя афера с наркотици и алкохол и да се излага публично. Иначе, че се снима и иска да я харесват си е абсолютно в духа на съвремието, в което живеем. Ако е прилично интелигентна може и да успее да не стане поредната пластмасова разпоретина. Успех на момата и дано е умна за да постигне нещо със себе си.

И тази започна да кифлее и да и харесва да е клюките,като дъщерята на президента.Кой щеше инача да в знае или обърне внимание.

Проста, по-проста, най-проста мома Дафина

Освен средни пръсти , мършаво тяло, очевиден нисък интелект , липса на собствено аз и важно е че баща и е известен с двугодишното си управление чрез правителствата си от бивши комунисти , които доведоха България до обедняване , инфлация и нищо съградено.....

Хубаво момиче с нестандартно, свежарско излъчване. С хубаво тяло, не е напомпана като некои, да не кажа целия " хайлайф". Мен много ме кефи. И между другото, Радев досега е най- читавия президен. Щото като се сетя за оня мазньо, дето боко му оправяше бретона, направо да ти се доповръща. Айде, със здраве от мен!

Не забравяй да си вземеш копейките на тръгване

МИ ти? . . само и само да си изпълниш наряда какви ле не тъпни пишеш, до толкова ли ти стига интелекта!

Има ли някакъв проблем с отварянето на снимките, нещо не се получава, дали е само на мен,или се скриха!

Младо, хубаво момиче, дали ако само това беше заглавието ,без описанието,че е дъщеря на президента, щеше ли да има такива възгласи! Защо трябва да се представя някой ,който търси известност и да успее на гърба на баща си ! Ами всеки да си прави кариера ,без да е човек на някой …. Очаквам следващото хубаво момиче, което ще ни представите ….да е независимо и талантливо ,без покровителства, иначе как да търсим таланти ….мое мнение, в бг има много, много хубави момичета и момчета!!! Бъдете здрави и търсете успеха и щастието !!!

Нормално е, красив, млад, менструиращ човек (това по новговора на нашите братя оттатък океана). Съмнително е, че тези снимки съвпадат с евразийския, православен морал на татьовите гласоподаватели...

Нищо неприлично и аморално не е показала.

Нещо не ме кефи, а като знам, че е щерка на Мунчо, съвсем не ме кефи.

С това заглавие очаквах доооста по-така снимки. ДИР се опитали да раздухат ама какво - и те не знаят.

Нищо лошо няма в тия снимки, а и момичето е симпатично.

Модел(ката) е ясна и е видно колко й е класата. Обаче и фотографът е пълен аджамия и явно нищо не разбира ни от кадровка, ни от перспектива - обувките й изглеждат като плавници, но може пък и това да е някакъв фетиш в определени кръгове. Тая с тия плавници сигурно натиска едновременно по два педала в колата.

към чатърбейт, моля.

npeзидeнтбегe има линк към нейния отлифанс

Тя вдига краката,колегите и вдигат самолета.Хармонията е пълна, естетиката тържествува.

Детето от рано се е ориентирало как да си изкарва хляба. Баща ѝ няма до безкрай да е президент, трябва да се рекламира стоката от рано, за да може чичко-паричковците да се ориентират, че на пазара се предлага нещо свежо

Не съм фен на Президенте, ама не виждам нищо скандално в тия кадри. Даже като се има предвид къде и какво учи са изключотелно консервативни. Погледнете само какво правят нейните състуденти ;)

А не сте фен Другарко Дърева!?

Кифлее се. Първичен инстинкт.

Голям праз като позирала така. Нормални снимки на нормално момиче.

Рано и е още да вдига крака по социалните мрежи.Не си ли дава сметка ,че се излага?

Инстаграма го показахте, а onlyfans-а й кога? Но пък не може да се отрече, че е хубава като татя си...

Това дете що се излага така по нета

и в тази поза ме помоли да и плюя в путката, но брат и ме изпревари и аз плюх в сурата на баща и.

Това е някакъв транс младеж с недовършена трансформация. В Далечния Исток им викат lady boys - уж жена, ама с пишка и само една дупка отдолу. Грацилни и почти без цици. Не очаквах льотчика да е толкова толерантен, та детето му да е lady boy. Ама, сигурно и той се е поддал на съвременните тенденции. А бе, живи и здрави сичките, па и транитата с тях.

ЯВНО някакви МОШЕНИЦИ са с домъкнали БЛИЗО до нея и са я ИЗНЕРВИЛИ... Чух че онези мошенички Иванчева, Веска меджидиева и Валери Стамболов, са дали част от взетите ПОДКУПИ на крадци, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които се представят за Шофьори и охранители, да ходят да СЛЕДЯТ и да се ЗАЯЖДАТ с обикновени хора.. .. Ама тия избягали от затвора, може САМО да ОТКРАДНАТ стоките , които пренасят или трябва да пазят... Тия приказват че обикновените българи са са смешни, а после и че дразнят, НО всъщност "" СМЕШНИ са и ДРАЗНЯТ "" точно тия нагли КРАДЦИ, избягали от затвора и взелите ПОДКУПИТЕ.. Тая Дарина , Не знам защо ще си показва снимките в Интернет ???

Ама е хубава и естествена, без гримове, едно младо тинейджърче, какво толкова се вглеждате и коментирате семейството на президента? Спрете се бе хора, Погледнете себе си...

Какво тинейджърче,бе,може ли студентка в трети курс да е тинейджър?!Друга тема е,че си го слага още откогато е била тинейджър!

Е и, какво като се е снимала? А Просто Боко като го снимаха чисто гол в леглото а дебелия му гъз захапал чаршафа - по-приятно за гледане ли беше?

Бойко е по-секси от тая пръдня ма!

Бойко БЕШЕ секси...ама преди 20 години. Сеги е дебел чичак...и доста проЗт

Е нема толко грозна пyтka, чеснo!

Това не ти е за клецане, това е за хора от соя

Тази има патка. Гащите са й издути отпред. Дали не е транс.

Не, на свинете като теб нито една кост не им личи,щото е залоено и вонясало сичко.Момичето е слабо и в супер форма,има чудесна срамна кост Иди да стопиш некъде мазното, глиган ,вместо да злобееш от черна завист:)

Лелелеле, ти си професионална кълначка. При това си и циганка. Ква срамна кост, ма?! Тва ехуйма!

Хаха +1

Това да не е сина му?!!!

Кат доведената си майка. Повече е клекала на буй, отколкото на тоалетна чиния.

гъстовежда )

По-добре. Може да скубнеш, иначе трябва с фулмастера да фалшифицираш

долен гнусен травестит е сниман за някое бурканче мас...надяват се ве