Датският принц Фредерик и съпругата му Мери се запознали в бар в Сидни

И тяхната любовна история е модерна приказка след 18 години брак и 4 деца, пише "People"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рускa игра, която докарва допълнителен доход!С постоянство и с по едно влизане на ден за 2 мин след време може да печелите БЕЗ да влагате пари. Ако искате нещата да се случват веднага с минимална инвестиция също се получава. https://coin-farm.net/?en=coolmart Плаща се по карта, payeer, paypal и др. https://coin-farm.net/?en=joanna736

Щом почнаха и с негри да се сродяват и да превръщат институцията в цирк и фрийк шоу, то най-добре да закриват монархиите, вместо да се гаврят с тях.

Е още нямат гей сватби.

Не можахте ли да изровите по-мухлясала история от кралсик нафталин - преди 20 години..Няма ли нещо за Меган и Рижия херцог?

Дирници, това би било новина само ако бара е бил стриптииз и блъди мери е работила там с широко разтворени....,очи де, вие какво си помислихте.

Е дано сий казала аве тоз уж принц, пък ебе кат каруцарин.

Сладкодумно история за работещи хора! И ние си имаме един хрантутник който ни потопи на дъното и няма отърваване!

Ми аз не ги познавам тия. А от 1 година съм в Копенхаген. Въртим яко педалите тука, обаче е безопасно. Навсякъде има платно за колелета и от двете страни на улиците.

уважаема,много те моля не ни занимавай с принцеси и крале!Времето им отдавна е отминало!Дори и малките деца не искат да слушат приказки за крале и кралици,А като гледам феновете на тези търтеи/само застаряващи датчанки/младите датчани не са много очаровани от тези мързеливци.Все пак всеки датчанин трябва да работи няколко дни в годината за издръжката на кралския двор

Едни нищоправещи дегенерати къде другаде могат да се срещнат освен в кръчмата. Добре че поне са искрени, защото можеха да го извъртят, че са се срещнали в театъра на пиеса от Шекспир или на концертен цикъл "Симфониите на Бетовен" .

Значи Принцесата не е била Девствена, а Обикновена Австралийска .... !

Ми таман разработена била.

Много класна сама, с добро образование и безупречно възпитание. Все неща, които липсват на много млади момичета. Прекрасен модел за подражание, как да изглежда и да се държи една съвременна жена.

Много класна дама, разбира се, грешка на автокоректора.

Явно се е опитал да ти даде сигнал, че в главата ти е пълно само с ....а.:)

Клатикурци. Барат се за оная работа цял живот, а другите им изкарват парите. Ебати ташака.

в австралийските барове австралийките ходят, за да си намират чукачи, а може и балъци... има барове, в които виждаш колко мацкщи има в момента, очакващи някой да отиде да ги оправи... пишеш им веднага и отиваш в бара

И какво от това?

така трябва те да живеят в приказка а вас да ви баламосват и 5 лева бензина браво

Мечтата на всяка умряла от скука домакиня. Да срещне принца. Естествено, че 18 години ше са заедно. Щом е чула кой е, повече не е и помислила да се върне назад. Тая си е направила сметката още на втората минута.

Грозни, мръсни, зли (италиански филм).

Да им еба майката

пожелавам им да умрат скоро

Красива двойка, чудесно семейство, много обичани в Дания. Кронпринцеса Мери е родена на далечния остров Тасмания. Тази случайна среща променя живота на обикновеното момиче, което се справи превъзходно с ролята си в кралското семейство. Прекрасна съдба.

Чак пък обикновено момиче...Другото, което е написано е така.