17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрогирани педали губещи времето на хората

Pulen idiot di ti

ОТИДЕ СИ ЕДНА ЕПОХА....ПОЧИВАЙ В МИР,ФЛЕТЧ!!!

Вчера един в съня си на 60 и кусур, днес тия. Хм. Чуваме само известните. Далие е ковид, дали е анти ковид.

peshoa

Благодаря ти Анди, че беше част от живота ни. Оставаш легенда, оставаш модел в съзнанието ни...

и на двамата големи музиканта, но по-неграмотно преведена и написана статия не съм чел скоро

жалко, наистина. ще избегна да пиша за депеш и йес, защото те са още живи. няколко добри думи стигат: ""Флеч имаше истинско златно сърце и винаги беше там, когато имаш нужда от подкрепа, оживен разговор, добър смях или студена халба."" R.I.P.

Наркомани

ТЪПАНАР

Абе кога ще ви забранят да слушате западна музика...

Ами хващайте си куфара и към Русия. Там няма нищо западно вече. Щом не ви харесва Депеш ще си слушате филип Киркоров.

Харесвам музиката и на двете групи. Жалко, но такъв е животът. Напоследък започнаха да си отиват един по един много музиканти от емблематичните рок банди създадени през 70-те и 80-те години на 20 век. YES са една от легендите на прогресив рока. През групата в различните и периоди са минали около 20-на музиканти много от които станаха големи имена в рок музиката: вокалистът Джон Андерсън, клавирните майстори Рик Уейкман и Патрик Мораз, китаристът Стийв Хау и много други. Голяма част от тях са участвали и в други известни формации като Moody Blues, супергрупата ASIA и/или направиха успешна солова кариера като Рик Уейкман и Патрик Мораз. Джон Андерсън направи 2-3, вече не помня колко точно, много добри съвместни албума с Вангелис, да почива в мир и той. Вангелис си отиде от този свят миналата седмица. А за Depeche Mode каквото и да се каже няма да е достатъчно да опише приноса им в рок музиката. Велика група с чиито парчета израснаха няколко поколения младежи. Да почиват в мир Анди Флечър и Алън Уайт! Ще си пусна в тяхна чест тази вечер по едно парче и от двете групи. Тъжно е, когато си отиват такива големи музиканти.

shte ni napravi svobodni.

масовата 'ваксинация' срещу ковид - файзер и модерна работят на 100%, както са го предвидели сатанистите, дебилните овце окапват един по един .. това е масово , просто съобщават за по известните и уж всичко е ненадейно, неочаквано.. Боцнатите - търсете Кунчев и се разбирайте с него как ще ви компенсира, на ваше място бих искал кръвнина! Око за око!

То пък защото преди ваксините хората бяха незсмъртни

goose

По-добре да замълчиш и да изглеждаш тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения.

Да попива в мир, Депеш Мод са икона и цяло едно поколение израстна с тях и музиката им.

R.I.P. Анди.

БОГ да го прости МИР на ДУШАТА му

Преди 5 години летях до Милано сам, за да гледам Depeche отново. Тогава ми се чудеха защо го правя. Група, с която буквално израстнах, и която ме преведе през най-мрачните ми съатояние. Не съм спирал да ги слушам и до днес.

Много повече от музика! Depeche mode са вселена! За някой тези думи могат да звучат пресилено, но за хората, докоснати от музиката на Depeche е точно така. Поздравление за решението да отидете на концерта въпреки ,че сте бил сам!

Всички от това поколение сме така! Да почива в мир!

Велики музиканти, които ни дадоха незабравима музика и спомени. Ще липсват....