Depeche Mode пусна клип, сниман в България

В парчето на британската група участва и възпитаничка на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов"

Обратно в новината

Коментари - Depeche Mode пусна клип, сниман в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бати и меланхолията,все на погребално го карат тия от време оно.Поне като са били в България,времето поне не е толкова депресиращо.Докато слушах.се сетих за всичките си починали роднини.

на фона на посредствената музика от всички други звезди албумът си го бива просто не разбирате от музика е няма ги вече It's no good Precious но тези песни има нещо от грънджа и Саундгардън My Favourite Stranger Never let me go

Само заради тази песен. Всеки почитател на групата ще се сългаси, че това не е албум, а по-скоро сингъл. Другото, за съжаление, е пълнеж. Това е най-добрата песен в "албумът"! И е много радостно, че клипът е направен в България. И е страхотен. Чест и почитания на всички участвали в неговото сътворение!

Песничката е посредствена. Виж, Ghosts Again може да се каже, че има нещо уникално. В лидийски лад е. Ако искаш хвани прочети малко по темата. Иначе тази е нищо особено като хармония. Като текст може би. Но мен ме интересува музикалния пълнеж. Това винаги ме е впечатлявало в ранните ДМ. Последните години хептен зациклиха. Липсата на Алън е очевидна.

Да не е инж. Живко Желев? Бившият шеф на ДЗУ "Стара Загора". Ако е той, не е избран случайно. Езотериката му е втора професия. Клипът и текстът смислени, песента страхотна, нищо не се е променило за 30 г.! Благородно завиждам на всички, които ще ги гледат и слушат в Будапеща.

възпитаничка! ей, модераторите, защо ми триете коментара, толкова ли не ви сече пипето? в подзаглавието пише възпитаничка а споменатия инж. Живко Желев не може да се отнесе към женски род! освен ако сам не се определя като такъв в духа на днешните реалии да ме извинява инженера, нито го познавам, нито имам нещо против него!

Уважаеми пишещи. Depeche Mode пуснаХА клип….. и т.н.