Деси Банова: Никой не може да ти даде това, което едно бебче може

Плевнелиева изтъкна, че в катедралите винаги първо виждала св. Йоан

Обратно в новината

Коментари - Деси Банова: Никой не може да ти даде това, което едно бебче може | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевнята е бебчето, хихихи

Десито си е добре, който както си го направи, да използва на макс,че не се знае докога ще продължи

тази жена е много хитра и след като ограби този баламурник ще го разкара

Имам чунството че тези са мозохисти нарочно се явяват, за да четат после колко много хората ти ненавиждат и колко са отблъскващи.

като имаме такива прекрасни синоптички като Деси и Наталито, защо са ни тези от БАН? Освен това двете са и много добри математички, могат да ти изчислят имуществото за части от секундата

Жесток коментар

Русофилистичната пасмина не може да преглътне истината в думите на г-н Президентът Росен Плевнелиев - "Русия се опитва по най-различни начини да дестабилизира ситуацията в ЕС" Ето защо армията от тролове не спира с опитите си да омаскарява най достойният български президент от най новата ни история !

Ти си Долен Соросоид!

Тоа пък? Ко ти стана, ва брат????

Ама защо ми скрихте коментара? Не виждате ли боклуците по зъбите на плевела?

Поживей с педала година , две. Разведи се и му вземи всичко. В САЩ може. После си намери истински мъж.

Тия са бе`а скриле некъде, ся па изпълзя`а

ДИР, как можахте да пуснете снимка с мърлявите зъби на плевела?

О.. О.. О От кога не съм ви виждала.....

Имаше един комедиен артист Фернандел - същата конска ухилена мутра. Просто ес стреснах, като го видях тоя. Потърсете снимка на Фернандел - ще ви падне шапката !!!

Един щастлив крадец .

Би ли казал какво и колко е откраднал, или съдиш по себе си ...

След Баневи и неговия ред ще дойде

Никой не може да ти даде това, което ти дава един милионер!

Явно този жълт сайт печели от кликове върху заглавията. На роско путето му плащат пиар кампаниите същите тези за които лобира. А деси ебанова е една обикновена курва златотърсачка, която си намери своя чичко-джендър паричко. Както николета лозанова мина през целия национален отбор по футбол, така и тази мина вички журналя и не само работещи в телевията в която бачкаше доскоро като четяща прогнозите за времето, да не се бърка с синоптик.

От тези двамата няма отърваване. Самодоволните им физиономии никнат навсякъде.

Да са много щастливи! Но нека се изясни с какви пари се изхранват политиците след властта.....!!! Бил ли е част от ОПГ? Има ли пари , които са придобити по незаконен начин или "дарени" на бедния ни политик?

Добро утро на всички.Уважаеми хора нека бъдем откровени реалисти, а не превзети и лигави лицемери.Тази двойка наистина дразни със поведението си.Това са публични индивиди(по разбираеми причини не мога да ги нарека личности).Росен Плевналиев е един компрометиран човек и измислен или назначен политик и богаташ.Всички знаем мандата му и карикатурата в която се бе превърнал.Тази негова показност е в следствие "лютия шамар" който получи от бившата си съпруга Юлиана.Десислава е една търсачка на богатство.Дълбоко се съмнява, че чувството на любовта и е познато.При нея всичко е сметка и пари.Но всеки сам си решава.Живота е един и си е само твой.Едини хора искат хармония , скромност и лщбов.Други искат показност и пари.Но както гледам тези с нормален живот са болшинство и за това с право негативните коментари са преобладаващи.Не вярвам някоя силна по характер жена да се събере с Росен.Хайтов го е казал във разказа "Сватба"-ОРЛИЦИТЕ ХАСАНЧЕНКО СЕ ЛОВЯТ СЪС СУРОВО МЕСО, А НЕ СЪС МЪРША.Трябва да си живял с орлица или с орел, за да го разбереш

Издръжка?

Голяма новина,пък и водеща,двамата общо имат 5 деца,сега ли го откриха?! И само тези имат бебе,някакво чудо ли е станало?! Самото раждане на дете е чудо,но на ден се раждат и други деца..

А него кой ти го даде?

Мамина гугутка е мистър Бийн, деската да се запасява с вибратори :)

Супер жалка. Не ми се занимава да пиша защо

Един идиот в Париж! Тука е в София! /вж. снимката/

Kalin

Тези изкуствени усмивки на снимката казват всичко-тя не го понася но има интерес да е с него,той знае че тя не го понася но знае че може да я купи.

Две тъпи физиономии пред камерата...

На този дете му умря, той сватба вдигна, погледнето го на кво прилича и поведението му

До "местен" по-долу: Няма родител, който да не е създал детето си заради егоизма си. Всяко друго твърдение би било особена проява на лицемерие. Веднага обяснявам защо: - Има изграден стереотип, че детето ще обича родителя си безусловно (за разлика от партньора на родителя). - Желанието "да оставя нещо след себе си". Дарвиново мислене или страх, наричайте го както искате. - В някои форми на съжителство детето гарантира определени материални права на майката - ...има и още, ама не ми се напъва пилешкият мозък да мислЪ... Ако мога да обобщя за по-интелигентната част от публиката - желанието за дете не е мотивирано от алтруизъм, а цели да задоволи някакви нужди (психически, социални, културни, материални, whatever). Аз лично нямам проблем с егоизма, и децата за мен са най-голямото богатство в живота.

Шушана, позволи ми свободата да ти утая малко кашата в главата...това че, хората създават деца от егоизъм е така, но от там нататък нещата тръгват по различен начин в зависимост от индивида. Затова едни стават добри родители, други не толкова добри, а трети лоши и т.н. -Това че детето обича родителя безусловно е вярно, не е стереотип. Стереотип е да мислиш, че детето е длъжно да ти дава любов защото си му родител. - Дарвин. При Дарвин няма мислене, има инстинк. Мисленето е като да мислиш, че имаш да вземаш от детето си, когато в същност имаш да даваш на детето си. Но това няма нищо общо с Дарвиновата теория. - за материалните права си 100% права, особено в случая за който става дума. Не че непременно ще й се осигурят правата, щото то там зависи от закона. За това и тези сега къщи където тя си отглежда президентския наследник са в същност собственост на големите му синове от предишния брак. Но иначе за желанието за правА си прАва. Да, има и още. Човекът "Местен" е принципно много прав и аз подкрепям мнението му, защото някакси схващам, че знае какво пише.

Няма добри родители, стига глупости.

Айде и тази си повярва в божествена намеса.

Всеки му се иска да е "special snowflake", просто някои са по-нахални и си го казват :D

Плевнелиев е един от най добрите хора които макар и бегло познавах

Бебетата са сладки, ама това твойто ни беше президент.Много се изпускаше милото и яко миришеше

Хора, бъдете снизходителни.Само си представете, че сте на мястото на Десито-да се водиш съпруга на Чехльо-бъъъъррррррррррр, отврат.Немога да си предстявя някоя сериозна жена , уважаваща себе си, да се целува с този.

Тя си знае. Ще потърпи година две и ще го изрита.

Явно само един имбецил може.

Две къщи в "Резиденшъл пакрк" наистина никой не може да те даде, оквен ако не са на името на таткото на бебчето. Да сте живи и здрави, ако заслужавате! А дали заслужавате - Господ да реши!

Именно това е предназначението на бебчето, нали? - Да ти дава. Създаваш човешко същество, за да има кой да обслужва живота ти. Как, пък, един не се възпроизведе с мотиви, различни от егоистичните.

Айде стига де,пак ли тези двамата?! Имайте милост,в празнично настроение сме вече,пощадете ни!

Моме, най-учтиво те моля - дундуркай си бебчето и забрави за медиите! Почва да ми се гади като видя физиономиите на теб и възлюбения ти. Весели празници!

Честито, баджанак!!!

Говорят какво ли не за Плевнелиев, но 4 деца, вярно от две жени, но в днешно време кой друг има?

АМИ НАПРИМЕР ОРБАН!!! ИМА ПЕТ ДЕЦА ОТ ЕДНА ЖЕНА!!! И ЗАТОВА МРАЗИ ПЕДАЛИ!!!

Дано е здраво бебето.

Колко незряла и нестабилна женица... Не обвинявам, само констатирам.

Да беше казала майчинството, не бебчето...

Банова - могла, заградила милионер. Останалите синоптички да завиждат. А тоя отляво няма ли една нормална снимка, на която да не се хили като олигофрен? Моля модератора да не трие, но и той да погледне снимката - това нормална лицева експресия ли е?

човекот е щазлифт Браво Плевни ти си пичага! богат разбира от жени.. а не като чорапа с неговият травестит .

..пожелавам за е живо и здраво вашето бебче и ви пожелавам поне още едно, че вашия кумир мутрата- бочко взе много заеми и трябва някои да ги връща. българинът е с къса памет и бързо забравя

Те саде тая липсваще за да си оформите днешната дажба че ако не плаюат да ни ги натрапвате с вашите ''журналистически'' възможности направо сте умрели от глад.

можем да повърнем и сами

обаче как само направих на гъс по доло сичките ибрици и кинефчий кадето пюват по президента.....хахахахах

ама няма хартия а има само едра шкурка за триене на задника ти

Направи ли си го къс? Колкото не бебето ли си го направи? Браво!

Не се заминаваи с тях те са много под твойто ѝ нащо ниво.

Нямам думи ! Никога не съм и предполагал, че простотията може да приеме такива велики размери !!

Ако не е тайна? Едва ли е от стерилният мишок на снимката.

Това бебче на снимката ли с теб, Деси?