Деси Тенекеджиева: Едвам вкарахме Депардийо в България за снимките на филма

Жерар много обича да хапва на обед, но не вечеря, а така ни се разминаваха храненията, смее се актрисата

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева: Едвам вкарахме Депардийо в България за снимките на филма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжът деси тенекиджиева, за която отдавна нищо не се беше чувало, се мисли за актриса? Пардон актьор...

Ми то като е видял на кво прилича тая 'актриса'.. Защо продължават да й обръщат внимание? Голям филм, голямо нещо.. Айде да беше докарала някоя истинска, актуална звезда - ок. Ама то някакъв пенсиониран актьор, който никъде вече не го викат за участия..

да подчертаем, че трябва да го наричаме “Жерар”, а? Смешна си Деси!

Добре е за България, че филм с наше участие печели награди по света! Добре е, че в главните роли има български актьори, заедно с Депардьо. Нормално е като питат Деси Тенекиджиева нещо, тя да разкаже. На мен лично ми беше много забавно цялото й интервю. Винаги ми е била интересна. Никога е съм чела за нея неща свързани с личния й живот, а само за работата, но начина, по който ги разказва са ми любопитни. Деси е много нестандартен артист и човек. Отличава се рязко от масата. Затова очевидно е успешна в чужбина. Там ценят индивидуалността. Тук- всички под кълъпа и ножа на доктор Енчев! Това ви е еталона за красота. А като си видите родилните снимки, не може да се познаете. Малииииии

Когато някоя звезда дойде в България, вече отдавна е в залеза на кариерата си...

И тази се взе много насериозно. Фондации, президенти, друго Деси, филми, актьори, а всъщност си прави самореклама и е намерила начим за печелене на пари за себе си. Евалата и да е жива и здрава!

Деси от страната на Деси-тата ..

Ами опитай и ти да създадеш Фондация, за която да даваш твои лични пари вече 10 год и да работиш пробоно. Опитай да помогнеш поне на един човек. Опитай се да попаднеш, ЕК така, съвсем случайно в главна роля поне в един филм, а Тенекеджиева има поне 30..опитай се да продуцирал нещо.. Да създадеш нещо отначало до край. Тогава, може би и при теб ще идват президенти и царе..

Как ще вечеря , като почне водката от обяд та не се знае до кога .. той за това отиде в Русия за водчица .( разбира се изаради данъците ) Че на Запад никой не го е..ва за слива.

му се вечеря с Деси:), а иначе за 2019 година има ангажименти за 2 филма.

Не може да се качи на самолет без валиден паспорт. А и как се вади пасаван от чакалнята на летището?

Кът са докопате до някой известен, кът вземете са лигавите...лигли

Не дочетох, но не разбрах Жерарчо с френския или с руския си паспорт е имал проблем?! За великата, но световно недооценена Деса просто не ми се коментира!

история, цяла епопея, как се е качил на самолета, как слязъл:), по добре си трай:))))

Май само руснаците са по-големи простаци от българите. Коментарите са отчайващи.

а вы из Чугунска?

Губи ви се много важен детайл. Когато си хубав с всяка година погрозняваш. Когато си грозен си си грозен цял живот и с всяка година си си все така грозен. Който не вярва да я види в "Улицата" от деветдесетте години. Същъта си е като сега.

Ти със сигурност обаче си мнооооооооо красив! Още откакто си се родил си смаял света и си огрял като слънце земното кълбо! И жена ти- и тя! Няма по голяма хубавица от нея на света! Лелееее, колко мъка има по тоя свят...

"А тук историята се върти около един странен приятел на човека - говорим за малко прасенце, което става дружка на самотен мъж, загубил съпругата си. Всичко това звучи дори някак много битово и простовато..." Ами битово и простовато е, ма Десо, даже тъпо. Ама да сте живи и здрави и ти и дядкта, щом има кой да ви п плаща да изгъзиците.

И мъжът е ясен - французин. И прасенцето също - българска актриса. Битово, простовато, монументално. Какво повече искаш?

Ауу, голямата работа, Депардийо. Човека е извън пика на кариерата си.

ЧовекЪт е на 70 години, а ти на колко си ? Каква ти е кариерата:)

На 65 години. Инженер. Излял съм бетона на над 70 сгради за 40 години. В тях живеят хора. Може и ти да си един от тях. Приети са от държавните органи без забележки. Досега нямам оплаквания нито от инвеститори, нито от държавни служби, нито от обитателите на сградите. С какво съм по-лош от Деси Тенекиджиева? Тя има ли 70 роли? Пари колкото мен, че не е изкарала е ясно. Ама едно време работехме, за да има къде да се живее. И ни беше драго. Сега това трудно си го представяте, а? Трябва да има келепир от всичко.

До кофражист: ти си типичният бг комплексар. Мъжка истеричка.

Личи си, че си кофражист. При това неграмотен.

Личи си, че си кофражист. При това неграмотен.

Жерард Депардийо я гледа с поглед, който казва: "Help, shark!" И то като имаме предвид и той какъв хубвец е. Тая е тотално изперкала пред переспективата, че вече ще трябва нещо да работи.

Пълни глупости. Това е кадър от филм. Гледа я нормално. На другата снимка с русото момиче всички се усмихват. И Деси изглежда много добре- без грам грим и Фотошоп. Ако искате Николета- ами четете си за нея. Не може да ви се угоди. Пишете за нормални успели хора, казвате. Не искаме Алисия, Отварачата и Николета! Ама кой е нормален според вас? Деси не искате, Плевнелиев бил незнание си какъв, Мария Илиева - дакел, Мис България- Крокодил, Илияна Раева и Наско - пак не искате... Кой искате? Кой? Интересно ми е кой е достоен за вашите височайши стандарти на кофражисти ?

Това, че не щем Деса, не значи, че искаме Николета. Искаме актриси от ранга на Невена Коканова - красиви, земни и талантливи. За съжаление такива няма. И затова четем заглавия за Николета Лозанова и Деси Тенекеджиева....

кривите ракети Космосът им пречи, такива угодия нямат.

Деси Тенекиджиева, по баща Бакърджиева, по майка Калайджиева.

А ти, Деске, нямаш нищо общо с тая работа, освен, че си се снимала с човека. А неговата физиономия ясно изразява отношението му към теб. Ни те знае коя си, нито му трябва. пп: Едва си вкарала петте кебабчета с карнитура, не Депардийо в България.

И да не сте пропуснали да поканите Николина Ангелкова да се снима с Депардийо, хей!

Изключително грозна и неприятна жена.Съжалявам,но трябва да се каже.Каква актриса ....нали се опитваше да пее....колкото певица ,толкова и актриса.Аман от бездарници.

Има една песен с Миро, която е приятна - Когато всичко свърши

Тя се изживява като интелектуалка, харесва се в огледалото и като си пее в банята, а и не само там - какво му трябва на човек ...

Удивително е умението на анонимни нещастници, които спят с грозни жени, да “хранят” смислени и успели хора:) Сигурна съм, че вие сте първи Убавец на Републиката, а жена ви е Мис България.

Мисис.

Удивително е умението на анонимни нещастници, които спят с грозни жени, да “хранят” смислени и успели хора:) Сигурна съм, че вие сте първи Убавец на Републиката, а жена ви е Мис България.

Като не е убавец, тя по-убава стана ли?

Тотално непросветен. Ами влез в Гугъл и ще разбереш каква актриса е. Има професионални сайтове за кино. Там никой не може да си измисли биография. Ама какво съм седнала изобщо да отварям очите на слепци. Безсмислено занимание.

Деса Поетеса

Тенекеджиева, покрай Депардийо- събра много коментари:) Номинирам за най- готин коментар: 2018-08-24 17:47:29 миглена боева (нерегистриран) Жерар е по-хубав от Десито.

Чудесно е, че българска актриса играе главна роля рамо до рамо с голяма световна звезда! Браво Деси и продължавайте с успехите! Повечето наши актьори се появяват само за секунди в голямото кино. И голямо хвалене пада. Обикновено ги изяждат акули или ги убиват много бързо.

Как е възможно някой, който е жив, да бъде наричан "легенда"?

Ама много скромно това Десито бе....малииии .То не беха учадтия със ,,мои,, филми по фестивали , то не бе канене за снимки е така без кастинги ...ма мани бе то талантище големо сме имали а ние да не знаем ….Прости и некултурни българе мани мани ...

Никога не ми е била симпатична, но явно това е нейният начин да се бори. Съпругът й е починал много млад и сама е отгледала сина им, което е много тъжно.

Вие наистина ли мислите, че някой ще покани актриса за главна роля и ще рискува филма си, ако тя не става за ролята? Не че няма случаи, но те обикновено са любовници на режисьорите или продуцентите. Тук очевидно не е тска. Аре, дръжте се по-сериозно. Тенекиджиева е много добра и доказано успешна наша актриса в чужбина. Влезте в IMBD и вижте колко сериозни неща е правила и прави. Аман от хейтъри по принцип.

Жерар сам си казва, че пие по 14 бутилки вино на ден, отделно вечер разни ликьори и водка и уиски. Валидността на паспорта явно не му е грижа.

никой не го е грижа за руския му паспорт, дори и руснаците.. (вече)

Как обиждате хората без да ги познавате наистина правилно е казал поета мърша сме а не народ.

Този Жерар Депардийо го знам като професионален пияндурник, но като актьор - хич....Кво да прая.....

Да гледаш повече кино.

Гледал съм го ама хич, хич не ми е интересен.....Някакъв грохнал от пиене старец,,,, И фъфли...

Кой си вкарала ма Тенекиьо? Този арогантен простак си мисли, че може ей така с невалиден паспорт да си влезе без проблем ли? Пияндурникът дори не си е направил труда да си погледне датата на валидност на толкова важен документ очаквайки, че понеже е някой си ще му се размине.

че не е кой да е:)

Този е пияницата дето се направи на руснак за да не плаща данъци в родната си Франция, поживя в Руската Кочина, пък после избяга да си допива другаде :)))) Изключителен дегенерат!

Може, прави го - да не плаща, да пие, да ... такова. А ти като не можеш нищо защо не избягаш при каварите например. Там всички са много убави - не правят нищо и получават зелени кинти.

той измисли схемата:)

им е сондирал пърдйото?

Жерар е по-хубав от Десито.

Като прочетох сценария разбрах, че той повтаря почти 1:1 един филм от преди много години - "Котката" на режисьора Пиер-Грание Дьофер, в който заедно с Жан Габен играе Симон Синьоре. В нашенския вариант котката е заменена с прасенце....Който се интересува от кино знае за какво става въпрос!

Да, Котката - страхотен филм, страхотни актьори! Играеха само с очите си!

Мале какви долни българи има как плюете хората за нищо откъде толкова злоба жерар е върха гледайте малко повече филми с него

велик актьор е, ама сега му мерят килограмите и чашите:)

някаква драма на летището... а как е стигнал до там? Въобще някой пробвал ли се е да се промъкне на борда на самолет без документи? какъв паспорт търсите за гражданин на ЕС в БГ, показва си личната карта и подминава ?!?!?!

търси популярност и стана за посмесище с паспортите на Депардийо:)

Е, уж му бил изтекъл дукимента... Майтап, бе, Уили...

" Всяко нещо с успех на световната сцена в сферата на изкуството, в което има българско участие, трябва да се промотира, да се показва и да се говори за него." Taka e!

Депардийо има снимки във Франция, изтекъл му паспорта, Деси ще трябва да го вкара там:)))) Успех!

Жалко за вашите особи. Свинята Путинска не е трябвало да бъде допускана наистина тука. От водката мозъка му е станал на пихтия.

ама успява да играе роли, Едно наздраве, на Жерар Депардийо, от град София:)!

Интересно защо не си носи Руския паспорт? И не си ли проверява паспорта кога му изтича.

Защото паспорта на гражданин на РФ не е достатъчен. Нужна е и виза.

Само не разбрах какъв е абсурда - Жерар Фепардийо е без валиден паспорт и го били бавили. Това им е работата на граничните полицаи.

Тенекето прави чудеса за 2 секунди обществено внимание. Тъпа, бездарна варненска ков-ра.

И аз не я харесвам, но явно не е чак толкова бездарна, щом играе с чичко Жерар...

Дори аз не се наемам!

Като прочетох “едва го вкарахме” си помислих, че на границата са се правели на интересни, а той с изтекъл паспорт иска минава границата! Как са го пуснали изобщо и тенекията защо го смята за геройство?

А аз помислих, че трудно е минал през вратата заради дебелината си.

вие какво сте постигнали та всичко оплювате!

когато дрънчат ламарини, а Депардийо има достатъчно зад гърба си:)))

как пък за всичко имате мнение-не познавате нито единия нито другия-от всъкъде се излива селски негативизъм .Това поведение е присъщо само на аутсайдерите.

Тенекеджиева, а Жерар Депардийо го познаваме от много филми, един от тях, за Ваше свевдение е "Клетниците" - Виктор Юго, мисля, че само това е достатъчно....

какъвто и да е депардийо- деси да го вкарва в българия и да го коментира- повръща ми се......

Като види цените на алкохола и жените, още по-трудно ще го изкарате.

Ужас, ужасен!