Деси Цонева отрече раздяла със съпруга си: Обичам го повече от всичко

Наскоро репортерката от малкия екран отбеляза пет години от мига, в който официално се врече на Явор Стефанов

Обратно в новината

Коментари - Деси Цонева отрече раздяла със съпруга си: Обичам го повече от всичко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Taя пача дали има и един работен ден. Но така е, имаме безброй примери на разглезени безделници от парите на известните си роднини, които увлечени в това да ги изкарват, не са се сетили да си възпитат и научат на труд децата си. На всички е ясно, че се е омъжила заради парите на този нещастен комплексиран чичо.

Обикновено е така, когато не можеш да надминеш с качества известните си родители... Имам противоположни чувства към лицето, във връзка с изявите му. Не знам, с какво е известна, освен, че е дете на известни родители, и постоянно я бутат из целия Еър, че чак досадява... Вулгарният й изказ, в съвкупност с ниският дрезгав тембър на гласа, ме отвращава. На снимки понякога ми се вижда, като красива, друг път, като травестит... Не знам...ама, май най-добре да не се изявява често...сори...

Анахид си я спомням смътно, страхотна жена с класа. Деси Цонева има нещо от нея във външния вид, но излъчването е съвсем различно. Дано с господина им върви семейството, че ми се струва - иначе ще стане съвсем изпусната работата.

Това на цигане прилича.

Уж известна фамилия , а госпожата се държи като някоя евтина златка. Най - тъжна е картинката на поостарелите работнички.

Кое е това девойче ? И защо се е омъжила за този възрастен човек ? А забравих. Това е било “любовта на живота и “. Ти да видиш како Сийке !

е девойче, но въпреки всичко е много помлада от съоруга. Какво да се прави, любов!

DA SA JIVI I ZDRAVI !

Богат страр и грозен - НЯМА!

Жалко за майка и и баща и, толкова нормални и човечни, и дядото, но това откъде се пръкна?

Никога няма да забравя как вилнееше в някакво реалити и то преди да се навършат 40 дни на баща й. Вярно е, че всеки изживява мъката си различно, но онова просто беше отвратително изпълнение. Наред с алкохолните й изтъпления, намеците че бая подрусвала на младини и дъртият пръч дето завъртя, просто отврат. Абсолютна повлекана

Къде и на какво е репортерка...

На снимките прилича на побъркана нимфоманка. Може да е помогнала на мъжа по някакъв начин, но мисля че ще се наложи да си я търпи такава.

човека обстойно и е обяснил, че без неговите парички и връзки ще ходи на работа с градския транспорт и вечер ще вечеря в къщи с варени картофи!

и това е внучка на Анахит Тачева и Коста Цонев ?!

Абсолютен мръсен парцал. Догнусяваме дори от снимките А този нещастник дърт е срам

Евтина проститутка.. обичаш банковата му сметка.. как не я е гнус тая.. но явно за някой друг милион е готова да си жертва младостта..

Айде на бас, че ако утре фалира чичкото, "любовта" им също ще фалира! ;) Класика...

Аз съм разработена широка пичка за човек с паричка

Знае, може и го прави с успех, въртенето на дупето в секса.

Има ли жена с името Деси да не е курветина?

Секси златотърсещо курве, ще се разкрачи и на 100 годишен, ако е платежоспособен.

Млада е, но опитна, два брака има зад гърба си. Дано не стигне и до трети. Иначе, скъпа Деси,/обожавам това име/, та ,иначе за добро или за зло ,не живей с мисълта, че света се върти около тебе ,или че не си на света цвета. С други думи, нас форумците,не ни интересува, не си прави реклама. Това са си семейни проблеми.

Че 20 години разлика ли са? Хю Хефнер на 84 се ожени за пети път за една кака на 20, след 2 години се разведе и взе друга - това е мъж, а не някой льольо без пари.

Както са Убичат, да не вземат да са ритнат

Се харесват младите нека да се вземат

Тва бащата или дядото е на снимката?

Свекъра ! ))))))

Мен също ми действат по -възрастни мъже:).но...се чудя що не се взе с чичкото от бакалията..;)..Десо..израза марш в панелката е твой..аман от пози

Него или паричките му?

Чи как няма да го обичаш ма, пача! Докато има милиони да харчиш, ще го обичаш не ами и хора ще играеш! БОКЛУК!

Не, че тя е страшна красавица ама, за да се вземе с този чичко явно той има някой лев иначе не виждам друго обяснение. Разликата им визуално е поне 20 години. Дали е така не съм сигурен, но не си подхождат като двойка и това е видимо.

Ние сме на прага на 3-та световна война тези със селските идиоти ме занимават !

Ами вземай лопатата и тръгвай да браниш родината,не се мотай по сайтовете !