Голяма част от хората, сдобили се по един или друг начин с мечтаната от тях слава, са свикнали да бъдат под постоянния прицел на пресата, позволяваща си без притеснение често да атакува личното им пространство, опитвайки се да навлезе в неговите предели. Примирили се с въображаемите мишени, които собствената им популярност е поставила на гърбовете им, те са се научили стоически да понасят всеки изстрел, който медиите отправят в тяхна посока, под формата на материали, излагащи на показ съкровени подробности от техния живот.

В повечето случаи, когато написаното от изданията е истина, разпознаваемите лица просто се примиряват с него, свеждайки смирено глава надолу, понякога обаче, когато то няма нищо общо с истината, те решават да отвърнат на удара, за да се защитят. Точно както стори Деси Цонева, опровергавайки тиражираното напоследък твърдение, че е оставила съпруга си.

Според материал, който се появи само няколко дни след петата годишнината от сватбата на двойката, като започна да обикаля различните сайтове на така наречения принцип "Copy-Paste", дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев е решила да остави партньора си заради разликата във възрастта им, равняваща се на две десетилетия. В статията се посочва още, че на специалната за тях дата, на която е трябвало да отпразнуват заедно съюза си, тя е била с приятели на остров Миконос, където се забавлявала в компанията на по-млади мъже.

Вижте снимки на Деси и Явор >>

Не след дълго обаче репортерката от малкия екран възнегодува срещу спекулацията, като в личния си Instagram профил публикува снимка с половинката си Явор Стефанов, който е собственик на издателства "Анубис" и "Булвест 200". На кадъра се вижда, че те се наслаждават на високите летни температури, припичайки се под слънчевите лъчи на морския бряг. Изображението брюнетката допълни с гневно послание, с което отрече обвиняващата я в изневяра информация. Очевидно упреците срещу нея са я изкарали извън равновесие, тъй като използваните от нея думи са изпълнени с гняв.

"Семейството ми си е мое, обичам мъжа си повече от всичко и не ходя никъде настрани ... Спрете тази кампания срещу мен, защото Видовден има и ще си платите!", гласи редактираният от нас вариант на публикацията ѝ, който в оригинал изобилства от закани и клевети.

Съпругът на Деси с дъщеря им

Снимка: Официален профил в Instagram

Много от потребителите на социалната мрежа се застъпиха за нея в коментарите под поста ѝ, засвидетелствайки своята подкрепа.

"Деси, познавам те от колко? Има-няма 20 години сигурно и винаги си бил провокативна, луда, щура и много ама много истинска. Когато обичаш, го правиш на милион процента, никога не си била фалшива в отношенията си с мъжете, никога не си имала нужда от портфейлите им и никога не си била зависима от някого. Винаги са те привличали по-големи от теб мъже и това е супер, защото познаваш себе си и знаеш какво те кара да бъдеш щастлива. Откакто си с Явор, честно мисля, че по-щастлива не съм те виждала никога - ти просто цъфтиш. Моля те, изобщо не се занимавай повече с подобни неща. Имаш много хора зад гърба си, които те обичат, уважават и те приемат каквато си си - другите не са важни", пише нейна близка приятелка.

Две седмици по-рано Цонева публикува в платформата за комуникация снимка от венчавката си със Стефанов, който е неин втори съпруг и баща на дъщеричката ѝ Бианка-Димана. На фотографията младоженците се целуват на фона на фонтаните пред Народния театър "Иван Вазов". Двамата официално си казаха "Да", ставайки семейство, на 06 юли 2019 г. По всичко изглежда, че без значение от недоброжелателните слуховете, които се опитват да им припишат раздяла, те не само все още са заедно, но също така са по-щастливи от всякога.