Коментари - Деси Цонева сред вълшебната приказка на най-скъпия зимен курорт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази изобщо занимава ли се с нещо градивно в живота, освен да харчи пари за глупости? Или го играе само щерка на известен?

Тази жена не спря да се чекне. Не знам какво е това желание (аз също съм жена) да се снимаш постоянно и то в леко странни пози (Да се изразя по тази начин).

Ишиас?

Въййй, къде мога да прочета статия на тази журналистка?

Малко разкрачена е застанала.

Рядко противно и просто същество

Тази Долна мастия с какво точно е известна освен с проституирането си.

Махането я таз арменска грозница смешна е

С туй червено продължение сигурно много се гордее цялата рода, но те всичките са такива, вървежни и горд за мама тати, чичи и так дали.

Вече и журналистка. Значи и е ВИП, колко му е, ние поемаме всичко, което наложат. И не се свършват. Веднъж пробил, изтегляш като влакова композиция де що имаш рода по коловоза.

Мисирка, която тича след дедовци. Отвратително пошла представителка на женския род, защото жена да си и най-вече майка е дар от Бога, а не да се простиш като изоглавена, а после да се снимаш с децата си усмихната и непорочна. Егати поколението, егати примера!

Явно, нашата журналя печели добре. Куршавел е по джоба им. Какво му плащаш, някакви си 3-4 хилки на ден... Ехааа, браво!

Къв Куршавел тия чичаци са изпростели За тоь арменски миндил само дървена барака на ез. СЕВАН

Това момиче има поглед на луд, душевно болен човек. На всички снимки. Отделно излъчва пошлост, вулгарност на порноактриса и надменност спрямо "простолюдието", само защото дядо й бил актьорче. Ай сиктир от отрепки и чедата им!

от безразборните и сексуални връзки! Явно си мисли - мен колко са ме е..пип, значи съм голяма работа! Сбъркана работа, ама дядото и върза..... чудя му се на него....

Понякога се връщам на коментарите и не мога да намеря моя. Защо го триете. Няма обидни думи /чета ,че тая к..ви и други обидни думи./ а аз просто пиша истината за неудачните Джурналистки - е тая некадърна дъщеря на баща си и още две спуснати отгоре - едната е Петя четвъртита глава,а другата е дъщерята зловещата усмивка СОФИЯНСКИ и хазартния бос Божков. Тия ли ги давате за пример. Затова интилигентните хора бягат от кочината.

Това е продукт и крайна издънка на няколко уредени поколения, навремето - за нищо неставащ боклук освен да бъде олигавен и подритван от богатите дедовци. Неграмотна, проста, нагла и тъпа простакеса. Поне да беше хубава, а то и там - звер!

Я видя тази муцуна, толкова пъти се сещам за баща и и тоновете помия, която този олигофрен излива върху паметта му с всяко свое появяване.

Татуирана с такива с пари ане със слаб и безработен или работещ за 600 700 лв

Журналистка, така ли вече им викат на к.....те?

Оставя впечатление за нещо немито, нечисто...

Даже мога да позная кое е нещото :)

Поема го и нечист и неизмит.

С онзи който може да ѝ е баща ли е на почивка? Това момиче не спря да се излага.

Себе си какво има да излага този боклук.

Не знам защо ни занимавате с тази гражданка? Има нещо мега неприятно у нея като поведение и излъчване.

...Като е прочела статията за себе си, при това "случайно" да е изпитала душевен и телесен позив на наслада :-) :-) :-)

Може ли да докаже съответстващ на цените в този курорт доход? Всъщност тя какво работи?

.... между другото коя е Деси Цонева ?

Стига, бе!!! От кога е журналистка?!

И КуршЕвел не е, както сте се поправили. . На френски е Courchevel, kато първот Е не се произнася като българското Е . Така че пишете Куршвел - ще бъде най-близо до оригинала. Не искам да поучавам или да изтъквам, но наистина мноого се грепи при писането

Объркали са го с Куршавал.

Преди да по ликуват е статията си проверете фактите. Отворени активни писти в момента -101 от общо 109. От тях почти две трети зелени/сини. То на макс 1850м за какви ски да говорим. Те пистите да по-високо! Ааа да, и е място за най - богатите... от Русия! Добре, че казахте за да го избягвам.

Единственото по-жалко от платената статия за тази е твоята явна завист. Зелените и сини писти са 55% от броя на всички писти. От 600км писти, 180км са сини и зелени, останалите са червени и черни. От къде си измисли 2/3 даже не е важно, имайки се предвид злобата струяща от коментара ти. Най-високата част е на 1850м, пистите са на по-високо. Ти от каква надморска височина си се спускал със ски, че над 1850м ти е ниско? За един прЕАтел питам. Ако ти разбираше главата от ски, щеше да коментираш страхотните условия в курорта, не да се опитваш да изкривяваш някакви незначителни детайли, които дори не си проверил/а, само и само да се опитваш да го изкараш лош, защото гроздето е кисело, налЕ. Не може всички да разбираме от всичко, но се излагаш повече като се правиш, че разбираш с цел да го омаловажиш. Мерси за вниманието, приятна вечер!

А ти бе капут откъде знаеш ,че той не разбира може да е състезател и да разбира бе капут такъв неразбиращ и прост

От цялата статия не става ясно какво шава в курорта...

Куршавал

Добре си е разтворила краката та първата снимка...ха ха ха,га нали така плени дядо си дето се ожени за него...сега той ще плаща и на френските Алпи и на луната дори !!! Просто Деси обича парите и лукса, ще спи с дядото докато получи инфаркт от бурен секс и после...тя си знае, следващият балък!!!

Тъпак тая не спи ебе се с чичака

Явно това беше най-важното от статията - колко лукс и скъпотия може да плати Десита. А тя всъщност какво работи, че не се сещам? Поредната статия с претенции за сензация, която чупи глупомера!

Много ми простее тази жена..

Само Коста Цонев остави стойностна диря от това семейство, както и бившата му съпруга. Синът му ми беше доста нелицеприятен, но внучката го надминава. Дано ние да успеем да сме по-добри хора, макар и в ежедневието си, без да се набиваме на очи с простотията си пред цяла България. Да са живи и здрави, да си харчат парите, но да не опростачават народа!

Защо ви е жал за Коста? Затова, че като стана народен представитео от НДСВ каза, че депутатската му заплата няма да му стига само да си храни кучетата? На фона на това, че ние получавахме 1/5 и по-малко от него? А как се добра до това място. а синът му - веднага говорител. Не искам да се впускам в квалификации за морал, чистоплътност и т.н., но те явно си го носят това, което сега демонстрира Деса.

И тя лежи на гърба на покойния си баща, жалко за нея. Какво работят - молят се да ги вземат в някои риалити за хонорар и после на почивка......

КуршАвел е само в малоумната глава на редактора! Иначе е КуршЕвел.

Това Деса ли ви плати да го публикувате, че заедно и с цените на стаите. В интерес на истината си направих труда - отне ми около минута - да погледна как са цените в този курорт и "О, изнендада" - открих двойна стая за утре за 230 Евро (обща цена). Хотелът е 3*, но с отличен рейтинг. Разбира се, че има много по-скъпи места за отсядане, но моля не заблуждавайте хората толкова грозно. Не всички пасат трева.

Явно платената журналистика се развива!

на таа иБанско и приляга...

Ама тя журналистка ли била?

Има нещо в нея, което отблъсква, нещо... Цинично

не цинично, а ВУЛГАРНО! При това много!

Хаха ... Курорт Куршавел ! Ирония, а ... пасва тотално

Аз ще си направя секуро от тази новина.

МЕСТЯ ГО

На ски в един от най-красивите френски курорти се е отдала Деси Цонева. Журналистката от няколко дни споделя вълшебни снимки от най-скъпия зимен курорт Куршавел. Като гледам снимката,както пее Слави в една своя песен"Такива журналистки само да искате. Още не са я качили в джипа,а тя вече посяга и сваля му ципа.

Почиват тези които плащат, а другите с тях, РАБОТЯТ!

Тя май постояноо е на куршавел, не е слизала от там.