Десислава Радева: С Румен се запознахме преди 31 години на ревю

"Мария Желева научи българина, че около един президент е нормално да седи неговата съпруга"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиар.

Излиза, че през цялото време, докато е бил женен и е създал, две деца Румен Радев е копнял по Деси. Не невъзможно, но нужно ли е да му се дава такава гласност. Струва ми се грубо и нетактично спрямо първото му семейство и децата му.

Ако си слушал внимателно щеше да чуеш, че Радева дебело подчерта, че са били само приятели, или за вас думата приятелство не съществува. Нещата са се случили сравнително по късно, едва след развода на Радев. А ако там всичко е било наред Радев едва ли щеше да се разведе. Нали знаеш пчелата не бяга от меда.

Абе тази Радева толкова лъже, че да се вярва на казаното е нея ще бъде доста глупаво.

Ама много хубава жена. Който казва нещо различно, направо си криви душата.

Горката женица, колко мъка има у нея, каква гиганска саможертва прави за България...

Тази стара чанта крие много пороци, грехове и изневери, по което си прилича с ВИП шантонерката Мелания

Като я гледам тая, и постоянно ми изникват сцени от Мисия Лондон

Права е жената... Къде е мелания, къде е тая... , а и мелания някога е хващала окото...., а тая... ужас!

Хайде покажи си миската да я видим, или не ти стиска.

Има известно подобрение във визията и поведението

В нормалните държави няма управляващ политик, президент или премиер без жена до него. Защото това да имаш семейство означава, че поемаш отговорност. Аз не мога да си представя например сащ да бъде управлявана от някой ерген или стара мома.

В Русия си нямат първа другарка. Нима товариш Путин не поема отговоеност за Русия?

Имат си Алина Кабаева. Не го подценявай Путин, добре е по всички фронтове.

има акъл колкото три без акъл .

теб да видим, ти какъв си, колко ти е акъла, след като изявени хора ги обиждаш

То и на нас ни е смешно.

Срам имат почтените хора.

DIR,срам нямате ли?

akud

рядък наркоман е

Тая да спре да говори за любовите си с Радев, защото той има деца и тия деца като прочетат това какво става в душите им....а? Човек на тия години не говори за любов, а щом им деца има ОТГОВОРНОСТИ!!!! Снощи даваха точно филма "Хвани ме,ако можеш" - ето в какво може да се превърне едно дете, когато е разрушено семейството му.

Именно! При това децата са непълнолетни. Моите адмирации за съобразителността! Добре, че имат стабилна и умна майка да обира цялата тежеста, а не развей прах като мащехата си.

абе майката не е от най-стабилните,не бяга човек от хубаво, а какщво ще кажете за любовта на Чехльо неговите деца са още по-малки, пък какви не пози любовни ни показваше дълго време

Абе не намесвай Чехльо сега. Не може Чехльо да ви е оправданието за кашата. А разликата между първата жена и Деса е огромна. То си личи по всичко.

Аз пък се запитах доколко случайно е започнала работа във ВВС през 2011. Точно там от всички други места за работа в България.

Много ясно, че ще те е срам да те сравняват с Мелания. Мелания е успешна бизнесдама и има 100 пъти повече акъл от теб.

тя сама се сравнява, да се смее на себе си

мелания е манекенка , родена 1970 г в Чехия., започва на 16 години манекентската си кариера в Милано и Париж, 1999 г. стария коцкар я харесва и така става първа дама на САЩ, няма сведения да има и следно образование

като слагате плюсове си направете труда да прочетете какво е точно Мелания

Прости им Господи на злобарите!

Най-любимата на народа жена; е може би след Жениту Банева

Ми то, Путин, като е без жена, ще я сравняват с Мелания!

Чудесна Десислава Радева. Спокойна, уверена, балансирана. И с прекрасен тембър на гласа, което вече си е Божа дарба. Хейтърите в другите сайтове замълчаха, ДИР ли е обременен с най-много лузъри на глава от населението?!

Бог няма. "Лузър" е думичка за неудачници, които не владеят български език.

"Мразя те враго, мразя те! И твоята врагица и твоите малки врагчета!"- Йордан Радичков Рабиндранат Тагор за България и българите: "Малка страна - дребни хорица!"

Това не е вярно, всеки има право на мнение, но те не ми харесват.

"Десислава Радева: Смешно ми е, че ме сравняват с Мелания" Как няма да ти е смешно, като не разбираш тънката ирония !

Ирония за какво? Слагай очилата и гледай снимката на срещата с Макрон! Какво виждаш? Май нищо! Само седесарско-герберска злоба! Отврат! Да се вика постоянно на черното, бяло! Ако си прочел цялото интервю, щеше да видиш, че нашата първа дама не ползва никакви екстри. Ще го види нормален човек. Не и седесарското-мутренските кадри. При тях има само злоба и омраза!

"не ползва никакви екстри" а трябва и дори е задължително

Бай Иване,не я харесваме и това е! И Радев ще загуби следващите избори и заради нея.А това "седесарско-герберска злоба" ,че не харесваме някого , само един заслепен комунист може да го каже.

"... защото съм публична личност ..." Уау у у Не си никаква публична личност, а една ней-обикновена.... носеща провинциалния си манталитет ! !!

Гледах интервюто- напълно земно се държа! Хубава при това ! Нооо българина обича да мрази, не вижда жена си, не се вижда в огледалото, харесва никити, Уошовци , оича да плюе, да дава акъл за тоалети и държание.

ако иска да помогне на президентския имидж трябва да спре да говори и да обикаля

рейтингът му падна с още 5%

Вторият мандат на Резидента ИМ се утича у Перловска река... Мда

Имаме стройна и красива първа дама! Това е факт и самочувствие за всички българи! Ако си зле с очите сложи очила и виж добре снимката на срещата с Макрон! Или викаш ако беше Цецка Цачева щеше да е по добре. Цецка Цачева ще бъде следващият път! Засега свиквай! Имаме чудесна първа дама и Президент който е мъжкар! Това не ти е невзрачният Плевнелиев!

Дир, какво означава "отиваш и се завяваш!" от текста не е ясно.

..."отиваш и се завяваш!"... ili "ostavash & se nasirash"...

Че то и на нас ни е смешно :Р

тя защо не е на аудиенция при краля, може би не иска да я сравняват с кралицата или с другата високопоставена жена в делегацията

stankow

Добре говори жената. Добре се държи на положение !

роклите без ръкави не отиват на жени с широки рамене

Desи има добра фигура, всичко и ходи!

И аз го казах няколко пъти, нооо... явна тя си се харесва

Самозабравиха се кои бяха до вчера и от къде тръгнаха, та затова надигнаха гарда. Не е лесно за всеки, особено за комплексирани хора да понесат толкова власт и слава от раз накуп за толкова кратко време. От казармата от поделението да се озовеш в президентството и да тръгнеш по воаяжи в чужбина на държавни разноски . Да не забравят да благодарят на ГЕРБ и Бойко Борисов че издигна като кандидат леля Цецка партийната - опонентката, та много хора бяха отвратени и затова не отидоха до урните да гласуват и ЗАТОВА на Радев му стигнаха гласове да се докопа до президентството а не поради лични качества. А блюдолизачеството на българина е пословично - дай им на разни чиновници или журналисти да се слагат, да се мазнят и да величаят власт имащите, та белким ги забележат, да ги имат предвид за някой овакантен пост и за хонорарче в жълти стотинки.

Радев е минал по всички стъпала на служебната ерархия! Него не са го издигали други. Сам се е доказвал. Това, което той може с изтребителя малко пилоти го могат. За това се иска смелост, характер и кураж! Тия неща се оценяват от хората! Затова толкова много хора гласуваха за него! Човек с характер и принципи! Това не ви е Плевнелиев! Партийната креатура предложена от Борисов. Даже Борисов беше много доволен от това: "Магаре да бях предложил и него щяха да изберат"! Харесва ли ти? Чудесно, нали?!

Наборката просто трябва да си даде едногодишен медиен таймаут. Това е пейнкилъра. Иначе, дори да спаси бебе от челюстите на акула, ще има дислайкове.

трябва да пази ''радиомълчание''

Деса имала вишУ...

има жената и е и хубава и умна, а ти дето пишеш тези коментари си от останалия в България нисш контингент, злобен, беден, неграмотен

може да е умна но не е хубава освен че е висока

Като ти чета написаното, изглежда за теб е рядко щастие...

Не е нужно да изчетеш всички коментари,за да си направиш един извод . За огромно съжаление - много изпростял и озлобен народец ,с ниски страсти,вечно недоволен и ,каточе ли - избиващ някакви комплекси по този начин !!!

Подкрепям с две ръце. От злоба ще се закопаем като нация. Не знам какво под вола теле търсят всички от злоба и желание да омаскарят една нормална двойка. Не са нито пърите , нито последните , които са разведени и са се събрали от любов. Я нещо за морала на синоптичката и Плевнелиев да кажем. Той дететто си загуби и няма срам да си развява ухилената физиономия. Това е далеч по - страшно и неподчтено.

на тоалетна

Деса-Мерцедеса ли?!

stankow

Изводът е неправилен. Не е изпростял народът, а една малка част от него. И Радева го отбелязва - повечето хора са тъжни, а една част от тях е оскотяла. Вижда се и по форумите.

не знам някоя друга президентска съпруга да нарича хората ''оскотели''

с този израз удари дъното, и нищо не може да я измъкне от там

Изказванията и коментарите по тази тема, са в стил "гроздето е кисело " - т.е. не можете да се сравнявате с Президента и съпругата му - висока топка са !

ти кой си и що не си траеш

Следващата стъпка на Деса и Радев е да влязат в Биг Брадър, там ще са на точноро място с точната компания. Да си "доизлъскат" имиджа. Тотално изпростачване. Деси, няма грам мозък. Спри Деси с напъните да доказваш, че си нещо, което не си и няма как да бъдеш. Това беше най-тъпият ти PR-ход. Това беше просташко изпълнение. Ти след всяка изява се закопаваш все повече. От интервюто ти разбрах, че Радев на 25 години е причаквал ученички, че майката на децата му е била никоя, че сте се "любили" вече 31 години, че бил близък и майка ти, че нямаш "персонал" - не "прислуга". Има една думичка "ДИСКРЕТНОСТ" - потърси я в Тълковния речник. Дискретно трябва да се "фризираш", а не да си патрон на вечеринките на коафьора си, дискретно да си купуваш тоалетите, а не да хвърчиш, нарушавайки не само елементарните правила на възпитание, но и законите на държавата. Не трябва да словоблудстваш из социалните мрежи. Дискретността и такта ги налага поста на мъжа ти. Ти си съпруга на президента, не си "президентша", както се величаеш. Нито Антонина, нито Зорка, нито съпругата на Желев имаха такива претенции. Ти превърна президентската институция в някакво долнопробно подобие на военно поделение, където офицерските булки се надпреварват коя е по-по-най. Направи нещо полезно най-накрая. Иначе си оставаш в историята като комплексирана та селска пръчка без грам възпитание. В това интервю ти унизи и децата на президента, за пореден път натъртвайки, че се обичате с Румен от 1987 г. Това значи, че сте лъгали и тях, и майка им. Беше грозно и жестоко. Ти нямаш грам морал.

6+++++++++++++++

Грам мозък,грам морал.Както някой по-долу сравни - прлеймейтка.

Все се чудех какви хора гледат това не толкова интелектуално предаване биг брадър, и сега разбрах - воайорите .

без достойнство може да напише това за българския президент

stankow

Иска ви се, да ги видите в Биг Брадър, но никога няма да стане. И точно това ви дразни.

Хора, като станахте сутринта - дали не гледахте възглавницата (т.е. с г,ъ,з,а нагоре), защо трябва да сипете злъч и злоба, защо трябва да сте хейтъри и нихилисти ? Нито Радева е селска пръчка, нито Карбовски е второстепенен - точно обратното, ама трябва IQ , за да го разберете....

... точно обратното - с това съм съгласен. Карбовски вероятно е селска пръчка, пък г-жата е второстепенна. ок, приема се.

Колко и да завиждате на тази красива, горда и възпитата жена, няма да и попречите да представя българския президент по света. По- ли е добре как Чехларов нямаше жена до себе си понеже същата беше отвъртена от какъв гнусен тип или какно е парясника ББ си си прави екскурзиите по смета сам

По"визия" и ЕнтИлигентност си е направо плеймейтка.

Nikos

Ало амбреаж, скрий се у лево и не си подавай задника за щяло и нещяло!

тя Макронката щото голяма предствителност ....

на следващите избори пак за иззигнем кандидатурата на Плевнелиев, сега има и жена до себе си красива ,умна с няколко висши образования и скромна

виждал ли си?

ЕнтИлигентност струй от тази Пепеляшка,ама защо в такова предаване на..."Втори план" при второстепенен водещ,че и нещо повече.Пък може и всичко да се допълва от към визия и съдържание и замисъл.Що си мисля,че с обратен ефект.

Пепеляшка.Ах,какви романтични преживявания още от детски години.Брех,Румен се влюбил в Деси още като е била току що напъпило момиче,та я помнел толкова години.Ами какви романтични години в началото на 1990 Г.със Слави Мартеничката и Карбовски,вечно нодничащ и ровещ в мръсното бельо.аМА ТЯ МОЙ дЕСИТО КАТО ОТИШЛА В сОФИЯ БАЯ Е МИТКОСВАЛА ,МАЙ?

Личи си че си е селска пръчка,с мнение за себе си

Усетила е къде има кешовица и се очаластрила!

Цитат от интервюто: "Радева допълни, че според нея те са имали и "друг лукс" - несъществуването на социални мрежи. А сега тя сякаш трябва да проправя пътека и през модерните технологии" Цялото интервю е буламач от откровенни лъжи и полуистини..... като тази за несъществуващите социални мрежи..... FB е социална мрежа поне от 2004-2005г / в белите страни /, лично аз имам акаунт от 2008г.... До колкото си спомням Зорка Първанова е президенша в периода 2002г -- 2012г Това са факти.... всичко друго е слаба информираност и / или пълна простащина и дебелоочие !!!

Президентът ни наистина е атлетичен мъж с приятен интелект. Фактът, че е военен пилот, е изключителен бонус за него - и за цялата нация, и в частност пред жените. Политическата му позиция обаче е хлъзгава, вкл. и онова, с което наскоро подразни мнозинството от избирателите си - ултиматума към Русия да освободи украинските моряци, които се оказаха нарушители на руската черноморска акватория. А онова за "натовския офицер" направо си беше гаф. Такива неща се помнят от тези, които умеят да помнят... Що се отнася до съпругата - ще се въздържа от коментар, без лошо чувство.

Не знаех, че има и неприятен интелект, но... на Позитано всичко е възможно!

Е вече узна! И какво общо има тук политическа централа, не става ясно. Така и не се научихте да схващате, че нормалните хора със здраво геополитическо чувство и житейска далновидност не е задължително да са политически обвързани с определени конюнктури. Ама не-й-се, толкоз си можете...

Поне разбрахме, че електората на резидента са хората с "приятен интелект", приятен интелект има Динко от Ямбол, Мара Отварачката, Кали и може би лорд Минчев.

и сега другарите му се чудят,как да го подпират!

Nikos

А бе тя статията е за Радев, а не за Плевнелиев бе гейберастки амбреаж, не се ли научи и ти, като Винету, да четеш правилно! Напротив, рейтингът на Радев постоянно расте, колкото и пъти да повтаряш едни и същи простотии!

Тя Мария Желева, хубаво е научила българите!!! А Десислава Радева ги учи че около съпругата на президента, има един президент, така да се каже ФОН за президеншата.

да излезе поредният гаф на бобения прът!

главоломно пада и се скъсаха да го четкат.Смешници!

Плевнелиев, ти ли си бе?

Nikos

А ти как разбра, че рейтингъп му пада бе червей, Радев е всвоя апогей и народът го обича иподържа! Той е избран от народа, а не , като тиквата с костинбродските афери и гласовете принеговият избор бяха десет пъти повече от купените тласове за еднокнижникът! И да се спукате по шевовете,Радев е най истинският президент до този момент!

другарю клакьор...

Nikos

Аз от зелена тиква семки не искам плюнчо !

не щеш ли?

значи перигей,щото ще си помисли,че изкарваш президента някакъв гей.На НЕдебилни чада на професорина Иво Дебило 80% трябва винаги да им се изяснявя по подробно и по-бавно.