Божинов с обръщение за рождения ден на сина си

Футболистът Валери Божинов честити рождения ден на сина си Валери-младши, като му пожела един ден той и Алисия да се гордеят с него.

Обратно в новината

Коментари - Божинов с обръщение за рождения ден на сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах от статията дъщерята на Божинов на година ли е или на година и пет месеца. Редакторите да се посъбудят. :-)

Дойде му акъла най-сетне. Дано сега да се освести, да си подхване футболната кариера отново и да обръща достатъчно внимание на двете си деца и да има успех в тези неща. Пожелавам му успех!

Той е тъп, нека да се учи да пише пожелания, но защо link позволява подобна обществена чалга като нещо важно и интересно, за каквото е представено?

Ей, селски бек, дебил недоносен, бивш футболист, бивш осеменител на елементарни шунди, ще престанеш ли да се натрапваш в ДИР-а. Само ти ли имаш деца бе, капут? Това, последното е извън речника ми на доцент, използувам го в краен случай. Ама че нахален ахмак!

Този профил,от който Божинов уж поздравява сина си,е от няколко дена,пълен е със снимки на лозанова,тя му е приятел,Алисия също. Познайте кой и защо го е създал.

любима тема на ДИР-а

Той да се грижи за децата си, а не да пише пожелания в мрежата. Ама че тъпанар.

Валеркааааааа, Валерка, какво тъпо парче излезе и ти не е истина!!!!

Докога ще ни занимавате със всеки неучачник ? Стига сте помествали само спам в затихващия си сайт.

и двете дечица много приличат на валери.да са живи и здрави дечицата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубави деца, ама родителите не струват!

Да дойде най-накрая щастливия ден, в който няма да чета за тези смешни, мизерни /душевно и духовно/, самовлюбени и предполагаемо плащащи за подобни статии - ХАЙЛИВЕ - ритникаки - А дано - Ама.....

Любовта отминава, децата остават.

Явно любимата Парцалета е искала да спретне някакъв номер на Валери, за да пропусне рождения ден на сина си или пък кой знае как ли се е тръшкала по темата и на него му е писнало (за кой ли пореден път) и той и е бил шута.

Писнало му е на човека от голямата любов на Нахалитета. Накрътила му е като блажнъ баницъ.

Учудвам се на посредственоста на списвачите на този сайт-вчера Божинов ,днес пак Божинов, кой го интересува ,платено съобщение ли е-явно амнезията и затъпяването е повсеместно ...

Да беше написал - "Да си жив и здрав сине, и дано да не си толкова тъп и мързелив като баща си!"

Мнооооогооо як коментар ;)))!!!! Смях се с глас като го прочетох:D:D:D. Брово ;)) :))) :D:D!!!

Браво!Изкефи ме максимално!

много интересна новина като се има предвид, че само ритнитопковецът има деца и следователно само те имат рожденни дни. Светът наистина отива към идиокрация. От тази гледна точка новината е маркер като оше една много дребна стъпка в тази насоки, затова трябва да бъде прочетена. най-малкото човек ще се посмее на благородните напъни на тези персони.

ДИР, докога ще ни занимавате с подобни недоразумения, от това ли искате да сте популярни???

Дир-а се превърна в жълт сайт. Това е тъжната истина. Няколко пъти им писах да разкарат клюкарските новини от първа страница, но не би. Парите правят всичко. А беше хубав сайт.

Клюкарските новини са били винаги част от дир и винаги е имало линкове на стартовата страница. А какъв ти е проблемът да четеш само дясната половина, не знам... в смисъл - би ли те някой да цъкаш на новината за глупавия Божинов? Това е съзнателен и доброволен акт и аман от коментари "докога ще ни занимавате" - никой не ви занимава, само го правите ;) Има медии без жълта секция, марш натам! Или аз сега да ида в някой пр0н сайт, да отворя клипчетата с дебелани и да пищя, че ме занимават с гнусотии... примерно :D :D :D

поне са се появили на бял свят две хубави деца. те не са виновни за родителите си. а и няма безгрешни. а това че парите изтичат към футболисти, манекенки и фолкпевици е трагедията на нашето време и може би тук е корена на кризата. ето например тец марица-изток спонсорира берое та да могат футболистите да прибират повече, в резултат на това сметките за ток скачат, а правителството пада. настъпва хаос....

Добре, интересна новина. Той казал: сине, ти си съкровище Тя казала: не сине, ти си Единствено съкровище. Едно на нула за Алисия.

Валери горе главата, не се поддавай на провокации всичко ще се оправи радвай се на децата си ,те са най важното нещо в живота на един човек.

Ти така си мислиш. По важно е да се чекнеш по това, което наричат социални мрежи. А и да правиш деца на жени, които по принцип никой не ще, защото са си легнали с половин България.

Пак ли тоя тъпанар бе

Тъпанара, го написал в социалните мрежи. Вземи и му го кажи на него, смотаняк.

Колко ли е платил за да му го измислят. дано го е преписал правилно!

Who gives a shit...

Добре,че се е сетил за сина си,че Николетка му беше изпила мозъка.

Това дето му пиеше Николета не е мозък. У футболист и чалгар мозък почти няма, за сметка на това бъка от сп..ма.

Пак добре, че не му е объркал годинките!

Обиждаш, все пак синчето още не е минал 10 години че да не преброи валерката

Ох.. и аз не знам защо се бъзикам с него, като всъщност ми е жал! Беше изключителен талант и можеше да стане най-големият ни футболист, а защо не и най-големия в Европа и Света.. Чалгата ли, силикона ли, мисленето ли го докара до там да го бъзикаме на килограм..

А кога ще прави обръщение към целокупния български народ? Ще чакам с нетърпение за да се търкалям пред телевизора от кеф и преклонение пред Великия българин Божинов.

Стига бе:)

Еми на нова година де. Понеже е най-популярният българин той ще прави новогодишното обръщение. Кой друг ако не Николери?

БОЖЕ, ТОЗИ САЙТ Е НЕВЕРОЯТЕН, ДА ИЗДИРИ И ПУБЛИКУВА В СПЕЦИАЛНА СТАТИЯ ДУМИТЕ НА ТОЗИ БЪЛГАРСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ И МЪДРЕЦ ВАЛЕРИ БОЖИНОВ. А СА ПРОПУСНАЛИ, ЧЕ ВЧЕРА ДРУГА ЕДНА ИНТЕЛЕКТУАЛКА АЛИСИЯ, КАТО СЕ Е СЪБУДИЛА КАЗАЛА НА СИНА СИ ТЕЗИ МЪДРИ СЛОВА- "ДОБРО УТР"

Пожеланието, както е написано в начаото на статията, е към самите родители, не към детето?! С други думи ако пожелая на детето си да се гордее с мен или пожелавам на себе си да съм достоен човек или пожелавам на него да има сбъркана ценностна система и да ми се радва какъто и боклук да съм...

Богат и глупав - Божинов! Детето да е живо и здраво, ама чак в социалната мрежа да чете, много ме съмнява.

Както е тръгнала кариерата на Валерката и страстта, с която множи наследниците си, може да отговаря и на друго определение: Беден и глупав

в сравнение с този битов селски тип Стоичков е направо титан на мисълта !!!

То пред камата и моя кокер шпаньол е гений.

Вчера минах през с. Български извор и на кебапчийницата на Добревски имаше плакат, че Алисия ще пее на 12-ти септември от 20:30 ч. в с. Градешница (написано грешно - Градежница). Е с какво да се гордее малкия Валерко? Тейко му пък дисциплинарно уволнен оня ден, но фукнята му голяма. Да е живо и здраво детето!

В национален ефир трябваше да му честити и в скайп ,и в туитър , по радио точката също.....Валери Валерииии

Вундеркиндчета! Едното на 6, другото на по-малко от 2, а вече влизат в социалните мрежи за да разберат как са ги поздравили мама и тате.

хахахахаха;-)))))))))))

Каква гордост, бе Палячо, децата ти ще се срамуват от теб и няма да искат да носят дори името ти, за да не им напомня удивителната ти глупост.

Колко адекватно поведение на татко за пример.Моето дете като има рожден ден му купувам подарък и торта, прегръщам го силно, целувам го и се старая да направя този ден забавен за него.Колко остарели са разбиранията ми.По модата - пишеш прочувствени поздравления във Фейсбук, нищо, че малкия не може да чете, но пък всички други разбират как най-важното нещо в живота ти има празник.Нищо, че детето не те вижда на този ден.Ти си го поздравил най-официално.Даже пишат статия за тебе в ДИР-а.

да точно така е! но и други хора го правят. изпращат си публикации за рожден ден, вместо да прекарат повече време заедно.или ако не са на сащото място да вземат телефона и да поздравят рожденика.

Браво! Дори аз не бих могъл да го кажа по-добре ;) Шегата е към мен, теб те поздравявам , искрено!

:)

Toni

Е сега ако Валери и Алисия се съберат дърпам шалтера на сериала. The end!

що бе могат групов да си направят стига да не му падне шалтера че да се обади на Митьо Пищова

Да е живо и здраво детето и дано да не следва примера на баща си, нека да бъде по-отговорен.

Това в прическата рога ли са...

не бе това е ореол

:)+1

Валка,Валкааа,зареди ти тия две фурни от които много избегаха.. да са ти живи и здрави дечицата. И ритаи по-силно в топката че доста кеш ще ти требе,,

Не виждам защо малкият трябва да се гордее с родителите си. А относно това, че те ще се гордеят с него, трябва първо да кажат какъв смисъл влагат в този израз. Защото имат много погрешни понятия да морал и гордост.

Пак провал!

Аз пък поздравявам пиара на футболиста Валери Божинов! БРАВУС! Нито една правописна грешка, без пропусната запетая, много смислен и чувствен словоред! А Валери най-вероятно му е казал: Днеска мънинкия има РД, ай надраскай нещо там! Важно е да е драматично, драги зрители!

kokobrais

Мен ако питаш можеше и по задушевно да е:-):-)но не задушено де:-):-)

Дир-а, хайде стига ни занимавахте със селски пръчки! Тези не си ли говорят, не се ли виждат, че си честитят рождените дни в социалните мрежи?! Пак някаква селяндурска показност!

Сети се, че има син...

Да му е живо и здраво детето.

ЧакАх, чакАх и ето. Знаех си, че неможе 2-3 дена без нЕкои от "групата на баш виповете" да излмисли нЕкоя глупост и дир.бг да го публикуват. Айде утре за мария плииийс ... А николета си трае нещо и ми е съмнителна. Сигурно е почнАла работа нЕкъде и нЕма време.

Алисия е на далавера - синът и може да опъне на курволета щерката

Дъщерята на Николета е сестра на сина на Алисия.Колко прост и извратен трябва да си да направиш такъв коментар.Вярно,че родителите са боклуци,но да се надяваме,че от бунището ще поникне цвете.

Toni

То цвете, ама с лайнени корени...

ДА ГО НАВЪРВИШ НА СЕСТРА СИ Е СЕКСИ

ЕЙ ТОЗ ПО-ДОСАДЕН ОТ КУРВОЛЕТА