17-11-2017 20-11-2018

Коментари

No Komment!!!

Само тези деца ли са най-важни за България! Моля, да се огледам -колко талантливи деца има, но понеже са на обикновени родители-дай да бъдем избирателни! -Показаните деца ,все пак са деца, но бих казал, че са олицетворение на : "Пази Боже сляпо да прегледа, както и БАЙ ГАНЬО ДО ЧИКАГО И НАЗАД и етс.!" SO SORRY ABOUT THAT...?

но някои от децата имат нужда от пластична операция още сега. За родителите да не говорим.

да се учат децата няма лошо,обаче после да не ни ги пробутват в телевизии,кино и интернет като посредствени синчета и дъщерички заели мястото на някое наистина талантливо дете.

Информирани сме - дано ваня или ганя джеферович да не е пребила някой. " Най - добрата" тетка и. тенчева винаги ще напомни за себе си. По традиция и с това, че е потомствена софиянка ( не знам защо се гордее с това, да не е кралска особа, явно така се вижда) Сашкин- мамин поне е отишъл на време. Да са здрави децата, родителите не се избират.

Що не направите едно анонимно интервю за да видите какво мислят класните им за разглезените дребни лигльовци.

От Джаферович почва да ми се гади...

" популярни" с какво?! Смешни и жалки!

Семейство Джаферови редовно бият хора за всичко. И.Тенчева - продължава да се представя за най нещо си. А.Кадиев - не го знам. Актьора( не се сещам за името е участвал в 1 филм)

Само като чуя ..Джеферович и бягам да поръщам

Само от тях ли?

Децата хубави ама родителите боклук.Дано не заприличаг на тях.

Да коментирам деца или родители. Имам един въпрос. Защо в частните училища има униформа и никой не мрънка, а в държавните е свободния?!

Редно би било навсякъде да се въведат задължителни униформи, че аз буквално в потрес как на училище ходят деца облечени като проститутки или изпаднали наркомане

И да прави сте, че тези деца не са повече от никое друго, което ще бъде в техния клас. Медиите ги правят специални. Аз не мисля, че моите са по-специални от вашите! Повярвайте ми!

Медиите не правят никого специален, ако нямат възможността за това. Ако не желаете децата Ви да растат с етикет "специални", заради клик трафика на дадена медия, не позволявайте да разпространяват снимки на децата Ви. Ограничете достъпа до определени постове в социалните платформи, в които публикувате такива лични моменти и няма да Ви се налага да се занимавате с тролове под статии за децата Ви. Ако сте ОК с това снимки на децата Ви да се разнасят в публичното пространство, не би трябвало да Ви интересува и мнението на анонимни хора за тях.

Не ме интересува мнението на хората, нито за мен, нито за децата ми и за това всичко е публично, но когато са клевети без почва е тъпо. Дори и на вас няма да ви е приятно. Аз единствено се включих и дадох лицето си, за да ви подкрепя!

Аре стига сте плещили глупости бе лигльвци, на запад при арабите и в америка при негрите по-хубави ли са им децата? Да са им живи и здрави на родителите такива хубави и интелигентни деца-бъдещето на България!

На Запад при арабите ? В България 10% от населението са мюсюлмани и още 10% са цигани. Вече ставате жалки наистина.

затова не тряба да се публикуват снимки на деца в дир-а, или поне спирайте коментарите. Някои коментари са ужасни, нямам против да троля родителте, но да се тролят деца, заради простите им родители,вече прекрачва определена граница.

Поговори с учителите. Да видиш колко от звездните деца слушат в час.

Точно колкото и незвездните деца!! Те са деца, нито са повече нито са по-малко от неизвестните деца

Деца те не са виновни

Сашеее , Саше , защо в ШколотО на ДС ченгето Сашо Дончев ?

много грозно .... горкото!

И наркомани! И какво им е популярното? И аэ имам деца

Помпозност, какво чудо! Тия деца на училище ли отиват? Момичетата особено едната разголена, другата все едно на бал отива….

Ивайло Захариев изостави семейството си преди няколко години заради новата си любовница. Сега се е сетил, че има деца, за да си направи безплатна реклама за 15 септември.

Аз съм жената на Ивайло Захариев и мога да ви уверя, че гледаме трите деца много повече от всеки друг разведен човек. Писна ми хората да се хващат на жълти глупости и да обвиняват най-грижовния баща когото познавам! Разводът е по избор на бившата му, за да е свободна. Децата са при нас през повечето време от месеца и са много щастливи, не ги мислете тях, а си гледате вашите сеймейства, моля!! И се информирайте преди да коментирате!!

Май много неудобна истина Ви казах, щом има дислайкове на отговорът ми по-горе. Нищо! Дано не ви се случва на вас жена да Ви остави с две деца и да си гледа живота...при положение, че се кълне във вечна вярност и отдаденост на Бога!

Защо фамилията ви не е Захариева?

Бай Ставрев, като подписвахме бяха забравили едно А в брачния документ ;)

Това детенце със синята сатенена рокликча на цветя, в бординг скул ли са го засилили , че са му връчили чак и ръчен багаж - тва раничката с колелцата по-голяма от детето. То зная, че някои заети роители с душа чакат да пратят децата си на училище да не им се мотат в краката, ма чак да го снимате с куфара на изпроводяк, малко пресилено иде :)))

Синът ми има същата раница с колелца и първият ден беше пълна с неща от списъка за 1ви клас,който ни бяха изпратили преди начялото на учебната година. Всичко бе разтоварено в училище и детето връща у дома по 1-2 тетрадки дневно, които не тежат, така че няма защо да се тревожите.

Добре, добре, че са децата, щото иначе никога нямаше да знам, че тези "личности" били популярни. Повечето за сефте ги чувам. Ама щом казвате-нека да са популярни, твърдят - нямало лоша реклама. Ама щом до децата опряха....

Саше , Саше мамин , ще се подиграват на щерка ти , че с баба и сте бая оборотни ! Захариевият и той стана за резил .

Ай без расизъм ве, пиленца баткови. Едно какаово сапунче не сте изтипосали, разб'ийш ли!

тва родителите ли са позволили да им изтипосате снимки на малолетните издънки в национална медия или вие сте се разровили в социалните мрежи следвайки творческия порив на редактора. в някои държави публикуването на снимки на деца е подсъдно па дори и да са с випаджии родители.

Умни, красиви и успяли деца като родителите си. Носят гените на успеха и красотата. Трябва да се гордеем с тях и да ги тачиме, защото са единици, но и трябва да знаят, че ще получат много хейт от децата на обикновените хора.

наистина е така. Голя успех , е че изобщо са тръгнали на училище с децата на обикновените хора. Това изисква осъзната , отговорност към обществото, зряло отношение , и себеотрицание , и поставяне нуждите на другите пред своите :)))

Е, няма що, големи красавци, особено децата на Сашо и Джаферович.!

Такава показаност и простотия никога не е била!!! Какво друго да очакваш от мамин сашко, гримьорка и футболерче ?!/

Те едни личности еднодневни..

Не знам как някои от популярните личности са пропуснали да си снимат задниците и тук!?!

ще си купя такава риза като на певецът константин

Сашо Кадиев...вземи се скрий. Толкова си дразнещ и по-мазен от гол охлюв с все майта ти. Коцето ..да се покажем..,то това ни е нивото де. Дичо тапишонката..... Хич няма да обсъждам и другите. Стил, елегантност, мозък и други неща не се купуват. То или го имаш и на някой хора даже е изписано на лицето им,а не като на тези..на глупавите им физиономии.

Местя.