Бритни Спиърс зарязала гаджето си, защото не искал деца

Продуцентът Чарли Ебърсол (32 г.) е отказал да имат деца с певицата Бритни Спиърс и това станало причина за раздялата им.

Обратно в новината

Коментари - Бритни Спиърс зарязала гаджето си, защото не искал деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бритни,аз съм от България и да знаеш ... - аз и искам и мога !

Записвам си те! Шти звънна, кефишшш ме..... kiss

Ей, тия звезди не се нараждаха!

Разбираемо е, защото жените като родят и забравят за мъжете си и любовта и всичко рано или късно се преобръща "неусетно" уви!

след като жените родят функцииите на мъжете се свеждат до тези на банкомат. факт в 95% от случаите.

тц! забравяш функцията хамалин :)

Според мен сами мъжете изпадат в тази ситуация, след като родят жените , ангажиментите им нарастват неимоверно и не желаят да дундуркат мъжа си като детето, а мъжете в повечето случаи не осъзнават , че вече не са на първо място , което е напълно естествено , не поемат необходимата тежест по отглеждането на децата и от там се поставят в това положение на банкомати, поне при мен ситуацията е такава, никаква заинтересованост и грижа , само ми вика ето ти пари оправяй се , аз моята съм си я свършил.

Всичко в къщи ми е Ретро стил. Много си падам по Ретрото. Много неща ги взех почти на безценица. Не мога да си намеря запазен Трабант 601 комби.

И богатите имат гаалета.

Хора сме. Трябва да помогнем за реализирането на мечтите на Бритни. От добро сърце се включвам в това предприятие.

Слава Богу, има и няколко снимки без фалшиви озъбени усмивки. Толкова са шаблонни и доста звезди ги правят по очевидно изкуствен начин.

Ела Бритни, ела Спиърс при мен в катуна. Ще ти осигуря огромно семейство с неограничени възможности за разширяване.

А бе, а как изхвърляш снимките на бившия, когато нета е пълен с тях? Ебълсзор щеше да е много подходяща фамилия за Бритни. А откога на жиголото му се вика продуцент...? Труден за разбиране е животът на звездите....

Сигурно конкуренцията ще е сериозна, но бих пробвал да помогна.