Коментари - Джордж Лукас стана баща за четвърти път | Лайф.dir.bg
назад

Джордж Лукас стана баща за четвърти път

Легендата на американската филмова индустрия Джордж Лукас, който се ожени преди месец и половина, стана баща на момиченце, кръстено Еверест, съобщи днес Хъфингтън пост, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Лукас стана баща за четвърти път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лукас е просто супер малко скромен и притеснителен изглежда а е толкова велик дамата е страхотна

Уважаема Мери! Да разбирам ли, че поддържаш проституиращото държане на жената, но осъждаш правенето на деца от дъртия мъж? И нека да отметна, че ми се струва, че дъртия мъж не може сам да си направи дете, трябва съгласието и учстието на жената, тя не търпи ли осъждане?! Моля, приеми коментара ми не като заяждане, но много мъже страдаме от жени, за да си позволим сексистки коментари от жени!

Ше си прави каквото си иска. Дали детето му ще го познава, какво значение има, след като ще му остави няколко стотин милиона долара.

Е, не толкова грубо де, Мери! Защо само мъжете обвиняваш, все пак за да има дете, е нужна и жена, нали?

Га са ужени тооо, га руди тааа. Фантастика ти кааам.

Тук съм сигурна, че друг пищоф е стрелял! Нищо против г-н Лукас, но невервам на ушите си.

глупости, има мъже и на 75 плус има еякулация.

В Америка както в киното така и в живота е пълно с абсурди.Тая женитба е един от тях.Извиняващо в случая е че Лукас като талантлив творец му е извинително подоБно поведение.

Не е ИЗВИНЯВАЩО, в случая, че му е ИЗВИНИТЕЛНО заради творчеството (каламбура следва предишния). Що не допуснете накрая, че са го искали това дете? И че могат да му осигурят бъдеще...

Да разясня - за някои. Не им трябват деца като бройки за помощи.

Това е пълна излагация и за двамата.Женитба,глупости .Живей си свободно ,но не се обвързвай.Тя е млада,той пенсионер с пари.Как си ляга с този старец .Да му сера на парите .Не си останала гладна и сега с твоите пари.Скоро ще си намериш любовник и хоп НЕ СЪВПАДЕНИЕ НА ХАРАКТЕРИТЕ.

Разкарай Бети и тогава давай подобни мнения.

За кога бе, джанъм, за кога? Дали ще доживееш да го видиш това дете на 9-10 годинки?

Палавият дядо! Палавнииик!

само че от сурогатна маика. важна подробност, която липсва текста. тоест не се знае дали изобщо това дете е билогично тяхно, или на единия, но след като така им харесва, те си решават. всичко добро!

Щом твърдиш, че е от сурогатна майка, то детето не е на единия, а на Джордж.

Какво пречи да е и на двамата? Може да не е искала да си развали фигурата дамата... Или пък да има други причини, за да не го износи сама... В крайна сметка - какво значение има? Те ще го отглеждат - тяхно си е.

Lucas, make (Star) wars, not love!

Що бе, френд? Кво пречи едното на другото?

Тва да не ти е Мечо Пух, та и двете :)

сипА млекО у шоколада..

Истината е проста - жените искат пари без да работят, а мъжа иска красива секс играчка.

Това май се нарича проституция - секс за облаги?

Проституция е когато се плаща директно за конкретни секс услуги. А това, за което говоря е "връзка" с много повече облаги.

Без коментар съм! Мацката е страхотна, ама...някак си... Тия мъже полудяха...Да не говорим, че тя е чернокожа, фатално млада, което може би обяснява всичко... Да са живи, здрави и много и дългооо щастливи! А на бебето късмет и да носи достойно името си!

Още от древността стари са били с млади момичета, у гръцко пък са били с млади момчета - то олимпиадата им била с голи мъже..., та и в днешно време е така - стари, заможни с млади и хубави. Нищо ново под слънцето, дет се вика.

Каово имаш предвид под "мъжете тотално полудяха"? Когато някоя по-възрастна дама става майка, се изказва огромно възхищение тук. Защо човекът да не стане баща, щом още го може? Чернокожа и млада - имаш предвид, че е с него за парите ли? Ако си беше направил/а труда да потърсиш повече информация за въпросната дама, щеше да разбереш, че тя е президент на една много голяма компания, както и председател на борда на една друга компания, която се занимава с анимация и филми (DreamWorks), и е доста заможна. Не й трябват парите на Лукас.

Трябват и връзките, а и как е станала шефка на компании във тази сфера?

Всеки се стреми към това, което иска. Жените искат закрила и материална основа, което в днешни дни се свежда само до пари. Които, за съжаление, сам няма как да изкараш на млади години. А мъжете искат да се наслаждават на свежа плът.

И какво общо има това със статията?

Ха, що пък жените да искат пари и закрила. Все повече жени са доста добре в материално отношение и самостоятелни. Ето и аз съм жена и не е това, което ми е нужно. Имам добра работа и заплата. От мъжа до себе си искам любов.

Браво, живи и здрави!

най- богатият човек в холивуд преживява може би втора младост. да са му живи и здрави, но що няма анакин. нека Силата бъде с него.

На неговите пари, ше живея не втора, а вечна младост.

Е, добре де коя е майката на четвъртото му дете?? На състоялата се преди 2 месеца сватба Мелъди Хобсън не изглежда никак бременна!!;) Ваша ли е грешката или пак някакви извратени новини от Холивуд?

детето е родено от сурогатна майка

Сурогатна майка - грозна работа. Детето все пак ще има чужда кръв.