Ива Екимова се гордее с талантливата си дъщеря

Ива Екимова се похвали пред приятелите си в социалната мрежа с публикации на есета на дъщеря си във в. "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова се гордее с талантливата си дъщеря | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление резултатите от състезанията са твърде различни от така изложеното в статията.Нека бъде по-въздържана в изказванията си и се придържа към истината . С пожепание за здраве и реални успехи.

Хич даже нямаше да си правя труда да влизам в тази клоака, в каквато злобарите са превърнали форума под иначе, добронамерената статия на Райна Деницова! Познавам семейството на Дими - мир на праха му - цялото! Нито една от лъжите изписана тук не се е докоснала дори до истинския живот на тези хора. Изобщо няма да коментирам Ива, това само ще предизвика комплексираните, за сметка на това анонимни буквички и цифрички да изригнат в още по-кафяви краски. Само ще кажа, че тази жена не е отказала да помогне на никого, който се е обърнал за помощ и подкрепа. Бях готов да я разкъсам със злобни подмятания, също като вас, но когато я видях да чисти сняг пред кооперацията, в която живее, ми се прииска земята да се отвори и да ме погълне заедно с омразните мисли, заразени от подобни на тукашните коментари! Винаги съм смятал, че гласът на злобарите и по-силен от този на истински добронамерените и позитивни хора! Когато обаче се нахвърлят върху дете - това е дъното. По-ниско от това няма как да паднете. Яд ви е, че на страниците на вестника не е вашето дете - няма лошо, признайте си го. Познавам Дара - тя е изключително талантливо, умно и интелигентно дете! Чете същите книги, както и вашите деца и играе същите игри, каквито играят и вашите деца. Пише домашните си с лекота и следва интересите си, както и другите деца на нейната възраст! Заета е със спортове и занимания по музика - и това е лошо, защото?!?! Нещо не разбирам - по-добре ли е да седи по цял ден пред телевизора или пред компютъра, или по-лошо да се шлае безпризорно на вън?!? Има деца които ходят на уроци по математика, народни танци и рисуване, и тях ли трябва да анатемосаме като продукт на родителска амбиция?! Плюйте се помежду си, но не пипайте децата! Бог има специално отношение към тях! Засрамете се!

Амин!

Така като гледам аз съм единствената, която застава с името си зад коментара си! Това изчерпва дискусията! Сбогом! Оставям Ви на съвестта ви и на Бог!

дано наистина е сбогом

Ако 4д 125 е истински, съществуващ потребител, бих била много притеснена като родител. Защото детето ми: а) злослови, б) прави нещо различно от домашните си, в) превръща се в родителите си, което само по себе си вече не е добре новина!

Да, 4д 125 е съществуващ потребител. Ние нямаме притеснения като родители, защото: а/ то не злослови; б/ то се справя добре с домашните си без да седи половин ден над учебниците и тетрадките. Така му остава време и за четене на книга, и за тренировки, и за игра на двора или у дома с други деца. От време на време прави и нещо различно - отваря компютъра; и в/ то се превръща в родителите си. Стараем се да има спокойно детство като нашето /доколкото е възможно в днешните условия/. Научихме го на любов към книгите и то чете много /като нас/. Учим го да уважава хората, да не се страхува да казва ИСТИНАТА, да не си измисля извинение или да обвинява друг за своята грешка, а да я признае и да се поучи от нея. Сигурни сме, че има и други родители, които са добърпример във всяко отношение за децата си. А те /децата/ възприемат много неща от своите родители. В този случай ние сме спокойни и това е добра новина за нас.

Като пишете, моля не забравяйте, че Бог е любов. За това Ви обича, защото сте несъвършени! Моля се да е милостив към всички ни!

Така е, ИВА ЕКИМОВА, така е, само да не беше клише.

Не е клише, за съжаление. Но повечето хора го разбират твърде късно!

Явно Ива Екимова и отрочето й живеят в епохата на Ренесанса.Развиват хармонично тела и души, спортуват, музицират, стихоплетстват, бродират гоблени и ходят по въже .Само хората, които отглеждат децата си без прожектори и светска суета, знаят какво значи да се радваш на обикновеното детство на обикновените си деца.

Никой не живее вече в средните векове. Всяко дете се занимава с различни интереси, защо това да не прави и детето на Ива Екимова?

Рейки, в спешен случай като твоя се отговаря така "Ко речи?"

дара се показваше, като подло дете и все ни клюкареше.

Подло дете ..

ей...все пак съм на 10

все пак съм учила с нея 3 години.много добре знам каква беше в у - ще.

Би трябвало да Ви е срам, мили "коментатори". По всичко личи, че ви е яд за няколко неща: 1. че не е вашето, а чуждото гардже. 2. че не сте толкова добри в ПР-а, че да ви се получават нещата на всяко ниво. 3. Жената си работи и както изглежда се справя добре. Щом пише за нея и за детето й във вестника. А вие си имате селската изява на скритите самоличности във форумите. Има й друго - една прекрасна песен на Руши - Всичко се връща! Само се молете да не се върне на децата ви. Срамно е да нападате дете на 10 години! Господ вижда - не само съпругът на Ива и баща на Дара! Нищо не остава скрито и един ден ще плащате за злобата, която изливате върху хора, които даже не познавате!

аз съм от стария и клас.не е вярно, че странеше от другите деца. тя само ни дразнеше и обиждаше. понякога лъжеше не само нас,а и учителките. много се лигавеше и се подмазваше на госпожите.непрекъснато обвиняваше нас за грешките си. аз често съм била наказвана заради нея.всички празнувахме, когато си тръгна. сега имам повече приятели от класа. всички сме по-спокойни и задружни.

Мило дете, дори истината да е повече отколкото казваш, помисли ти какво правиш - не злословиш ли за своята съученичка? И ако си на 10 - нямаш никаква работа в този сайт, не казвам в този форум, а в сайта. Тук няма нищо познавателно, поучително или подходящо за дете като теб. Не знам какво дете е Дара, нито ти каква си, не ми е работа, но не бих позволила на моята дъщеря, която също е на 10 да чете тук. Наистина има достатъчно интересни неща и възможности, за вас, деца! Твоята баба си е правела кукли от парцали, ние скачакхме по цял ден на ластик, четяхме книги и бахме, щастливи, мило дете. Моля, да не стоиш и злословиш по форумите, дори и да е така, това, което казваш. Щастието е навън, а не тук, дете!

Точно това си мислех и аз, когато влязох да прочета новината, а потънах в написаното във форума. Съвсем точно сте го формулирали. Пред нашия блок децата също играят - някои ходят на тенис, други на математика, но излизат и общуват помежду си. Най-тъжното е, че родителите на детето, което се представя като 10 годишна съученичка насърчават анонимното му злословене. Не само, а му дават и пример, правейки същото! Тъжно, много, много, тъжно!

На това "талантливо " дете остава ли му време да спи от толкова много "интереси и занимания"?Не е нормално един индивид да има толкова разнородни интереси и навсякъде да е най-добър /то не спорт, не учение, не писане на есета, не танци, не пеене........../.Е стига де!И другите имат талантливи деца /по-талантливи от нея/, но не го афишират така , за да избиват комплексите на майките си.

мила ивке защо никой не те харесва задаваш ли си този въпрос ами ти мила какво притежаваш което другите жени го нямат само едно отвратилено и лигаво държане не се излагай българия е малка хората познават и теб и знаят колко е способна дъщеряти не се излагай премереноста и скромноста краси човека не ставай повече са посмешище

Интересни разсъждения. Излиза, че тати се моли Господ да прати на Ива една прекрасна дъщеря.

Добре, че детето прилича на покойния Дими. Иначе от Ива няма какво да вземе. Та то талант, талант, но не разбрах коя му е любимата игра. Или май няма такава, защото от болните амбиции на майка си, няма време за детство и игри.

Някои лигли като Ивка си вдигат рейтинга с помощта на милите си дечица.Жалко е , направо е гадно!

Това детенце има ли нещо, което да не може?Такива фукливи мамички са голяма напаст.Но приказката за гарджето всички я знаем.

Ама моите са много гениални и са още малки, пък като пораснат кой знае какво чудо ще са...На баба малките "гениичета".Сега сериозно-ние не бяхме толкова талантливи и гениални, но имахме хубаво детство, макар и понякога с лишения.Аз разказвам на моите внуци/вярно имам 4 броя/за лудориите, които сме правили и те не могат да повярват, че сме играли на стражари и апаши, криехме се на най-невероятни места и това до 10-11 часа вечерта в центъра на София.Сега не смея да ги оставя сами на улицата, въпреки че всички са ученици.

O.K., тя се е похвалила пред приятелите си във Facebook, в това няма нищо лошо, но кой е тоя ходи на работа за да разглежда профилите на хората и от това да "създава" новини - за него направо ми е мъчно. И 54 снимки - това е смешно. А иначе и аз си мисля, че моят 10-годишен син е гениален, както и повечето деца, и също се хваля пред приятелите си.

Гледах въпросната Ива по телевизията скоро. Работела PR (не е ясно на кого и за какво), ката дейността й се изразява доколкото разбрах главно в писане във Facebook. Та въпросните "приятели" са всъщност хора, които са обект на нейния "PR", нейната аудитория, пред която пропагандира някакви неясно на каква тема идеи. Била преподавателка по PR май в Нов Български университет, защото говореше за "нейните студенти". За мен Ива и Радост (от "Модерно" и т.н.) са като две капки вода - надути и кухи.

Luna0102

Да е живо и здраво детето, но се чудя защо масово в България родителите не остават децата си да бъдат деца?! Каква е тази мания да не оставиш детето си минута нищо да не прави? "Посещава уроци при вокален педагог, модерни и народни танци. Другата голяма страст е тенисът. "

Другата страст трябва да са български език и правопис. Като гледам колко запетайки са поставени, под път и над път, където им и не им е мястото.... лошо ми става!

Защо не ни осведомите въпросната супер мама,какво работи на смени ли е шивачка при някой алчен грък ,или мие някои вход ,а може би работи в чистотата .Все пак трябва да се плащат такси за да бъде това дете генииче.Пишете моля ви

kokobrais

Тя е завеждащ кефа на шефа и PR за да не скучае милата:-) :-) :-)

Аз пък имам четири внучета и всички са генийчета ама не се гордея. Някой път ще ви разкажа за всяко поотделно, много е интересно. Споко, майтап!

И за Тони Крокодила няма....

Дано есето е написано от Дара под диктовката на лиглата Ива или учителката,за да се хвали майката.Ако е плод на детският ум явно,че детенцето е депресирано от загубата на таткото и амбициозната си майка.

Ами и моята дъщеря пише страхотни есета, но за нея няма кой да пише, понеже не е дете на някой от родните фръцли.

Да е живо и здраво детето... Мама е забравила да спомене, че нейното гардже свири на арфа, пилотира самолет и ще се кандидатира за презедент на предстоящите избори....ахааа

Да е живо и здраво детето... Мама е забравила да спомене, че нейното гардже свири на арфа, пилотира самолет и ще се кандидатира за презедент на предстоящите избори....ахааа

Преди няколко дни Глория се превъзнасяше със своята "прекрасна" дъщеря, сега тая лигла - Ива. Да влезе следващата, коя е?.....

ако може само някои ,,услужливо ''да и подхвърли на тази козичка-ама ивче виж каква хубава статия има за детето ти, ама вземи прочети по-долу само 10-те коментара с наи-висок палец нагоре.истерията и за седмици наред е сигурна!пък нека после стои истукана като фикус пред камерите и фалшива,прочете ли ме,екимова?

Майка и руска блядка заселила се около АЕЦ Козлодуй и родила тази пачавретина . Жалко за съпруга и .

Децата "индиго" са бунтари по природа, те не цитират майките си. Освен това са реалисти. Това дете не живее в реален свят, а в този, създаден от амбициите на неосъществената си майка. Зле като жена, зле като съпруга, зле като PR. Като майка прави още по-големи грешки с подобни хвалебствия. И тука зле. Жалко!

Ето истината съвсем накратко: Дара беше ученичка в обикновено държавно училище. Там се справяше съвсем посредствено, не белсетше с никакви таланти, не можеше да чете до втори клас. За сметка на това не разговаряше с никого, посотянно говореше с мама по телефона и стоеше отделно от другите деца, докато дойде да я вземе бабата или частната гледачка ( майката аз лично съм виждала само веднъж, в началото на първи клас). По-надуто и нацупено дете не съм виждала през живота си. Кога стана толкова талантливо, просто не знам.

Болни амбиции на посредствени хора, които неизвестно кой и по каква причина е провъзгласил за елит на България!

Не понасям Ива Екимова - тя е истерична и куха, изключително лигава и отблъскваща. Но коя майка ще оплюе така за едно дете, г-жо Петрова. Не Ви прави чест! Истината си е истина, но освен това има и човещина и възпитание, които на Вас Ви липсват осезателно.

Здравейте Нели, пиша от позицията на майка на съученичка на Дара. Не виждам някъде да съм обидила детето по някакъв начин. То не е виновно са своето възпитание. Но на всеки би му станало обидно спрамо собственото дете как Дара очевидно демонстративно не поздравява ( при пряк контакт и то не първа), отхвърля покани за рожден ден ( защото не бил в заведение) и се подиграва на облеклото на останалите. Не на моето дете дори. Има хора наистина в нужда. И все пак самата истина е, че детето се справяше съвсем посредствено в училище. Приятен ден!

Би трябвало да Ви е срам, мили "коментатори". По всичко личи, че ви е яд за няколко неща: 1. че не е вашето, а чуждото гардже. 2. че не сте толкова добри в ПР-а, че да ви се получават нещата на всяко ниво. 3. Жената си работи и както изглежда се справя добре. Щом пише за нея и за детето й във вестника. А вие си имате селската изява на скритите самоличности във форумите. Има й друго - една прекрасна песен на Руши - Всичко се връща! Само се молете да не се върне на децата ви. Срамно е да нападате дете на 10 години! Господ вижда - не само съпругът на Ива и баща на Дара! Нищо не остава скрито и един ден ще плащате за злобата, която изливате върху хора, които даже не познавате!

Уважаема Г-жо Петрова, благодаря Ви за изчерпателния коментар. Очевидно имате предвид съученичка на дъщеря ви при която има съвпадение в имената. Не вярвам нито директора, нито класния ръководител от споменатото училище да потвърдят написаното от Вас, защото то не отговаря на истината! Аз Ви прощавам низостта и ще се моля и Бог да Ви прости, и да не зачита злобата, излята върху името на невинно дете, в случай, че имате предвид именно дъщеря ми. Пожелавам забележителни успехи и на Вашите деца и ако мога да съдействам за публикация на техни есета - вярвайте ми ще бъда на разположение! Очевидно знаете как да се свържете с мен! Приятен ден!

Госпожо Екимова, благодаря Ви, че сте си направили труда да ми отговорите. Не ми е необходимо снизходителното Ви отношение, прошка и т.н. Писах от позицията на обикновен родител и не, няма грешка в имената, класовете и училищата. Да не оттегчаваме аудиторията. Дори и детето да е талантливо ( може аз да не съм забелязала за няколко години), не може да се отрече, че му липсва елементарно възпитание в отношенията към околните. Това мога да потвърдят не само директорът и класният ръководител, но и всички бивши съученици и родителите им. Упех и наблегнете в тази посока от възпитанието на Дара!

Да, децата на 80-те...по цял ден навън. Бях на 13-14 години и продължавах да играя на криеница, на ластик и на въже. Родителите ни не се притесняваха, цяла тайфа хлапета обикталяхме квартала. Децата сега нямат детство. А за есето - детето няма вина, че майката е комплексарка.

и моето 10-годишно преди време свири в зала българия цигулковия концерт на Bach s оркестъра на радиото, ама никъде не писахте тогава.

няма да се гордее, като във "великото" есе детето я е цитирало, а пък аз все казвам на моето "Мечтай натясно":) Апропо, каква е таксата за публикуване в "Труд"?

Хахаха! "Прекрасното" детенце е противна, разглезена лигла, която си мисли, че целият свят се върти около нея. Когато напусна държавното училище в Младост, което не беше достойно за детето на тая комплексарка, целият клас празнува. Децата не я понасяха, а предполагам и учителите.

Поредното "знаещо" чудовище. Как не Ви е срам да оплювате едно дете.

Дай боже да не прилича на комплексираната си и лигава майка!

Дир-е, защо така грубо промени графика за платените си публикации? Обикновено първо пишеш за Нищолета, после за Мара 2ваг. в едно тяло, после за Деси Крещящото Тенеке и чак тогава за травеститите. Що за непоследователност. Току-виж ти се разсърдят и не ти платят за неграмотните писания!

напълни ми душата. колко малко му трябва на човек, особено в свят с откачени и свръхамбициозни родители взимащи детсвото на децата си!

На такава "талантлива" мама как да не е и детето "талантливо"?! Дано само не е толкова противно колкото нея!

прави ми впечатление,че напоследак разни иваили бакалови,иви екимови,бонки ромски перли и други чанти се надпреварват да хвалят децата си по всички телевизии,абе пачанги-я се хванете да сваршите нещо полезно!

ива ек.,денди,маги в.,николерка,все отбор глупаци под светлините на ппожекторите-нагаждачи ,ядни за слава ,но бездарни...

Ивчето ми беше колежка в университета, аз това го разбрах обаче чак към 2-3 година.Виждала съм я на лекции общо 3-4 пъти за цялото следване. Ама Ивчето завърши и тя като мен. Няма да се учудя ако в дипломата и са наредени само шестици, въпреки, че нито на лекции е ходела, нито на изпити сме я виждали. За първи път като я видях седна до мен и ме пита : Ти мене познаваш ли ме? Аз и казвам : Не, за първи път те виждам. А тя беше дълбоко възмутена : Ама как, аз съм момиче на късмета при Къци!!! Казах : Може, ама аз нямам време да гледам телевизия, лекции, сесии, купони, теб не съм те виждала никога. И така Ивчето следващите 2 пъти като благоволи да се появи на лекции, си сядаше далеч встрани от нас простосмъртните студенти. Надявам се детенцето и да не прилича на нея, а на покойният и съпруг, който беше красив и интелигентен лекар и певец. Той беше симпатяга голяма. Нямам представа как се е излъгал с тая змия. Лека му пръст!

А пък мама Ива се гордее с цялата си красота. Има ли някой идея къде се намират огледала като нейното

Малеее, колко злобни хора...

Кой е Малее?

Няма ли кой да и каже на тая Ива, че детето не се целува с отворена уста и език?

Каква е тази Ива и защо ни занимавате с нея?!

Ако се съди по снимките, май е някакъв травестит.