Мария обира овациите със снимки на Марая

Попфолк дивата Мария публикува на официалната си страница във Фейсбук умилителна снимка на порасналото си момиченце Марая.

Обратно в новината

Коментари - Мария обира овациите със снимки на Марая | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен е плашещо това, че Марая прилича на майка си Мария. Дали като порастне ще стане същата джука като нея или не....времето ще покаже!

А ти чете ли моя коментар изобщо или май не можеш да четеш? Никъде не казвам нищо за Мария или какво прави тя, нейна си работа, грозно е да говориш така за едно дете, пък дори да е грозно. Ха ха приемала съм го навътре, напротив, имам страшно красиво и умно дете, чак се притеснявам как да я опазвам от такива доброжелатели като теб, но не си позволявам да плюя по другите по този начин, грозно е и не говори добре единствено за теб, не за някой друг :)

Какво толкова - дете като дете, има и други хиляди сладки момиченца в БГ, със хубави български имена! И без комплексирани майки!

Детето е сладурче, като всяко друго на тази възраст. Да е живо и здраво, много късмет. Но тези хора не осъзнават ли, колко грозно е да си правиш PR и да шумиш, чрез детето си. Нека си измисля разни истории за пътешествия, драми и тем подобни, но защо трябва и детето да замесва в тези простотии с постоянното присъствие по медиите.

Тази не живее в реалния свят. Дали чете тези коментари изобщо. Тя плаща за да пишет за нея ,както онази която я би някакъв руснак и след това се ожени за нея и някаква Николета. Ако разбират от коментарите колко ги плюят биха плащали да не пишат нищо за тях,но те не са поне малко умни за да не произвеждат такъв негативизям.

Оле какви грозни коментари за едно дете, засрамете се малко, това че някой е писал за детето, не оправдава подобни глупости. Откъде толкова злоба? Всяка майка си харесва детето и се гордее с него. Пък челото му било високо - ей, Луно, високото чело е сигнал за висок интелект по принцип, като толкова искаш да се заяждаш. На твоето дете сигурно е ниско, а? Толкова ти е и културата. Аз самата съм майка на момиченце, не мога да си представя, че друга майка може да говори така за друго дете, независимо на кого е и как точно изглежда. Тетки заспали, да не кажа нещо друго!

Тетко заспала (визирала си себе си с това определение, спор няма), ти прочете ли статията изобщо? "Мария обира овациите със снимки на Марая" - къде ги овациите и за какво? Или и твоето е невзрачно като това и го приемаш навътре? П.С. Джуката и тя е с високо чело, още малко и ще и стигне до гърба - ще я сложим в графата на гениалните, наравно с чичко Ленин.

С какво е обрала овацийте ? С простотия или с елементарност ? А за детето какво ?Даже бих казала ,че е грозничко , но то си има поговорка - за нашето гардже ! Защо ли му причинява тези коментари ? Незнам ,ама нейсе ,важното е да са в устата на хората.

Много особено дете с това чело. В никакъв случай не може да се каже, че е симпатично и едва ли събира овации. Симпатично е за близките си. И тази кокошка майката, като знае, какво е отношението към нея не допуска ли, че детето й ще бъде обругавано та публикува и снимки?

Хаха, нестандартни имена... Бих казал малоумни имена. Горкото дете. Що за дебил трябва да си, при положение че си българин и живееш в България да си кръщаваш децата Марая, Патрик и т.н. безумия

знам,че няма да публикувате това,което ще напиша,но така ви изнася.вие дето редактирате и се занимавате с тези "ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ" сте на същото ниско,ама много ниско ниво като на тези,които обсъждате....и да не го прочетат хората ние си гокоментираме постоянно и ви знаят багажа.

Много глупава и безмислена статия, която има значение единствено за Мария.

Luna0102

Хайде по-скромно, чак пък хубавица, най-обикновенно дете с голямо чело.Колко наистина хубави деца има, но не ги показвате тука, може би защото са изкарали късмет имайки нормални родители, а не джука с алергична реакция вместо майка.

Не ни занимавайте с яйцето на кокошката

Защо непрекъснато ни занимавате с Мара Отварачката и Николета Божинова? На заплата при тях ли сте? Има много други по-интересни и определено по-интелигентни българи, за които можете да пишете.

Да, ама интелигентните не плащат, за да пишат за тях.Пък и да се сбъркат да напишат, отдолу ще има 1-2 коментара.Я вижте под статиите за Николета колко има-поне 200.Такъв ни е манталитета-чалгаджийски.

+1111111111111111111

Дете като дете, нищо особено. Всяко дете е хубаво!! Ама не ги публикувате тука подред, нали? Айде не ни занимавайте с дечкото на кокошката

Обикновено момиченце с рядка косичка, мило и безлично.

Хубаво малко невинно момиченце. Ама пък чак за овации... Има десетки къде, къде по-красиви от нея деца.

Горкото дете! Никак не е случило на майка!

сладурче... същото чело като на майка си има... дано не пожелае и същите джуки след време...

Ако не се беше обезобразила с тая джука можеше да мине за симпатична.

Пенка ми звучи по-добре, или Йорданка, ама тогава леле....