Кои от БГ звездите избраха нестандартни имена за децата си

Избирането на име на детето винаги е било смесица от оригинални идеи, семейна традиция, преклонение пред любими герои от историята или шоубизнеса, конфликти между поколенията и т.н.

Обратно в новината

Коментари - Кои от БГ звездите избраха нестандартни имена за децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да добавим и Куин - дъщерята на Милена Славова. Тя пък на кого ли е кръстена - на пра-пра-баба си Керанка... С тази американизация на имената сме като китайците - малкото име американско - Джеки например и след това типична азиатска фамилия - Чан... Брус Лий...

В България сме и всички български имена звучат сериозно. Останалото е лигавщина .

горките деца , какво подиграване ги чака после , ама нишо те сега татковците направо ходят да бият учителите , тъж че няма проблеми . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Милите нещастничета, цял живот да страдат от моментното умопомрачение и глупост на малоумните си и заслепени от снобарщина родители...

Нали имаше Ричард Груев? Хората са се побъркали невероятно...Предлагам Кевин Хаджисотиров или Роберт Караниколов, или Дженифър Попиванова, или Бритни Бекярова...

Пълно малоумие !

Апък моето слънчице се казва Дейвид но не е крстено на Дейвид Бекам а на баба си Дочка

Бих добавила и Марк на баба си Малинка, а Памела и на дядо си Павел ако не знаете.

Брижит Бардо е била омъжена за Роже Вадим от 1952 до 1957 г. Малко ме съмнява Робин Кафалиев да се е запознал със съпругата си по това време ;)

ха-ха, еееееее не се знае!!!

С тези имена ... как ли те ще кръстят децата си след време...

На този избор не се казва нестандартни, а из-гъ-зи-ци. Дано когато пораснат не се срамуват да казват имената си.

Горките деца! Можем само да се надяваме, че няма много да ги подиграват в училище.

Ще повърна! Голяма парвенющина, голя-а-а-ма простотия!Но тя не ходи само по звездите.Имах ученик на име Майкъл и децата се обръщаха към него с "Майкъле"

Достойно се нареждат до циганите и турците, които си кръщават децата Изаура, Ферхунде, Перла, Гучи, Армани и т.н......

ма.оуменици

А знаете ли, че кучето на Мария също се казва Марая и тя го има преди да се роди дъщеря й. Дали пък не е кръстено детето на кучето?

Тези същества явно не знаят,че човекът прави името,а не името човека.Дано децата са по-умни от родителите си.

Венета и Тишо много са изпуснали като не са съчетали двете имена. Патрик - Марк Райков звучи къде по-добре от обикновеното Патрик Райков. В статията са пропуснали да споменат за Нарая и Ситара! Култов избор на двама малоумни родители.

Марк Антон Антонов Краус не можеше ли поне да е Марк Антон Краус? Пълно безумие!

На Роже как ли му викат на галено - Рожко Рожче...? А, като чуя Патрик се сещам за скечовете от "Комиците" - майките на Патрик и Ванеса!

?....детето Патрик?...майката Венета, бащата Тишо...ха, ха, ха!...селска комедия по Български....а, другата изцепка с Марк Антоний още по-забавна....,като се сетя и за абсурда в имената на Ричард Груев /нищо лично към него/...

От горе изброените не само,че не бих нарекъл никой звезда(дори с насмешка),а по скоро всички те с проявите си в медийното и общественото пространство са доказани неудачници и глупаци.Това че са се изгаврили и със собствените си деца само допълва жалките им опити да са интересни и да се задържат известни по някакъв начин,пък бил и той такъв,че всички да им се смеят и подиграват.Това може би не важи в пълна степен за Робин,ама пък гнусните чалгарки го компенсират на 100%

Тези хора са откачили,много на сериозно са се взели.Какво са им виновни децата та им избират такива абсурдни имена скоро четох че един новобогаташ е кръстил детето си Митара. Горките невинни деца те заслужават повече а не такива самозабравили се откачалки,такива травми нанасят на децата си че после и псхоаналитик не може да им помогне горките деца искренно им счуствам.

Забравили сте Куин на Милена

Вярно, сериозен пропуск!Куин се нарежда на едно от първите места

По лош избор на имена от гореизброените-здраве му кажи:)Роже Робинов?!?Марк Антоний Антон Краус?!?Патрик Тихомиров?!?Грандоманията на тези хорица е смешна и жалка...

Точно така...грандомания и парвенющина....

Баба ми казваше в подобни случаи-През гъза пересто!

Роже Робинов Кафалиев - горкото дете. Не стига, че баща му е известен тв куку ами и са се изгаврили с името му. Да бяха го кръстили на баща му Робин Зонев Крузоев. :-)

Горките деца!

да....горките....цял живот ще страдат от простотията на родителите си