Таня Боева мечтае за още деца

През лятото на 2011-а светът на певицата се преобърна, след като загуби второто си момче веднага след раждането му.

Обратно в новината

Коментари - Таня Боева мечтае за още деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Танче, късмет и много здраве Ви желая! Цялото семейство заслужавате да сте щастливи и още попълнения в дома да Ви радват в бъдеще!

На такава хубава жена може само да се пожелае да роди още 1-2-3-дечица, с най-добро чувство!

СИСИ,ЩОМ НЕ СИ СЪПРИЧАСТНА КЪМ ЖЕЛАНИЕТО НА ТАНЯ, НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ИЛИ ИЗОБЩО НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕНА.ТОВА Е ЧИСТО ЖЕНСКА МЕЧТА, НО ЕДВА ЛИ ВАС ВИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА.ВИЖ АКО Е КОЙ С КОЯ СПАЛ ИЛИ КОЯ С КОГО .......ЯВНО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТАВАШ ЗА МАЙКА,НО АКО ВСЕ ПАК СИ ........ТЕЖКО НА ДЕТЕТО ТИ И НА СЪПРУГА ТИ, АКО ИМАШ ТАКЪВ.

Губя си времето да ти отговарям, но написаното от теб е пълна глупост. В обедната почивка влизам в този сайт да се разсея и ме заливат "новини" и откровения за чалгаджийни, плеймейтки и т.н. водещи. И тази певачка - хубаво иска да има дете ами да има.Чудят се какво да приказват само и само да се пише за тях. А ние по-сдухани и от тях - четем и даже влизаме в спор. А деца, имам си и то доста големи.Чао!

Дано успее Таня!!И много правилно го е казала, че за всяка жена е най-важното да роди и отгледа деца ! Всичко друго е пошлост и човешка суета!!

Сега и нея ли да мислим? като иска деца да си роди.Какво занимава целокупния народ с това. Или и тя де се докопа да медиите. Абе важно е да се пише за тези особи - каквото и да е.

децата са нещо прекрасно дано успее да си роди още ама като поцнат че това било наи важното за една жена просто е много дразнещо ма то за акула на танчето-толкоз :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.