9 от 10 българи категорично подкрепят правото на легален аборт

Проучването е част от кампанията за репродуктивните права на жените „Моята съдба. Моят избор“ на БФЖ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аборта без медицинска причина си е убийство. Борят се да спасят рибките от пластмасите в океана но убиват собствените си деца...........

ДА БЕ,ДА! ВМЕСТО ДА ПОДКРЕПЯТЕ АБОРТИТЕ,АБОРИГЕНИ С АБОРИГЕНИ, ПОДКРЕПЕТЕ ЗДРАВОСЛОВНОТО ВЪЗДЪРЖАНИЕ, ПОЛОВАТА ХИГИЕНА, ПОЛЗВАНЕТО НА ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА! КВО МИ СЕ ПРАВИТЕ НА СЪВРЕМЕННИ, А СТЕ ОТ СРЕДНИТЕ ВЕКОВЕ! И НЕ ВЕРВАМ НА ТАКОВА ПРОУЧВАНЕ, ОСОБЕНО ПРАВЕНО ОТ НЯКОЕ СИ БФЖ, КОЕТО НЕ ЗНАМ ЩО ЗА ПТИЦА Е! НАЙ-ВЕРОЯТНО НПО-ФИНАНСИРАНО ОТ ВЪН!

Данните от проучването са поднесени некоректно. Не може въз основа на 1000 анкетирани по неизвестно какви критерии да се твърди, че 86% от пълнолетното население на страната смята еди какво си. Всеки знае също така, че има значение как са зададени въпросите. И трето - това не е сериозна статистика по отношение на анализа за причините за демографския срив. Не е въпрос какво предполагат 1000 човека, а какви са фактите. Има си учени, които се занимават с това, а не случайни (евентуално) граждани. 25 000 граждани, които ще ”емигрират” под формата на биологични отпадъци в контейнерите на клиниките за аборт за една година... Какво ще кажете БФЖ за този неподлежащ на манипулацци, статистически, научно доказан факт?

Право на легален аборт не съществува, както не съществува право на нелегален аборт. За какъв аборт е бил въпросът е пълна мистерия, и съответно само идиоти са участвали в запитването. Нещо като право на правилен аборт, а кой е правилният аборт е неизвестно. И как да отговори нормален човек? Няма верен отговор.

Абе ние отдавна сме доказали, че умни, цивилизовани и успели жени!

Нормално! В Ирландия след забраната за аборти, момичетата хващат самолета за 10е и абортират в UK.