17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами защо да не е сър Елтън Джон. И при тпва къде по-достоен. Омъжен за мъж. А горния - за жена.

няма как да е най-великят творец (вие младите неграмотници ги наричате артисти) на ХХ-ти век. Те бяха комбина с Иги Поп, най-малкото. Трябва да се таксуват като едно общо явление - The Velvet Underground. Дори на първо четене, на прима виста (първи преглед на печата), има поне 50 души преди него. Ама не ги знаете кои са? На кой му пука, че не ги знаете? То и вас никой няма да ви знае след 20 години, нито какво мислите по въпроса: "Кой е най-великият творец на ХХ-век." Прах в прахта. Нека да посочим поне десет примера, за "артисти", на които Дейвид Бау не може да стъпи на малкия пръст: 1. Фреди Меркюри и компания - да не кажете, че сме хомофоби 2. Аксел Роуз и компания 3. Рони Джеймс Дио 4. Джон Ленън и компания 5. Уайтснейк и компания 6. Дийп Пърпъл и компания 7. Сиатъл саунд групите 8. Боб Дилън 9. Висоцки 10. Ози Озбърн и компания Стига ли?

Не знам къде видя Бауи и Поп във "Велвет ъндърграунд", ама карай да е весело. Не знам как набута и Аксел Роуз и Висоцки в тая групичка, ма нищо :)

Така и не можах да го разбера тоя артист, правих доста опити през годините. И последния му албум опитах, ами не мога. Скучае ми.

И аз не съм му голям фен, но не може да се отрече, че беше много иновативен и имаше качествени албуми. The man who sold the world e много хубаво парче.

Вероятно са гласували само негри от фенклуба на Д. Боуи

Щеше да е чудесно да изброите причините поради които е номер едно. Така статията щеше да има смисъл.

и аз смятам, че Ала Пугачова трябваше да изберат хахахах

Това не е новина.