Дейвид Гилмор продава над 100 от китарите си, парите ще "сторят добрина"

Те са ми приятели, но моето време с тях мина, заяви легендарният музикант от "Пинк Флойд"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми ... Пичага е. то и затова и музиката му е супер, отдолу точно е новината за това как серенчо уилямс се прави на бионсе. Мисля, че няма какво да коментирам повече. И после ще ме питат защо според теб съвременната музика не става... В по-голямата си част.

Велик музикант и достоен Човек.

След Пейдж&Плант мечтата ми беше Гилмор и възродения след Уотърз Пинк Флод. Имам ВСИЧКО от това време на дискове и двата велики първи албума на Дейвид - Гилмор и Абаут Фейс. Няма нито него да го видя, нито Тях да ги видя. Почит към Райт - най скромният от групата. Да продава китарите ... чест му прави това, щом е за доброто на Хората - това е Разумна и Премислена "Не Моментна Загуба на разсъдъка". Гилмор винаги е бил моят Любимец от Групата - винаги съм си мислел за "Делфините, които нямат изход" и как Дийвид намери изход и Спаси Групата.

Велики!Жалко е че не можахме да ги видим в България в пълен състав. Уникална музика,която и досега никой не можа да повтори.

Поклон, Маестро!

Pink Floyd - най-великата банда на всички времена и народи ! Поклон !

За мен Дейвид Гилмор е най - добрият китарист на всички времена! Виртуоз! Солото му на comfortably numb няма равно. Постъпката му е достойна за уважение!

Поклон

Така се прави! Разчистваш докато си на върха и правиш още едно добро дело. Че после я камилата, я шофьорът и.