17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо бе може и да се окаже САЩ забъркват световни конфликти печелят става каша излизат от ООН,и другите да се оправят

само бушменът младши изглеждаше по-дебил от тоя

За Бушменът имаше видео, как му съобщават за атаката на кулите близнаци. Та той бе в детска градина да чете книжка на децата. Та като му казаха той блее и се чуди какво да прави.

Вече дори не ми е смешно кагато разни старчета излизат и говорят врели-некипели. Тоя пък кукундел не можел да си спомни за кого е гласувал, обаче дава мъдри оценки, които изобщо не са верни, без да му ги искат.

Шегува се - за Хилари е гласувал ;-)

(какво иронично име...) То не е лошо от време-на време по един таралеж в гащите като Тръмп... Да не заживява "елитът" с убеждението, че всичко им е в кърпа вързано и всекиго и всичко могат да си купят... В това отношение си изпълнява ролята супер, и с Кимчо Корейски са си като родни братя! ;)

Ако Тръмп и Лич не са от елита, здраве му кажи.

За съжаление, Тръмп е толкова глуповат, че дори не разбира, че Линч го нарича "идиотът", който така обърка нещата, че всичко лъсна...! Всъщност Линч не хвали самия Тръмп, а намира в идиотията му нещо положително, а именно да се размърдат гнилите пластове. Обаче, глуповатото "момче" бърза да се похвали с това, което пак е недоразбрал. "Хубавото" е, че голяма част от четящите ще разберат същото, каквото разбира и Тръмп… Да, Линч очаква интелигентните хора около Тръмп да свършат все пак нещо, заради факта, че всичко излиза на показ и се появява някакъв натиск...

Ти па щот си Ален Делон.

ПОДКРЕПЯМ ТЕ НО ТРЕБЕЛО ДА КАЖЕШ СЛЕД КЕНЕДИ. ТРЪМП ЕВТОРИЯ ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ

Вече като видя политик с такъв свободно развят перчем си имам едно наум и две без акъл,та три. И англичанина Борис е демоверсия на Тръмп. Абе май един ..... ..ги е правил. А ?

Може! Но то и Горбачов можеше, а накрая видя сметката на държават която управляваше - СССР! Така че между едно може и друго може има голяма разлика. По-скоро е пълна неяснота какво ще се случи. Може и много да навреди на САЩ.

Много ви е удобна версията за Горби като единствен виновник, цялата партия е виновна. А истината, че системата отдавна беше умряла, Горби само затвори вратата.

Напротив Горбачов е с най-голямата вина. Не че не са имали проблеми финансово, покрай покриването на Чернобил и войната в Афганистан. После почват и с газа който продават да е на пазарни цени и така разбиват и СИВ. Най-важното е, че мислят едно, а изпускат нещата от контрол и се случва друго. Така е и Тръмп, мисли едно, а изпуска нещата. А липсата на контрол над това което се случва, срива държави. Точно както и нас. Преход си имаше и при китайците, но под контрол и си гонеха престъпниците. А тук обвиниха полицате за престъпници и разбиха службите. От там следваше и голямото ограбване.

И Хитлер в началото е посрещнат с недоверие, но постепенно преобръща общественото мнение и накрая всички се превръщат в палячовци които носят факли и знамена, единодушно го приветстват с римски поздрав, ръкопляскат му докато говори глупости и ги настройва един срещу друг, припадат от вълнение облечени в тиролски роклички, вярват в победата без да могат да си позволят да проявят недоверие.

Линч е абсолютно прав. Тук на Тръмпито задачата му е не само да чука хубавата си жена и др. подобни, а трябва да знае, че зад гърба му има отбран елит, които, ако той не ги слуша ще има винаги конфронтация в Белия дом. Пич е и като мъж е все още е готен, но политиката бързо те изхабява.