Диагностицираха Уентуърт Милър от "Бягство от затвора" с аутизъм: Беше шок, но не и изненада

Признавайки за състоянието си, актьорът наруши дългото си мълчание в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малеее, тоя ги разби сега! Гей и аутист, с тази политическа коректност, тия не могат да му откажат роля вече.

Тоя льольо вместо да трае там, аутист бил, посерко, на 50г.,а дечица наистина аутисти цял живот страдат те и родителите им, а някои използват тези неща за реклама. И да имаш нещо, пич на тия години си го пази за себе си, че дразниш наистина засегнати семейства. Как пък отведнъж всички известни нещо ги изкараха нечовеци.

Като гледам не му е попречило в живота, даже е преуспял. Ама има хора, които страдат наистина и не могат да живеят нормален живот. Един познат, артист измислен, сега на 44 се светна и ходи на психиатър и онзи потвърдил. И сега това му е оправданието, че цял живот е гъз и мизантроп и го разправя без да го интересува кого години интересува. Че и тоя така.

Може ли някой да ми изясни невероятното заглавие, как така е било шок, но не и изненада, абсолютно противоречиво?!

Ами следното: Той нали си е гей, все едно да тръгне да се чука с друг мъж и ония да му натресе по-голям от на редовния му приятел. Ще е шок, но няма да е изненада, защото е очаквал да му напълнят дупката.

Три отделни кариеса на един от млечните зъби.

Сега разбрал, че е аутист? Остава да разбере, че е и native american или афро-американски албинос.

Какво странно има в това? Човек опознава себе си и света около него цял живот.

Може и да има нещо, но този със сигурност не прилича на идиот като останалите.

Нищо изненадващо. Винаги си е изглеждал малко гламав.

Значи му е гарантиран някой от новите ОСКАРИ.

За аутизма - разбрахме, ама какво стана с педерастията - да не би вече да не е "cool" или трябва надграждане, като смяна на пола и т.н.?

какво точно си представяш,че има да става с педерастията и защо това има стойност някаква...

Щом е ,,избягал от затвора , то е ясно , че ИМА НЕЩО.

Ама как ги "докарваш" само?!

Баааааси, трагедията! Не знам вече как ще му влиза оная работа в супер точилките, дето пори.... след като е разбрал, че е "аутист". Най-много да се подмокрят още повече, като знаят, че са с "опасен перко" :)

Точиилите са с ,,камбанки", понеже е известен модерен,,ляв"...

Най-вероятно има синдором на Аспергер, който се характеризира с трудности в социалните контакти и прекалено задълбаване в определени области

В какви области, бе? ..КАжи, ние сме неграмотни.

Ами, при всеки аутист е различно. Тези, които имат късмет са с фиксации в области, които са конюкнурно значими - информатика, математика... Други пък могат да се задълбаят в разписанието на влакове, да ти кажат веднага какъв ден от седмицата се е падал произволна дата, дори от преди н.е.... Но пък за сметка на това не могат да си вържат обувките, изобщо не се адаптират в обществото, някои от тях изобщо не проговарят... И така... Лоша болест е аутизмът. Не пожелавам на никого да му се случи в семейството...

Видно е,че си неграмотен,чекиджия.

цветенце

Повечето от най-талантливите хора по света, независимо от сферата, в която се изявяват, са с разстройство от аутистичния спектър. И е много просто - природата дава едно, за сметка на друго. Освен това, обществото ни е свикнало да общува основно с хора със стандартен мироглед и IQ, и тези, извън рамката, са почти винаги неразбрани. В много случаи и неоценени, поне приживе.

Целта е всеки да си има диагноза, полово отклонение, сексуални девиации Ако си нормален - кофти. Не се вписваш в новия ред

Това го четох снощи на английски в някакъв сайт. Ако правилно схващам, той, както и Илон Мъск, Бил Гейтс и още една камара хора са aspie-та. Това също е в спектъра на аутизма, на майтап му викат "болестта на гениите" и е доста разпространено - по различни данни може би между 0.5 и 2 % от хората го имат. Аз съм почти убедена, че също имам Asperger's, но не виждам смисъл де седна да се занимавам с диагностики, лечение и т.н. Почти всичките ми близки (кръвни и некръвни роднини и приятели) също вероятно са aspie-та - то ние за това сме се сдушили, малко като краставите магарета. Честно казано, поне при нас, си е готино да си aspie! :)

Викаш, все от гений нагоре сте цялото семейсто. Да не си развалите гените с някой български селтак.

Aspie-тата не се хвалят по лайф секциите на новинарските сайтове.

Ама това за крастата, което те съмнява - като нищо.

Не е аутизъм, педализъм му е проблемът на тоя.

Точно.... беше се изцепил преди време, че му било писнало да му дават все роли на мачовци... тва много му пречело на същността.. той иска да поема... само дето тва с поемането е в един друг жанр...

hahah аутизма е Състояние не е болест удобна диагноза за всякакви шарлатани- няма възрастен човек с аутизъм

защо пишеш глупости?...

Мрът млади, бе !! Амин!

Глупости пишете. Аутистите не умират млади, или поне не много по-често от останалите хора.

сигурно е загубил бас с приятели

Да, бе, да.... то като одъртееш и станеш на 40 тогава ти отриват аутизъм...

При артисти се среща по-често. А също при учени и музиканти.

Глупости!