Диагностицираха Уентуърт Милър от "Бягство от затвора" с аутизъм: Беше шок, но не и изненада

Признавайки за състоянието си, актьорът наруши дългото си мълчание в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При артисти се среща по-често. А също при учени и музиканти.

Да, бе, да.... то като одъртееш и станеш на 40 тогава ти отриват аутизъм...

сигурно е загубил бас с приятели

hahah аутизма е Състояние не е болест удобна диагноза за всякакви шарлатани- няма възрастен човек с аутизъм

защо пишеш глупости?...

Не е аутизъм, педализъм му е проблемът на тоя.

Това го четох снощи на английски в някакъв сайт. Ако правилно схващам, той, както и Илон Мъск, Бил Гейтс и още една камара хора са aspie-та. Това също е в спектъра на аутизма, на майтап му викат "болестта на гениите" и е доста разпространено - по различни данни може би между 0.5 и 2 % от хората го имат. Аз съм почти убедена, че също имам Asperger's, но не виждам смисъл де седна да се занимавам с диагностики, лечение и т.н. Почти всичките ми близки (кръвни и некръвни роднини и приятели) също вероятно са aspie-та - то ние за това сме се сдушили, малко като краставите магарета. Честно казано, поне при нас, си е готино да си aspie! :)

Викаш, все от гений нагоре сте цялото семейсто. Да не си развалите гените с някой български селтак.

Целта е всеки да си има диагноза, полово отклонение, сексуални девиации Ако си нормален - кофти. Не се вписваш в новия ред

Най-вероятно има синдором на Аспергер, който се характеризира с трудности в социалните контакти и прекалено задълбаване в определени области

Баааааси, трагедията! Не знам вече как ще му влиза оная работа в супер точилките, дето пори.... след като е разбрал, че е "аутист". Най-много да се подмокрят още повече, като знаят, че са с "опасен перко" :)

Щом е ,,избягал от затвора , то е ясно , че ИМА НЕЩО.

Ама как ги "докарваш" само?!

За аутизма - разбрахме, ама какво стана с педерастията - да не би вече да не е "cool" или трябва надграждане, като смяна на пола и т.н.?

В какви области, бе? ..КАжи, ние сме неграмотни.

Мрът млади, бе !! Амин!

Ами, при всеки аутист е различно. Тези, които имат късмет са с фиксации в области, които са конюкнурно значими - информатика, математика... Други пък могат да се задълбаят в разписанието на влакове, да ти кажат веднага какъв ден от седмицата се е падал произволна дата, дори от преди н.е.... Но пък за сметка на това не могат да си вържат обувките, изобщо не се адаптират в обществото, някои от тях изобщо не проговарят... И така... Лоша болест е аутизмът. Не пожелавам на никого да му се случи в семейството...

Точно.... беше се изцепил преди време, че му било писнало да му дават все роли на мачовци... тва много му пречело на същността.. той иска да поема... само дето тва с поемането е в един друг жанр...

Значи му е гарантиран някой от новите ОСКАРИ.

какво точно си представяш,че има да става с педерастията и защо това има стойност някаква...

Видно е,че си неграмотен,чекиджия.

Нищо изненадващо. Винаги си е изглеждал малко гламав.

Може и да има нещо, но този със сигурност не прилича на идиот като останалите.

Сега разбрал, че е аутист? Остава да разбере, че е и native american или афро-американски албинос.

Aspie-тата не се хвалят по лайф секциите на новинарските сайтове.

Три отделни кариеса на един от млечните зъби.

Ама това за крастата, което те съмнява - като нищо.

Какво странно има в това? Човек опознава себе си и света около него цял живот.

Повечето от най-талантливите хора по света, независимо от сферата, в която се изявяват, са с разстройство от аутистичния спектър. И е много просто - природата дава едно, за сметка на друго. Освен това, обществото ни е свикнало да общува основно с хора със стандартен мироглед и IQ, и тези, извън рамката, са почти винаги неразбрани. В много случаи и неоценени, поне приживе.

Глупости пишете. Аутистите не умират млади, или поне не много по-често от останалите хора.

Глупости!

Може ли някой да ми изясни невероятното заглавие, как така е било шок, но не и изненада, абсолютно противоречиво?!

Тоя льольо вместо да трае там, аутист бил, посерко, на 50г.,а дечица наистина аутисти цял живот страдат те и родителите им, а някои използват тези неща за реклама. И да имаш нещо, пич на тия години си го пази за себе си, че дразниш наистина засегнати семейства. Как пък отведнъж всички известни нещо ги изкараха нечовеци.

Като гледам не му е попречило в живота, даже е преуспял. Ама има хора, които страдат наистина и не могат да живеят нормален живот. Един познат, артист измислен, сега на 44 се светна и ходи на психиатър и онзи потвърдил. И сега това му е оправданието, че цял живот е гъз и мизантроп и го разправя без да го интересува кого години интересува. Че и тоя така.

Точиилите са с ,,камбанки", понеже е известен модерен,,ляв"...

Малеее, тоя ги разби сега! Гей и аутист, с тази политическа коректност, тия не могат да му откажат роля вече.

Ами следното: Той нали си е гей, все едно да тръгне да се чука с друг мъж и ония да му натресе по-голям от на редовния му приятел. Ще е шок, но няма да е изненада, защото е очаквал да му напълнят дупката.