Коментари - Диана Димитрова се сбогува с българската публика, заминава в чужбина | Лайф.dir.bg

Коментари - Диана Димитрова се сбогува с българската публика, заминава в чужбина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Картините са красиви и оригинални. Браво! Един съвет не се забърквай с неподходящи мъже, особено женени. Късмет в живота!

Парцалеса, която искаше да мине за дама...

Престижната академия в Кайнарджа ли е?

Престижна академия за 2д и 3д дизайн . Няма ли си име .

Много злобни “мъже” са се разписали тук. Женомразците не понасят жена, която не км е или прислужница или боксова круша.

Може да направи едно парти на терасата си за всичките си почитатели и да се сбогува подобаващо с цялата си фенска маса!

Яз вчера кат си бях в село, викам на свако ми: -Свак'Дельчо, тъз Дияна , хубавата щяла да са мафка от България и в чужбина да въри да учи. А той, дръпна един голям гълток анасонлийка, изсумтя и вика: -Ба да върви, на майка си.....! Яз тъз не га харесвам. Украинка и Софиянка ли е - не ми ги фали! Първите само от псувня забременяват, а вторите са много урсуз жини. Стигат ми наборките на лелка ти! А леля, както беше на печката като се изрука: -Яз, кат та изсуча с дилафа един път през мусурата, марсоля ти три пъти ша са омотай около врата ти. Гиди мискинен, дърт. А свако ми са киска у шъпата и намила: -Ей, много урсуз е и лелка ти! Ни съ бара и тя! Огън жина!

Измислен псевдодиалект

Ооооох, Дианчеее, Ооооох... Ооооох, да, Дианчеее! Ооооооооооооохххххх, пльок!

Съжалявам, че си тръгва Диана! Желая й само хубави неща! Да сбъдне мечтите си! Тъжно е, че красиви същества като нея напускат!

Тази не беше ли курвата дето се е стила след време, че са я шамаросали заради лоша интимна хигиена?

Не знам къде отива Диана, но е сигурно едно- отива с етикет, който сама си лепна. А в свободния свят да си "златотърсачка" не е нито нещо ново, нито нещо престижно. Попътен вятър момиче и дано научиш че личните проблеми се решават, не се афишират... освен ако не си смятала да основеш бг клон на Ми Ту...

Тая никому неизвестна ковра с какво е известна. Келешите на 17 отиват да показват в чужбина какво могат с 3д възможностите си. Аре у лево да си го преместим за тая лека.

Просълзих се!

жалко, само се прецака. Не можеш да хвърляш кал и да останеш чист.

за всички с гнусни коментари - радвайте се на Вергов със слънчевото излъчване и Угромния актьорски талант, той няма да избяга, защото е като вас и вие - като него. Диана поне е хубава и става за това, за което много ви се иска, ама няма.

Угромният... върни се в 1-ви клас.

На ДИДИТО няколко пъти съм й изследвал на дълбоко шоколадената фабрика! Много хубаво занимание беше. Накрая тя яде бяло сладко, директно от бутилката!

Чудесна новина. Много мурви заминаха и на теб ти е време. Само да знаеш, че там конкуренцията е по-голяма от цял свят има мурвалък. Рускини, Украинки, Чехкини и т.н. Повечко лубрикант си вземи защото е очевидно, че за нищо друго не те бива освен за креватни гимнастики и циркове след това.

е много е КРАСИВА (дори и бита)

Плаках до зори...

Много я обичам Дианчето. От една порода сме. Аз го играя по-женствена ма съм същата феминистка и мартистка. Мрънкам по гей-паради. Бутам се в агитките им. Рисувам, пея, правя сонграийтинг буткампс на морето с третополови и лизбийки. Браво, че заминава в чужбина. Тук патриархата, който ни мачка не се търпи вече. Омръзна ми да ме третират като жена. Мразя да ми отварят врата и да ми дърпат стола на вечеря. Друго си е да страдам в ефира и да си мъцам шансоните щото съм тъпа номенклатурна патка и правя квото си искам. А Дианчето и казах, избягвай мъже с хормони. Трябва ти някой дето ти да го командваш.

Ужас

Ужас, неужас. Тая я знам. Описва я идеално. Изпуснал е, че разхожда женска кучка и че който се е замотал с нея е пропищял орталъка. Да не говорим, че е прословута с кабализми, зодии и хюман дизайни. Сигурно и до кенефа не ходи ако не и го говорят звездите. Откачени лигли. Тва е.

Ами правилно, какво да стои тук в Бг да я бият. Тук си оставаме с Бай Ганьо - Вергов и подобни ... не 100, 1000 години трябва да минат за нещо нормално

А, ти днес повече мъж ли се чувстваш, или повече жена? Що не си завреш мудйерната култура отзад и не хванеш и ти пътя към великото западнало просвинщение?

Жената не случи на половинка, ако просто се беше оплакала от сексуална незадоволеност - щеше да е истина...

...как ще я напълня тази. Навсякъде. И после ще капе от нея и ще ходи разтворена. Особено 8тзад. Оххх, стана ми

Коя е тази и защо още е тук?

тука вече потроши де що има пламарки, сега отива в чужбина. това е мисията на нейния живот. иначе, тая академия да не е в Дубай?

Ариведерчи! От ивицата Газа ф Устанкино!

Жалко. Готина жена, малко шантава, но в това и е чара.

И защо ни занимавате с разни нереализирани боклуци? Няма ли друго за какво да пишете? В България подобни откачалки си имаме много и всяка с претенции все едно е центъра на вселената. Да върви някъде другаде да си продава евтините номера. Първо се натиска да легнат с нея, за да й предложат роля, а после ходи да плюе все едно някой насила й го е вкарал...

А ти и толкова реализиран и продуктивен, че си губиш времето да коментираш нереализирани боклуци

така се разтревожих, че поне три дни ще рева безспирно!

Бърза да се махне, преди Вергов да спечели делото. Пък и вероятно вече не получава роли и колегите й отказват да играят с нея - никой не иска да рискува някой ден да отвори пресата и с изненада да установи, че бил извършил насилие срещу нея преди 6-7 години.

Интересно що не каза че аз я бия? Що няма жена която да каже че аз я бия? интересно е това нещо, Точно Вергов, големия мъж. Поне да беше добър актьор, да ти е симпатичен, той е ужасен с ужасно излъчване. Вярвам по скоро на жената че е била бита

Щото си никой и нищо няма да спечелят да кажат, че ти си ги бил.

не се сещам за по-неприятна особа от тази персона-няма да свърши добре - дано получи светлина, че само с добро постигаш добро!

от госпожата. Дано наистина да не вземе да размисли. Най-досадната персона в театралния бранш след Алекс Сърчаджиева. Аман от лични драми, аман от сексуална неудовлетвореност! Заминавай и не се връщай!

Алекс е цвете в сравнение с тази ...

Жена с вътрешни проблеми. Няма да ми липсва тук.

Ами да....като номерът "набиха ме" тук не мина номерът....по-назапад минава.

Прав ти път! И не се връщай !