Диана Димитрова: Това не е ПР-акция, кариерата ми в момента е ТОП, желая само морално възмездие

''Що все на мен?!'' Днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка", коментира актрисата

Обратно в новината

Коментари - Диана Димитрова: Това не е ПР-акция, кариерата ми в момента е ТОП, желая само морално възмездие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фащай некой дедо с голяма пенсия, както най-добре си знаеш. Нали дедовците не са толкоз зле!? ;)

Юлиян не ти е вързал...и цялата женска подлост и злоба те е задушила ти от кое село беше......ти си избягала от него но то ще е в теб до гроб!!!

Тази трябва да бъде осъдена, ама много яко

Ако имаше поне малко талант ,нямаше да става известна по тоя .......начин .

И ако може още един път да ме такова.. да ме набие де.

Ох майкоо , ТЯ БИЛА ПОПУЛЯРНО ЛИЦЕ !!!!! Нали всичко това го правиш за популярност бе ПОПУЛЯРНАТА !!!!!!! А СЕГА ДАНО ПРОЧЕТЕШ ТОВА . Против съм насилието и това е правилната позиция . Но тази актриса която е в кампания за ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ изобщо ама изобщо не може да ме трогне !!!!!!!! Тази НЕЧИСТОПЛЪТНА АКЦИЯ която е започнала и нейните потдръжници мъже и в по голямата си част приятелки представящи се за мъже които търсят съчуствие под една и друга форма ще кажа следното . Не може да имате защита ако вие не искате да има нормални семейства с деца в нормални семейни взаимоотношения . Не на свободното ви сексуално държане всеки със всеки безразборно независимо от половете или в групи , не на ЛГБТ+ и други извратеняци . Не на вашата МЕДИЙНА ИЗЯВА за ПОШЛИ ЦЕННОСТИ !!!!!!!!!!!!!!!

Кучка. След пет години се сетила да се жалва.

При мен предизвикваш обратен ефект! Незнам защо, но ми се струва, че послъгваш!

А това, че си любовница на семеен мъж не ли повод да за шамарите? А душевните шамари, които тази пеперуда нанася на съпругата му? Лека женичка с големи амбиции.

За кой семеен мъж пишете?! Вергов никога не е бил семеен, защото го е шубе да поеме лична отговорност за целта.

Малко закъсняла работа, ама така идва модата от америка, с голямо забавяне. Морално възмездие, ама предизвикано с неморално поведение.

Война? !

Митутка.

Поредният ден и поредната статия в Дир-а за тази и не, ама в никакъв случай не е ПР акция. Неееее, да не сте си помислили, че е ПР акция или изнудване да се сетиш за нещо случило се преди 5 години, да публикуваш снимки от него и да отправяш обвинения към някакво лице, чиято самоличност упорито криеш и не искаш да съобщиш пред медии и прокуратура. Ама в никакъв случай не е ПР, да не си помислите друго. Сигурно Дядо Коледа или Торбалан е виновен за случилото се, а тя е получила амнезия и 5 години не е имала време да се сети. Айде стига вече, че тая история и тази станаха толкова банални и жалки, че няма нужда. Като е имало насилие да се е сетила навреме и да е взела съответните мерки. Същата простотия като ония от МеТоо в САЩ дето като им е залязла тотално кариерата и след 30 години се сетили ,че ходили в апартамента на някой продуцент да редят пъзел нали и там се оказало, че няма точно да редят пъзел ами ще правят други работи и после 30 години мълчала незнайно защо и ходила да реди пъзел и при други продуценти. Престанете с тия глупости. НЕ на насилието под каквато и да е форма и срешу когото и да е. Тези непрестанни статии и писания както в западната така и в нашата преса СА НАСИЛИЕ НАД МЪЖЕТЕ, опит за подтискане и връщане на матриархата в някаква извратена нова форма. Това ли е най-важното в момента в България и света, че се пише всеки ден за него или тази се кани да започне МеТоо кампания у нас и сега сондира обществените настроения? А дали тая скалъпена история не е нова платена офанзива сред обществото за вдигане на рейтинга на Истанбулската конвенция? Историята с тази вече смърди направо.

Бързо се е сетила, че е имало нещо, защо е мълчала? Просто гледа да откопчи нещо и да се прочуе.

Това Е ПР акция и кариерата ти НЕ НИ интересува. Разбрахме за нея от медийната ТИ кампания. Гледал съм сериала "Дяволското гърло" и даже не помня, че си била там.

тия от средите на театралите са все такива прогнили с някакви тежки лични проблеми и сега ни занимават със себе си. Е затова не ходя на български театър щото постановките са калпави , пропити с много мъка и цинизъм. Какво да им гледам . А тая какво иска и очаква да се случи като ги приказва тия неща не знам. Ако някой я е насилвал да се е оплакала навреме. Ама не го е направило щото видиш ли кариерата. Еми ти си монетизирала пасивността си, сега какво искаш? ПШонаправи някой лев и реши да съсипеш живота на човека след не знам си колко години? Смешна работа. Как се доказва едно такова деяние след няколко години? Няма диказване. Всичко остава в сферата на социалните медии и новините на дирника.

Излязла въшка на чело! Селската противна пръчка в действие..

Това гноясъло моме има много психични проблеми а има и обвързаност със структори на Соросоидите в България

Абе хора, разбрахте ли защо едва сега "Мара" реши да се побара? Може би видя, че отвъдокеанските и колежки направиха цяло състояние като Моника Люински, която като Херострат се самоувековечи с онази рокля на петна, направени от Бил Клинтън !!!

Абе хора,спрете бе! Тово не е нормално да се оправдава насилието под каквато и да е форма и поради каквато и да е причина.Сега жертвата била такава,онакава...сякаш има някакво значение каква е!. Ужасни са коментарите,просто немога да повярвам,че това сме ние,българи! Затова никъде не ни искат!

Свиквай или ставаш като нас или българин за теб значи нещо различно. Българите така сме възпитани от ранна детска възраст. И това продължава до дълбока старост. Изчезнали момичета в Мюнхен, ами циганки са (изчезнали ама циганки). Тази са я били (Били са я ама то тя си е повлекана). Гешев: Българи лъжат българи (Сякаш ако българин излъже не-българин би било ОК, ама нали щот лъже друг българиин тогава се появява проблемът).

А откъде разбра че е имало насилие?!

Ама въшлоо.....като не ти харесва, пътя,чантата и за хляб. В България няма да виреят педали и лесбийки! НЯМА!!!!! Децата няма да имат родители от един и същи пол. НЯМА!!! И КОГАТО СТАНЕ ДУМА ЗА ДЕЦА И СЕМЕЙСТВО.....АКО ТРЯБВА ЦЯЛА ЗАЛА С ЖЕНИ АКТРИСИ ЩЕ ЗАПАЛИМ. Значи тази ,нито има деца,нито има семейство...седнала да вкарва в леглото на другите хора децата,само и само да и обърнат внимание. Даже Вергов в реагирал много меко....90% от българските мъже в тази ситуация биха и откъснали главата, другите 10% са педали,те ще я погалят по главичката,макар че тези педали нямат деца,няма как да разберат.

Господине,я се успокойте малко! Не искате децата ви да виреят сред ПЕДАЛИ и ЛЕСБИЙКИ,а ви се струва добре да виреят с такива олигофрени като вас! Невъзпитан,прост..да не говорим,че не зачитате никакви човешки права,а за отношението към жените няма да коментирам. Много са ми интересни такива като вас....много обичат да ходят по курви,ама после все курвите им виновни. А,и "въшла"ще викаш на майка си!

Явно има някаква по-дълбоко причина медиите толкова време да ни занимават с тая женица. Може би ще излезне прав Дачков, че това е една от прелюдиите за прокарването на прословутата и жизненоважна Истанбулска конвенция (как ли сме живяли без нея до сега)?!? Тая селска преуспяла пръчка да се връща на село или да заминава там от където и е дошла преуспяващата кариера и да спре да реве по медиите защото вече буди само погнуса и отвращение!!!

Единственото нещо,което буди погнуса и отвращение е този манталитет... всеки да си трае,да търпи и да си затваря очите!

Така е. Нетърпими са тези шантажи, но ги търпим. Вместо да попитаме тази „актриса" защо издевателства над човека, ние я защитаваме. Дотолкова сме свикнали с манипулациите...

Тая прекали с лъжите ,всеки път с нова версия ......

Тази история все повече вони. Лицето ДД как не го вижда, толкова ли е тъпа. Оттук нататък ще бере само негативи, ТОП курвата.

Вярно е, че след години се е сетила да протестира за „боя" (съответно няма начин да се разбере кой я е поступал и защо, зали сама не се е наранила, докато е била в неадекватно състояние). Но е хитра! Знае в кое легло да легне.

Тая па топ, топ ама се е лашкала с ергена а сега страдам …

Вундаба

Злите езици твърдят, че по същото време се е лашкала и с други от екипа, не е било за стотинки пак. Всяка случка си има предистория. В случая ДД ни спестява това. Защо? Не е за казване ли?

Е дори и да се е "лашкала",нещо лошо ли има? Или само такива като Вергов могат да се лашкат и то извънбрачно!

Нема лошо, защо го прави на проблем тогава. И каква е предисторията? Аз си стоях ей тъй, и той дойде и ме изрита - тя това казва.

изключително неприятна жена, дано не пострада от нейните гнусотии един от най-добрите ни актьори в момента. ако някой я е ебал или бил да се е оплакала тогава или да спре да плещи простотий, моля

преди 10 години един познат ми открадна една вилица и ме наеба в гъза ако може да го осъдите на смърт

Аре Димитрова, аре Диана, наигра се. Аре на село, че зима идва. Кофти слава си получи. Там, двор имате, де кокошки де прасенце, бе ще оцелееш. С картините ти не се получава.

Абе, у щатите истинските звезди ако пръднат, нашите "звИзди" тук ще се насерат. Пресния пример - Джони Деп срещу Амбър Хърд. Пълен смях в залата

И курвата Йоана Буковска се изкара жертва! Тя е една от трите актриси, лъснали дибидюс голи на сцената на Народния театър - през 90-те!

Е каза го най-накрая. Да ти се връщи Оскар за цялосно творчество.

Когато душата ти е обвита в л#йна, то нямаш задръжки. Ужасяващата страст на родените в село да се доказват с цената на всичко. А всъщност обожавам селяните, които работят земята си, отглеждат животни, стават богати. Ама толкова богати, че столичани могат да им завиждат. Но тази е от селяндурките. Която има нищо повече от една селска п#тка.

В киното и театъра грим, колкото искаш. Преди много години, митингуващите студенти са ходели в НАТФИЗ, за да ги гримират, после да се изкарат "бити" от полицаите. Медиите услужливо ги изкараха "жертви", а самите полицай - виновни!

Коя си ти ма, пача недоклатена?

То не бе нахалство не бе буца масло. Зароди кариерата госпожа Димитрова е готова на маймун да стане, зада се навре на хората в очите Да подскача от медия в медия. Белким я запомним.

Ще я пратят на "боклука" ...и накрая всички ще я забравят и ще и обърнат гръб. С кариерата ѝ е свършено!

Пожелавам и го! Да пробва кариера без креватни услуги, само с талант. Щото тя си въобразява, че само чист талант има.

Спрягаха Емил Марков, по едно време

Кариеристите сами се слагат

Имаше още една,която размахваше едни снимки и лееше горчиви крокодилски сълзи, че била бита, но накрая се оказа, че е увеличена сатурация. Та сега се крие нейде из Израел и се чуди как да си плаща наказанията от съда. Нека не впрягаме каруцата пред коня. Има си ред. Следствената служба събира доказателства и ги предоставя на прокуратурата, която решава дали има достатъчна тежест, за да представи случая пред съда. Съда решава дали има извършено престъпление и каква да е присъдата. Нейната работа е съмнителна - преди 5 гониди си замълчала, ама и сега нищо не казва. Биха ме, ама няма да ви кажа кой. Е какво? Да я чакаме още 5 години, че да се сети за името ли? А какво се случи с постулата 'Невинен до доказване на противното'? И защо са й тези снимки? Ако не е искала нищо, ако не е смятала да търси отговорност, за какво са й притрябвали тези снимки? За спомен? Значи все пак е смятала да се възползва и да спретне едно ми туу по балкански. Е да, ама Москва не вярва на сълзи.

Дияна Някой още да не ме е набил

Диана Димитрова преспала с режисьора на "Откраднат живот" за да получи роля в сериала, после разбила семейството на Вергов и искала да блудства с дъщеря му. Сега се точи за тлъсти грантове. Съмнително атрактивната във физическо и творческо отношение актриса повече от седмица разказва блудкава история как преди 5 години е мърсувала със свой женен и доста известен колега пред очите на родната му дъщеря.

И сега какво, цялата прокуратура се занимава с тъпата Дияна, а реалните жертви, които подават сигнали ще чакат, заради "казуса", на мастията, чиято давност е 5 години. Не е цинизъм, порнография е.

Според мен цялата тази история е фалшива. Просто целта й е повече пари и слава

Слава си има, пари не му иска

lu4ka

Слава, ама каква...?

Тогава що не си мълча? В Бг евтините манипулации не минават в обществото. Това с насилието трябва да в като в бракосъчетанието веднага да го изтръби или да го отнесе в гроба. Другото е модерната митуу, което е гнусно явление.

ТОП на топа!

Тъс е готова за пернишка булка!

Тази е болна за внимание и го играе “ Амбър Хърд”- но знаем как завършиха нещата- в полза на Джони Деп.

Не, бе! Предложиха ми едни пари от $оро$ прадакшън, да изиграя една роля с Истанбулска конвенция Хепи енд, и по сценарий трябва да имам сърцераздирателна история, която да е поне 10% истинска....и си я осигурих. Нищо лично, само пари. За тях всичко продавам.

аз просто съм отритната, отмъстителна инеизвестна кувра, която я сърби отдолу....

В момента върви някакъв вариант , нещо като кавър-версия на Ме Тоо , като публична тайна е,че всичко е инспирирано от американогейските ,неолиберални ,щедро финансирани от Сорос и други като него ,различни НПО-та.Само ,че в оригнала ,търпеливо се изчакваше ,някоя женица да си спомни ,как преди 40 години, по тънка нощничка е влезнала в 2 часа след полунощ ,в стаята , а оттам в банята на някой проспериращ режисьор или сценарист, на който трябва спешно да сапуниса охраненото гръбче.Мъжете са подложени на системна и целенасочена демонизация и се имитира дейност ,че феминизма е в настъпление.Нека не казвам ,че мъжете са идеални ,ами не са.Нека не се забравя ,че мъжете и жените са двете страни на една монета ,ако едната страна не е оригнала то монетата е фалшива.Не трябва да се забравя ,че ако се стигне до Момента и жената откаже да продължи ,това е нейна малка победа ,а за мъжа е обида.Но нека си представим ,че в наближаващият сюблимен момент мъжът откаже ,то това е жестока и непростима обида за жената ,но това уронва и неговият престиж ,в собствените му очи. не съм сигурен,но жената по -лесно изневерява от мъжа,но може и да греша.Жената е много по креативна и ловка в тази игра на секс.Ще използувам военни термини-тя така може да разстави своите опорни точки и рубежи ,че на мъжа да му бъде отнета възможността да излезе на оперативен простор за маневри и тогава той попада в капана.Победа за жена ,поражение за мъжа.Тъй като съм възрастен ,три или четири пъти съм попадал в такива ситуации.но въпроса в момента е че демонизацията на мъжкият пол върви с вменяването му за многовековна вина потисничество на жените,ерго това води до признаване на ИК,което пък от своя страна отваря все по -широко прозореца на Овертон за навлизане на всякакъв вид перверзии,мултикултурализъм,изчезване на идентичност ,намаляване на съпротивителните сили на обществото ,защото не се състои само от мъже,защото жените са другата равнопоставена част на него.Признаването на различните трансджендърски трансформации е извращение ,под каквато и форма да го представят.Все едно едно кучешко л--но ,ако го увият в лъскава опаковка да се превърне в шоколад Линд или Фере роше, ами не пак си е л--но.Няма да се изненадам след мъжете и нормалните жени да бъдат подложени на демонизация ,,ще е забавно и тогава край на човечеството

Сега какъв е случая - Юлиян Вергов преспива с тази госпожа. Пиянска случка, случва се...ама тя решава да го обсеби, на той я отрязва и тя започва да се опитва да обработва дъщеря му, която е още тийнейджър. Води я на кафе и се опитва да стигне до него чрез нея. Това вбесява Юлиян и така реагира.

Каквото е да е направила, няма оправдание за насилието и публичното унижение

Има

И как доказва своите твърдения? Само, защото е жена и има съмнителни снимки, аре, моля Ви се. 5 години. Това е всичко, к#рва, която обича да я шляпкат...

Абе защо ни занимават с тая сгодна женица? Как така чет години е мълчала и изведнъж, натрупала опит като актриса, до Холивуд стигнала и чак тогава добила смелост. Глупости на търкалета. Защо не си го е казала на момента? Такива селски пръчки, жадни за минута слава съвсем доброволно се слагат на всеки от когото си мислят че имат нужда само и само да останат в София и да получат някоя роля. На такива закъснели шаврантий изобщо им нямам вяра.

поне да са беше сетила да отидеш да си го изпросиш пресен боя пак поне да имаш закво даа ти се обърне внимание и помощ ми сега само вниманието привлече с тва неадекватно поведение предполагам хората се чудят ако не е за ПР то значи имаш нужда от специалист по психични болести

по суратя, няма да й се отрази никак зле!

Комплексар, мятането на киселина по красиви жени е типична реакция на ревност и завист от слаохарактерни изверги.

Такива изроди като теб следва да се разследват и арестуват. Що за изверг трябва да си за подобна мисъл дори

Ти си луд, бе! И нея не я слуша главата и не е права, но никой не заслужава киселина в лицето.

и бой

след този случай, мъжете вече ще я заобикалят от 20 метра (вместо от 10, както до сега...)

Тя май повече си пада по жени,до колкото разбрах. Ама и там ще си намери майстора. Ще иска да включи на някоя майка децата в нейния разврат и пак ще яде бой.

Тая вече всички искат да я бият.

Само да ми падне! Дори няма да я питам..

Всички обсебени хора са еднакви. Те имат нужда от адекватна медицинска помощ, Диана не прави изключение.