Дичо: Ариел е светлината в живота ми

Вече имам цел в живота и светлина в тунела, споделя Дичо Христов за дъщеричката си Ариел.

Обратно в новината

Коментари - Дичо: Ариел е светлината в живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ариел Шарон - на него е кръстена дичовата щерка. Дичо имал провидение, че е юдеист.

Може да кръстена на русалката Ариел или на архангел Ариел. Името е много красиво. :)

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕТО!ГОРКОТО!оТ РОДИТЕЛИ Българи с еврейско име популярно от праха за пране! п.с.майката и бащата спряха ли дрогата по време на 3 месечното кърмене и това морско изживяване??

Не! Синът ще го кръстят Кокчо от кокаин...

Тази година разбрахме какъв прах за пране използва майката а догодина ще разберем и какви превръзки предпочита!!!

Не се палете толкова, щото като тръгне на училище, Ариел ще е в един клас с Марая, Натали, Русата Никол, Черната Никол, Моника и рижата Сузан с плитките на първия чин.

ЕХ, ДИЧО, ДИЧО....... НЕКА Е ЩАСТЛИВ, НО ЩЕШЕ ДА Е ПО-ДОБРЕ АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАШЕ ОТ ПРОБЛЕМИ КАТО ТОЗИ: ДА СПАСИМ БЕЛОДРОБНАТА БОЛНИЦА "РАДУНЦИ", "ОТ ГОРЕ" СА РЕШИЛИ ДА Я ПРОДАВАТ, ВМЕСТО ДА СИ ОСТАНЕ ДЪРЖАВНА и МЗ ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО Й, ОТ ДРУГА СТРАНА ДА СЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА Я ДОКАРАЛИ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!!! БОЛНИЦАТА НА НАРОДА, НЕКА СИ ОСТАНЕ НАРОДНА!!! БЛАГОДАРЯ ВИ!

ариел е прах за пране,ама щом си рекал нека да е светлина в живота и аз нещо ново да науча. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

джуджето Дичо

Не му е лесно с жените - нисък, плешив, не много умен ....

Хич не му е лесно... все с хубави жени

Красиво бебе! Как ще я кръщавате си е лично ваша работа! Не обръщайте внимание на хорската злобица! Да расте здраво, усмихнато и щастливо дете!

Името е много красиво! :) Грамотните и културни хора знаят.

Не и обръщайте внимание на Веселина. Тя е "Атеншън Слът". Помогнете и като не я коментирате.

Светлината в живата ти трябва да е само Исус. Той е причината изобщо да имаш дъщеря. А защо ти, цънцарина и жена ти българка сте си избрали еврейско име на дъщеря си всеки сам ще си отговори.

Понеже, очевидно няма всеки да си отговори да поясним: Искате да изкарате дъщеря си еврейка и да се възползвате от славата на евреите. Обаче без да сте минали през техните изпитания и трудности, защото няма плюс без минус. Тарикати и самозванци.

пир баща дичо пак добро именце

Топят 3-месечен Ариел в морето? Браво Дичо, браво Карина!

Все повече хора избират разни "западни", модерни имена за децата си. Това Ариел откъде идва? Да не би да имат еврейска жилка?

То пък щото е много яко на родителите да липсва фантазия и всяко 3то дете да е Иван, Георги, Димитър, Николай, Мария. И да си един от стотиците и незапомнящи се Иван Иванов, Георги Георгиев и т.н. Не, че са лоши имена, но са тривиални и човек не се помни в общия кюп

Явно майката е обичала да гледа филма на Дисни за малката русалка Ариел и за това така е кръстила детето си. Малката е сладурче и да им е жива и здрава и само да ги радва.

Забрави Савекс!

Ариел?

пък баще ми е веселин и 7 години в щатите все вазелин беше... светът не е само българия, нито ариел е само прах за пране...

:)

Мхубаво хубаво име Ариел!

Алоо, а моето?

българите навсякъде кръщават децата си с български и с небългарски имена. живея от 15 години навън, почнавам много българи, но децата им не носят имена като Елица и Кубрат. а сега де

"Веселина" Българите си кръщават децата , така защото опростачването там върви с пълна сила -Жалко но Факт и това е едно от нещата , които доказват недвусмислено това .

.Патрик, Лоренцо, Ламас, Доминико и Минджа! и това съм срещал

Извинявам се за некомпетентния въпрос, но Кубрат не е ли циганско име??? Някакъв няш спортист дето го млатиха се казваше така.....или бъркам?

Хан Кубрат!!! Стииииига бе!!! :)))))))))

Не си знаем историята! Не си знаем рода! Не си знаем имената! Скоро ще забравим, че е имало България!

....Не знаиш ли кои е той бе.. Не си чувал за нашя княз ..... за Ханко Брат?!?!? Мале кви хора прости има по българия и по сфета.....

дъщеря ми пък се казва Ариана. майтапеха я със Загорка, но нея и харесваше

Не разбирам какво лошо има в името! Сина ми го кръстихме Травес /от един фюм/ .Всички му се подиграваха и го наричаха траверс....., но вече привикна.....е, не престава да ни го намеква с майка му!

Пак добре, че не сте го кръстили Траверс.

Нищо, другата дъщеричка ще е кръстена Савекс!

При толкова много хубави български имена... Принизяваме се до интелектуалното нивото на циганското племе... Малкото ангелче е прекрасно!Да им е живо и здраво!

Добре манипулираш. Първо казваш същественото - че са си кръстили дъщерята все едно кръщават куче. И за изгода. Все едно някоя си Деса Красова да се кръсти Касия Ноа Рашел. После вкарваш малкото ангелче и понеже се помни първата и последната част на поста ти цъкат плюсове, забравили същината на поста ти. Добра тактика.

Разгада ме! Но ми е все едно дали ще ми цъкат плюсове или минуси.Казвам това,което мисля!Ще разбереш какво имам предвид,когато след 33 години 75% от българите ще се казват Дженифър,Стейси,Мелинда,Дейвид,Майкъл,Рапунцел,Версачи! или ... Ариел!

Това дете е одрало кожата на баща си! Да им е жива и здрава, и дано животът и е приказка, та тя да е главната героиня-Ариел. Сигурна съм, че името е измислено от майката.

"Дичо: Ариел е светлината в живота ми....." .?!??! Не съм съгласен! За мен ПЕРСИЛ е по-светло и е светлина в живота ми!

..Доместос дава още по-добра светлина в живота ми!

добре де, Ариел - Ариел. Ама никой не казва - за бяло ли е, за цветно ли е? С колко ензима и т.н. ?

Да им е жива и здрава дъщеричката. И аз не съм във възторг от името, но затова си имам собствено дете- да си го наименувам, както си искам. Които е дал живот, има право до му даде и име.

Детето се казва Ариел??? Вероятно така се е казвала бабата или дядото ...? "Умно, възпитано и страшно положително" Да беше измислил българско име, но защо ли? Виж прах за пране е супер за име на дете, точно като за известният Дичо. Следващото дете да го кръсти Персил, Изи, Савекс или Раид. Успех!

Ариел е име на русалка от едно детско, за сведение, а не само на прах за пране! Но наистина пълното име на детето би звучало малко смешничко...

вие още ли си кръщавате децата на бабите и дядовците?

Дичо,Бог да благослови теб и семействоти ти!!!

нали имаше къща, екологична градина и заведение на морето. що така отведнъж като номади ходят насам -натам?

На това дете пълното име трябва да е Ариел Дичова Христова... Почти като Ричард Груев или Майкъл Иванов

eeee kak, zashto zabraviash i Domenic Petkov? Ili Nahal Petrov?

Децата наистина са "светлината в живота на човек" но се чудя как е възможно човек , за който си мислех че е що годе интелигентен да си кръсти детето на прах за пране ??? Иначе да сте живи и здрави

С прах за пране го свързваш ти. Ето ти малката русалка Ариел... в youtube.../watch?v=FHnf4-Opm84

Ще я запознае ли с Борилчо на бившата си?

Много готина двойка са тези, Дичо, отива ти количката, да знаеш!

Ако беше момче- Персил!

Тц - Бонукс , на дедо му Бончо !

Криворазбраната интеграция. Скоро няма да се различаваме от ромското мнозинство.

Браво, Дичо! Явно успешно си влязъл в ролята на татко. Ама как можахте да си кръстите детето Ариел, бе човек?! Айде циганите, както и да е... Марая, Амелия, Исус, Инджи... и др. подобни дивотии. Но защо и ние като циганите?

Като си родиш мечета си ги кръщавай както си искаш. Сега можеш да си пуснеш Rainbow-,,Ariel,,

Моите мечета, глист такъффф, и петте, са с красиви български имена, а не с цигански плагиатски подобия на имена, взаимствани от сериали, американски екшъни и заглавия на песни!!! Ariel ми е от любимите песни, но няма да си кръстя така детето!

Ей тоя Дичо голем тарикат всеки месец по една седмица на море бравос бе а пари откъде бе мойто момче?

Изобщо не е твоя работа, пецко завистлив.

ОФ!!!