Коментари - Дидо от D2: С Юлия искаме бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Дидо. Бегай докато е време! Не стига че руския ами и с чаве. Ше роди ама друг път. Опичай си акъла навреме.

Както е казал народа-важното е младите да се обичат.Пък ние ще помагаме с каквото можем.Не разбирам обаче помощ ли търси този пич за тая деликатна работа.Щото не е прието за това да се говори предварително.Аз преди да забременя жена ми не съм ходил по редакции на вестници и списания , за да приказвам какви намерения имам.Просто отиваш ,вършиш си работата и после чакаш 9 месеца.Просто е !

И сега, какво правим? Какво ни интересуват нас неговите искания?

Ами може да не дига самолета човекът и да е зов за помощ, недей тъй ..?

Като гледам коментарите - що въобще ги четете тея новини че и се впрягате да коментирате йехе йе ,найде успех!

С всеки изминал ден се вижда че и що годе нормални вече съвсем изперкват да си приказват глупостите които никого не интересуват.. Ами като сте ''творци'' кажете нещо за това какво творите а не какво правите и с кого под чаршафите..

Ако не знаете как се прави да ви обясня :)

Помощ за бебе ли търсят?

Глупаците от Дир не са чували за ГЕОГРАФИЯ. Е, името на града е ДОНЕЦК, а не ДОЦЕНК. Но това за глупак е незабележимо.

Че къде му е проблема на Дидю?Ако има проблем,то скоро да бъде разрешен,но какво искали,и какво не,мен лично не ме интересува,на тези псевдо,самонарекли се звезди. Като му слушам музиката,бих спрял да слушам музика,но добре,че има добри изпълнители,това да не се случи.

А дано рускинята изкара повече с Дидо. Хората вече котка не взимат от там, той жена, че и с прикачен товар.

малко нещо се заблуждаваш.

В Украйна е пълно с рускини, ако не си разбрал.

Кулиш и бащите им не са бивши вратари в украинския Донецк.

бивш треньор на вратарите в украинския отбор Донецк.

в превод от украински - супа, която се готви много лесно и с малко продукти. украинските фамилни имена често означават нещо - например скрипал се превежда като цигулар. капиш? ако беше рускиня, щеше да се казва Кулеш.

Вижте сега, това няма голямо значение, тъй като те там така са се омешали още от времето на Сталин, който е разселвал рускините навсякъде /нямало е достатъчно мъже след войната/ та за повечето хора рускиня, украинка, беларуска е все едно. Еднакво тормозят мъжете си, еднакво знаят как да постигнат всичко, което искат.

елементаризми - нека оставим хората да "работят" и дано постигнат трудови успехи.

го пишете направо Доценск, много важно, че е Донецк. аз пък не искам да чета, че някои "работят за дете", и не ме интересува какво искат.

Мога да помогна.

Защо хората, даващи ги повече от 1 път в живота им по телевизията, започват да се обясняват какво искат, кога искат, с кого го искат ... Тая идиотщина май тръгна от щатите. Но ако там е нормално раята да се прехласват по историите на псевдозвездите им, тук се дразним на такива тъпотии.